• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt a beszámolók oldalon láttam a hirdetését, amivel már elég régóta szemezek. Telefonon egyeztettünk egy másnapi látogatást. Aránylag könnyen elérhető és már a telefon beszélgetés alkalmával kiderül, hogy egy kifejezetten kedves és értelmes lánnyal van dolgom.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, tökéletesen egyszerű eljutni és a fizetős parkolásnak köszönhetően helyet is rögtön találtam. Ahogy láttam a tömegközlekedéssel is könnyedén el lehet jutni Ramihoz.
  • Helyszín:

    Hangulatos kis lakás, ahol egyedül dolgozik.
    A célnak megfelelően felszerelt fürdőszoba, maximális higiénia. szájvíz, friss törölköző. Finom illat, halk zene, otthonos hangulat, mintha csak a csajomhoz érkeztem volna:)
  • Lány külseje:

    Rami egy nagyon karcsú, csinos fiatal lány. Gyönyörű hosszú haja a csodálatosan kerek popsit érinti. Ez a popsi volt az egyik fő szempont, amiért hozzá vettem az irányt. Rami arca is gyönyörű ami folyamatosan mosolyog, ez nagyon barátságossá is teszi a szexisége mellett.
  • Action:

    Tusolás és szájöblögetés után együtt mentünk a hálóba, majd Rami egy laza mozdulattal ledobta a falatnyi köntöst és akkor láttam igazán milyen kis párductestű dögös, feszes testű csaj Ramóna. Jól elbambulhattam, mert Rami egy mosoly kíséretében odajött átkarolta nyakam és megcsókolt amitől én is magamhoz tértem és egy szenvedélyes csókcsatába kezdtünk. Isteni finom Rami szája és lágyan, de tüzesen csókol. Aztán elém térdelt és a már ágaskodó szerszámomat kezdte kényeztetni tökéletes lassú tempóban, majd kicsit falánkabban közben néha felpillantott, ennél a pillanatnál hajszálon múlott hogy nem durrantam el. Látta a hatást és már varázsolta is a gumit. Szemből kérem, mert látnom kell a gyönyörű lányt és mélyen a szemébe is akarok nézni, ahogy lassan beléhatolok. Finoman kezdjük, közben Rami simogatja a karom, az érzés hogy bejövök neki még inkább felizgat. Nyakamban akarom érezni azokat a szexi végtelen hosszú lábait közben a popsit alulról fogom, megérinteni a finom bőrét egy külön élmény, kicsit belehúzom mélyebbre a csípőjét és egy hatalmasat durranok.Ráborulok beszívom a finom illatát, pihegünk kicsit. Rami simogat, csacsog amin mosolygok mennyi energiája van, majd miután visszatér az erő a lábamba irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás az alapján történt, amit megbeszéltünk. Rami korrekt, ráadásul olyan közvetlen barátnő feelinget produkál, hogy el is felejtem hogy ez egy fizetős szolgáltatás:)Még szerencse, hogy az elején elhelyeztem a tisztelet díjat, amit Rami diszkréten kezelt.
  • Összkép:

    Rami egy nagyon szexi dögös fiatal csaj. Közben irtó cuki és kedves. A találka alkalmával végig olyan érzésem volt, mintha a csajomhoz ugrottam volna fel, pedig most találkoztunk először. Nagyon jó társaság, érdekes egyéniség egy percre nem unatkozik az ember mellette.
    Fantasztikus szerető az a típus akiből több kell egy röpke órácskánál.
  • Webi megjegyzése:

    Mivel másik becvenevet is beregeltél, amire büntetést is kaptál, , és ezt nem jelezted felénk, és még mindig élő, azaz nem törölt becenév, alapból nem adunk prémium napot. Akkor is ha már nem használod azt a becenevet. Töröljed.
Happy Massage