• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, VTR sajnos nem volt. Mivel 2 nappal későbbi és viszonylag korai időpontot kértem, ezért előző délutánra SMS megerősítést kért és kapott.
  • Megközelítés:

    Marina part Dunához közelebb eső vége. Kocsival mentem és egy házszámmal odébb simán tudtam parkolni, szóval szerintem a megközelíthetőség nagyon jó.
  • Helyszín:

    Nagyon szuper kis lakás, ízlésesen berendezve. Szép rend és tisztaság van. A fürdő is teljesen korrekt, sokféle tusfürdővel és kétféle szájvízzel. A tetthely egy sejtelmes félhomályban lévő hálószoba franciaágya. Van jó sok párna az ágyon, amiket lehet a hátunk mögé vagy Enikő alá rendezgetni, ahogy éppen szükséges.
  • Lány külseje:

    Enikő a képeknek megfelelően kimondottan vékony, gyönyörű természetes pici cicis, falatnyi popsijú hölgy. Fehér bőr, keskeny arc, hosszú, sűrű barna haj. A hajfestésen kívül minden eredeti rajta, aminek nagyon örültem. Engem talán a 4. képen látható kombóban plusz harisnyában fogadott. Van egy-két kisebb tetoválás rajta, nem hiszem, hogy bárkit zavarna.
  • Action:

    A zuhany után az ágyon térdelve kezdtünk csókolózni, simogatni és egymást felfedezni. Enikő úgy csókol, hogy az elején, amikor még csak ismerkedünk, alig érinti hozzá az ajkait az ajkaimhoz, ahogy aztán belemelegszünk, egyre szenvedélyesebbé válnak a csókok is. Sokat csókolgattam a nyakát és foglalkoztam a cickókkal, aztán dél felé vettem az irányt és finoman nyalogatni kezdtem. Miközben ügyködtem, végig úgy tett, mint akinek ez kedvére van, pl. finomabb belemozgásokkal, sóhajokkal és néha egy-egy szóbeli bíztatással. Szerencsére jó sokáig hagyott is nyalakodni, de aztán az időérzékem azt súgta, hogy váltanunk kell, különben kicsúszok az időből.

    Enikő kezdett nagyon finoman franciázni. Szép lassan, érzékien csinálja, semmi pornózás, mélytorkozás vagy pláne kényszerezés nincs (ilyesmit nem is hirdet, nem is illik hozzá). Nem veszi mélyre, viszont sokat használja a nyelvét és kézzel nem is annyira veri, mint inkább masszírozza a szerszámot. Nagyon sokáig kibírtam volna, de más terveim is voltak, úgyhogy gumit kértem.

    Első körben Enikő lovaglásával kezdtünk. Kezdetben lassan, aztán egyre lendületesebben pacizott, közben csókolóztunk, a mellét csókolgattam meg a szuper kis fenekét markolásztam. Itt már kicsit hangosabb is volt, tisztára olyan érzés volt, mint amikor az osztály jótanuló kiscsaja végre egyszer bedurvul. Misszi következett, párna a csípője alá és dugás közben csókok mindenhová, de aztán átkértem magam doggyba, mert nem lehet nem kipróbálni azzal, akinek ennyire jó feneke van. Lendületesen és már kicsit hangosabban csattogtunk, aztán a véghajrára az ágyra döntöttem és fekve dugtam meg hátulról, aminek a végén akkorát lőttem a gumiba, hogy még 2 perccel utána is nagyokat lüktettem. Egyáltalán nem siettetett, hagyott szépen lenyugodni magában.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam az előre megbeszéltet, extrát nem vettem igénybe (szerintem nincs is), semmilyen meglepetés nem ért, minden teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Nagyon jó élmény volt Enikővel lenni. Külsőre abszolút az esetem az ilyen vékony kis gazella lányok, a visszafogottság, érettség/normálisság külön nagy plusz pont. Enikőnél semmi sem rohanás, minden nyugiban és kedvesen történik kis relax zene mellett a vendég érdekében. Egy ilyen ronda hideg-esős-szeles napon óriási élmény elmenni hozzá, jó melegben lezuhanyozni és bebújni az ágyba egy kellemeset szeretkezni. Enikő egy kész wellness program, én legalábbis sokkal kisimultabban jöttem el tőle, mint amilyen előtte voltam.
    Biztos, hogy megpróbálok még majd bejutni hozzá.
Happy Massage