• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gyors megoldás kellett mert az egyik foglalásom el akarta tolni a randit amit nem szoktam jó néven venni így azt lemondtam és feltárcsáztam Emilyt, szerencsére egyből felvette ahogy az oldal is jelezte hogy most elérhető. Készségesen tájékoztatott és 1 órán belül már ott voltam a csengő előtt.
  • Megközelítés:

    Marina Part, sokat nem tudok hozzá tenni, ez már a legújabb építésű épület, parkolóhely lehet hogy fizetős, de a Duna plázától 5 perc séta.
  • Helyszín:

    Kifogástalan kevesebb mint egy éves lakás szépen ízlésesen berendezve. MIvel egyedül rendel és itt is lakik ezért igazán otthonos volt minden. Fürdőszoba zuhanyzókabin, egy amerikai konyha nappali, és egy hálószoba franciaággyal.
  • Lány külseje:

    A képeken nem látszik de kb. ő volt a legtetováltabb lány akivel eddig voltam. Nem igazán vagyok oda a tetkókért de neki jól álltak és az igényes fajtákból valók. Illik a személyiségéhez ami kedves, barátságos ugyanakkor extrém kisugárzással is rendelkezik egyben. Melle plasztikázott,, szép kerek "grapefruitok" has lapos, popsi formás, sehol egy deka felesleg. Egyben van a hölgy, talán annyi hogy most a haja sötétebb. Arcra pornós, szép őzike szemekkel.
  • Action:

    Tetszett hogy nem az az óra nézegetős típus, az elején leültünk a nappaliba, megkínált vízzel, közben beszélgettünk, nyugodt barátságos légkör fogadott. A rövid kis ismerkedő beszélgetés után beinvitált a hálóba ahol megszabadultam a ruháimtól majd el fürdeni. Visszatérve rajta még a fekte selyemköntés amit kérésemre ledobott majd állva fedeztem fel testét finom simításokkal kezdtünk majd ő hanyatt feküdt én mellé térdelve folytattam testének felfedezését. Puncija szép zárt, mellek kemények, ajkak húsosak így idejét láttam annak hogy felajánljam neki a farkam amire készségesen rábukott. Kellő erősségű vákum és kellő meleg mélység fogadott, kedvem lett volna így befejezni (bár NFVSZ nincs nála) de inkább gumit kértem és hátulról támadtam. A. 2. meglepetés itt ért mivel ilyen szűk punciban régen járt a farkam, nagyon élveztem ahogy a gumi ellenére is kellő melegség és szorítás várt a farkamra, kisvártatva be is gyorsítottam és csak egy kis módosítást kértem a kutyusban de már el is lőttem a tárat pár perc után. Még percekig lábzsibbadás ami jelzi hogy jó volt a légyott. Kifele totál kiürülve vigyorral az arcomon távoztam a Marinasétányra.
  • Elszámolás:

    Ahogy telefonban egyeztettünk, magasabb árkategória egy nem futószalag élményért. Számomra megérte.
  • Összkép:

    Emily külseje sokaknak extrém lehet de belül egy nagyon kedves fiatal nőt ismertem meg benne. Szexuális téren tapasztalt és kellemes partner, a farkam külön hálás volt ezután a futó kaland után. Ajánlott kategória az igényesebb kalandoroknak.
Happy Massage