• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kerületben olyan gyorsan cserélődnek a lányok mostanában, így tehát mikor megjelent Natasa hírdetése és nagyon megfogott első blikkre, nem haboztam hívtam, egyeztettem, mentem. Persze a valóságban eltelt egy nap, ami egy hétnek tűnt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, parkolni könnyen tudtam
  • Helyszín:

    Új építésű városrész, igényes szalon, modern környezet. A fürdő kellően felszerelt.
  • Lány külseje:

    Szép lány karakteres arccal, de a karakter ellenére babásnak mondanám. Nagyon szép a mosolya, illik hozzá. Dús keblek, van rajta mit fogni, de a jóértelemben. Nőies nő babapofival és babapuncival.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel rég vettem igénybe hasonló szolgáltatást, ezért egy kicsit zavarban voltam, de Natasa kedvessége segített oldódni valamelyest. Bevallom őszintén én most csak kényeztetésre vágytam, nem pedig arra, hogy megmutassam a szaktudásom (nem a masszázsra gondolok), ezért is választottam olyan lányt, akinek az adatlapján kézi levezetés szerepel. Masszázs szempontjából ezért inkább egy érzéki simogatást kértem, hogytudjak figyelni az érintésekre. Na, erre volt szükségem. Érzéki simogatás jól is sikerült, főleg a fordulásom után.
  • Levezetés:

    Szembefordultam, ő pedig tovább folytatta a finom érintéseket. Már-már kezdett tantrikus jelleget ölteni a dolog, ahogy már nem is érintések voltak, hanem karcolások és nyomások, simitásokat hol kézzel, hol a melleivel.. Nagyon érzetem az áramlást és non verbálisan semmival nem jeleztem, hogy rátérhet a lényegre. Azonban mikor elérkezettnek látta az időt rátért, amikor nincs kölcsönösség, akkor azért szeretem a kézzel történő kielégítést, mert az akkor általában nagyon koncentrált. Futottam már lyukra egyszer vidéken, de nem az a jellemző.
    Szóval amint lassan rátért a lényegere úgy játszott vele mint macska az egérrel. Vagy inkább egy nagyra duzzadt... -val... ide kellene valami találó szót találni, de semmi amivel a macska játszik nem jellemző a farkam akkori állapotára. A sok lassításra, gyorsításra, csűrésrevés csavarásra lüktettem, mint az állat. Aztán elengedtem! Szét mindenfele! Jó volt, nagyot élvezetem. Pont azt kaptam, amire vágytam. Egy kéjes kielégülést!
  • Elszámolás:

    Előtte egyeztettünk, szerintem átlagos, de kihagytam egy kis időt. Nem találtam soknak. Diszkréten leraktam a komódra, végig ott maradt.
  • Összkép:

    Figyelmes, figyelt az élvezetem, az igényeimre. Barátnő filling. A kedvesed gyengéd jutalma menszesz idején, mert te is figyelmes voltál vele.
Happy Massage