• Giulia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor az oldalon villogott a jelzés, akkor megcsörgettem. Nem vette fel, de visszahívott. Még csak érdeklődtem a dolgok iránt, viszont elég hosszan elbeszélgettünk és teljesen meggyőzött, hogy meg kell őt látogatnom. Megbeszéltük az időpontot és a további teendőket, illetve VTR-en is ráerősítettünk.
  • Megközelítés:

    BKV-val, azon belül is 3-as metróval érkeztem, kb. 10 perc séta alatt már ott is voltam. A telefonom gps-e elég könnyen odanavigált, de egyébként is könnyen megtalálható a hely, illetve a telefonban is elmondta a főbb támpontokat. Kicsit előbb érkeztem, a közeli boltban vásárolgattam egy-két dolgot. A megbeszélt időpont előtt jó pár perccel előbb hívtam, azonnal válaszolt is hogy mindjárt elkészül, ez meg is történt és már meg is mondta a továbbjutáshoz szükséges paramétereket.
  • Helyszín:

    Átlagos kis lakás, mely tisztának és rendezettnek tűnt. Giulia nem egyedül fogadott, volt vele egy aranyos kiskutya is, aki természetesen nem volt része a szeánsznak, a hálószoba ajtajának becsukásával kizártuk őt a programból. Megérkezésem után rögtön kaptam meghívót a fürdőszobába, egy törülköző és egy pohár szájvíz támogatásával. A fürdő helye egy kád, bekészített csúszásgátlóval, illetve tusfürdőkkel. A hálószobában található franciaágy volt a kaland kulcseleme.
  • Lány külseje:

    Giulia nem a fiatal húszas korosztályt képviseli, de a korához képest jól karban tartja magát, látszik hogy igényes és törődik magával. Harisnyában, fekete bugyiban fogadott, illetve nem tudom hogy a mellét valamivel elfedte-e, mivel csak a gyönyörű kerek szilikongömbökre emlékszem, nagyon jól néztek ki. Ahogy a popsira se lehet panasz, szintén nagyon szép kerek formásak.
  • Action:

    Előzetes megbeszélésünk során még nem döntöttem el a végleges programot, és végül az este jelentős része a testem átmasszírozásával telt. A tett helyszínére érve kérte hogy feküdjek a hasamra, illetve megkérdezte hogy milyen masszázst szeretnék. Bevallom nem értek hozzá, ezért teljesen rábíztam magam, lepjen meg. Kezdésként kellemesen erős, határozott mozdulatokkal elkezdte masszírozni a jobb lábamat, jól eső melegséget éreztem ahol épp kezelt, közben pedig beszélgettünk. Már a kapcsolatfelvételkor a telefonban is meglepően sok időt beszéltünk, lényegében az egész program alatt folyamatosan csevegtünk, ami ott nagyon jól esett nekem. Ismerkedtünk, oldottuk a feszültséget, miközben ő folyamatosan dolgoztatta fáradt végtagjaimat. Giulia személyében egy okos, értékes nőt ismerhettem meg, akivel bármikor szívesen váltanék pár szót. Végig kedves volt, rám figyelt, velem foglalkozott. Miután végzett a lábaim masszírozásával, a fenék majd hát következett, illetve a nyak környéke sem maradt ki. Az idő sajnos rendkívül gyorsan elszállt, és nem is valósult meg minden ötletem aznapra, bár ennek leginkább egy másik oka van. A masszázs végeztével kérte hogy feküdjek a hátamra, ezután pedig a kezét beolajozta, majd megmarkolta a lényeget. Az olajos, forró kezével, ujjai játékával finoman elkezdte harcra készre állítani a műszert, lassan, fokozatosan hátrébb húzva a bőrt. Közben megkérdeztem, hogy a lábát kényeztethetném-e a nyelvemmel, erre ő igent mondott. Harisnya gyorsan le, majd a nagylábujja és a talpa a nyelvem áldozatává vált. Úgy éreztem tetszik neki a dolog, ám ekkor egy váratlan pillanatban megéreztem, hogy a farkam megadja magát. Nem tudom, hogy a gyönyörű lábának kényeztetése, vagy kezének játéka, esetleg a masszázs általi ellazulás okozta a töréspontot, de olyannyira a semmiből jött az érzés, hogy esélyem sem volt ellenállni. Megvolt a csúcspont, Giulia letörölte rólam a "feszültséget", majd mellém feküdt és még beszélgettünk egy keveset. Egy gyors zuhany, elköszönés, majd folytatódnak a szürke hétköznapok.
  • Elszámolás:

    Árazásban teljesen átlagosnak mondanám, főleg hogy csak a masszázst vettem igénybe, így még kevesebb rózsaszállal is meg lehet jelenni. A bizalom az elején megvolt, az ajándékot a végén adtam át.
  • Összkép:

    Lényegében egy jó ismerkedős randinak felelt meg az este, melyen noha túl sok akció nem történt, mégsem éreztem elpazaroltnak az időt. Giulia közvetlen, kedves volt végig, egy pillanatig nem éreztem hogy zavarná a jelenlétem, maximálisan odafigyelt rám. Saját bevallása alapján egy kicsit fáradt volt, de nem úgy adta elő, hogy siessünk vagy hogy unná az egészet, profi módon állt a dolgokhoz. Miután végeztünk, nem siettetett hogy húzzak már el, pár perccel túl is szaladtunk az időn, de a legnagyobb nyugalommal tudtam felkészülni a távozásra. Remélem megismételhetjük az estét, és kipróbálhatunk pár új dolgot.
Happy Massage