• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lotti hirdetésével itt,az oldalon találkoztam.
    Volt egy kitűnően sikerült debütáló randink is,de aztán valahogy mindig másfelé sodort a ,,szerelem'' vihara,bár azért telefonon elég intenzív kapcsolatban maradtunk.
    Egy szép napon rámtört a kínzó Lotti-hiány,ezért belső üzenetben vázoltam elképzeléseimet,majd válasza láttán telefont ragadtam,hogy tisztázzuk a táncrendje foglaltságát.
    Miután megállapodtunk egy kedvező időpontban,még küldtem egy Vtr-t is,hogy megerősítsem szándékaimat.
    Lotti aránylag könnyen, gyorsan elérhető volt.
  • Megközelítés:

    Lotti búvóhelye Újbudán található .
    A Vtr-n küldött címet GPS ismeri,ház elé irányít. Parkolást nem tudom,hogy jelenleg fizetős-e,de ahogy láttam,eléggé nehézkes.
    Esetleg opció lehet a közeli kereskedelmi egység parkolója is.
    Közösségi közlekedést preferáló vándor busszal,és villamossal is érkezhet, ház közelében található a megálló.
  • Helyszín:

    A célobjektum a társasház nem túl magas szintjén található,barátságos kis garzon lakás,mely szemmel láthatóan rendelőként funkcionál.

    Fürdőben zuhanykabin van csúszásgátlóval, mely ugyan nem túl tágas,de célnak megfelelő. Tusoláshoz bőséges tusfürdő készletből lehet választani,tusolás végeztével tiszta,száraz kilépőn állva szárítkozhatunk a méretes,jó nedvszívó, puha törölközővel. Mosdókagylónál bekészítve szájvíz és hozzávaló pohárkák . Minden tökéletes egy sikeres higiéniai protokoll elvégzéséhez.

    Foglalkoztatószoba , mely a konyhával közös légtéren osztozkodik nem túl nagy,de minden lényeges megtalálható.
    Kis szekrényke a pásztor óra kellékeivel, szék várja a levetett ruhákat. Alapzajként kellemes,diszkrét zene szól. A randi érdemi része nagyméretű ,kényelmes franciaágyon zajlik.
    Összességében a tetthely diszkrét,kitűnően megfelel egy nagyszerű pásztor óra eltöltéséhez a ház elbűvölő úrnőjével,a bájos Lottival.
  • Lány külseje:

    Kedvesünk  a húszas évei derekán járó, csinos leányzó. Kb 165 centi magas,formás,karcsú alkatú. Adatlapján bőséges portfólióban csemegézhetünk,az arckitakarás csak az inkognitó megőrzése miatt van.Festett , félhosszú szőke hajkoronája elragadó,bájos arcot keretez.
    Igéző,kék szemei csillogásában könnyű elveszni,vonzó ajkai csókra állnak.
    Karcsú alakjának szemet gyönyörködtető díszei a ruganyos, kerek keblei,a kényeztetésre élénken reagáló bimbókkal.
    Feszes popsija gyorsan odavonzza a kíváncsi tekintetet, formás vádlija,cuki lábujjai láttán könnyű bűnbe esni.
    Bársonyos combjai rejtekéből elővillan kincse,mely simára borotvált, jó illatú,meghálálja a vele való törődést.
    Összességében Lotti egy olyan ízig-vérig belevaló, csinos fiatal Nő, akiért odaadnám bárki veséjét, és szívesen hazavinném,ha utána nem kellene kínos kérdésekre válaszolnom...
  • Action:

    Érkezéskor a telefonon kapott instrukciók alapján siettem is a tetthelyre,hogy régen látott Kedvesemet mielőbb a karjaimba zárhassam.

    Lotti előbújt az ajtó rejtekéből,én pedig rögtön elbuktam a szemkontaktus fenntartásában,ahogy megláttam csinos házigazdámat. Ugyanis arcán egy kacér mosollyal,foglalkoztató öltözetben várt, miközben formás ikrei,a két Lotti ruganyosan, harciasan előremeredő bimbókkal próbálták elvenni az eszemet, jelentem,teljes sikerrel!

    Mikor fölszedtem a földről lehullott államat, ledobtam csukáimat a kijelölt parkolóba, majd átadtam Lottinak apró ajándékaimat,a diszkréten bele rejtett rezsi támogatásommal együtt.
    Elfogadtam egy pohár frissítőt, váltottunk pár szót,közben megváltam ruháimtól, és gyorsan meglátogattam a fürdőt,hogy habtestemről lecsapassam az út porát.

    Tusolás,szájvizezés után iparkodtam vissza a hancúrszobába,ahol Lotti az ágyon fekve várt , és hívogatóan hellyel kínált maga mellett.Gyorsan megváltam a törcsitől, mellé bújtam, és puszikkal üdvözöltem. Közben kezeink már elkezdték egymás felfedezését,Kedvesem gyorsan el is kapta a fogantyút,én pedig még simogattam,azon hezitálva, hogy a szépséges ikreket,vagy inkább formás popsiját részesítsem előnyben.
    Lotti lágy csókkal adott szabad utat érzéki ajkaihoz,én meg élve a felkínált lehetőséggel,csókolni kezdtem eperajkait,amit igazi, barátnős csókokkal lelkesen viszonzott is.

    Lassan elindultam,hogy felfedezzem az oly nagyon kedvelt Déli tájakat. Először megálltam a szépséges kebleknél, ahol lelkesen simogattam,csókolgattam a két Lottit, természetesen sort kerítve a már szúróssá keményedett bimbókra is. Boldogan köröztem nyelvemmel az érzékeny csúcsokon, közben hallgattam Lotti elégedett sóhajait.
    Majd tovább folytattam a kalandozást Dél felé,utam során az elém táruló felületeket apró csókokkal meghintve.

    Célomhoz érkezve , Lotti széjjelebb tárta formás combjait,és picit megemelte csípőjét,mintegy szabad jelzést adva frissen borotvált, illatos kincséhez.

    Én azonban gonoszul továbbhaladtam lefelé,végigcsókolva selymes tapintású karcsú lábait.
    Majd lassan vissza tértem ,, véletlenül'' kihagyott kelyhéhez,amely már lüktetve várta az őt megillető törődést.

    Nyelvemmel lágyan végigsimítottam a hívogató résen, megcsókoltam sima vénuszdombját,majd óvatosan nyalogatni kezdtem a szinte már arcomba tolt illatos kelyhet. Érezve a mézízű nektárt, nyelvem hegyével óvatosan mélyebbre hatoltam,majd, intenzívebb tevékenységbe kezdtem.

    Finoman kényeztetni kezdtem a rejtekéből lassan előbújó, megduzzadt kéjgyöngyét,próbálva minél jobb eredményt elérni idegennyelv tudásommal. Ha teljesen nem is értünk célba,de érzésem szerint a legjobb úton haladtunk.

    Ezután Lotti kérte, hogy engedjem Őt is érvényesülni, ezért szépen a hátamra feküdtem, párnát tett a fejem alá,és csókváltás után a mellkasomat végigpuszilgatva lassan odaért az izgága Kispajtihoz.

    Lágyan körbenyalta a kupolát, majd lefelé haladva végighúzta nyelvét a száron. Lent tenyerébe vette a zacsit, majd éreztem,hogy a golyszik felváltva eltűnnek ajkai közt. Lelkesen cuppogtatta zsákmányát, közben kezével a rudat simogatta,vagy a kupolát cirógatta felváltva.
    Majd a golyók szabadon bocsátása után, meglepetésemre Lotti immár a gátamat nyalogatta, ezután farpofáimat széthúzva ott éreztem buja nyelvét,ahol eddig még soha...
    Amilyen lelkesen kényeztetett,simán átjött,hogy Lotti egyenesen imádja ezt a tevékenységet,a szemeim meg már szikráztak,mint a zárlatos villanykörte.

    Kedvesem pedig immár felfelé nyalogatta cerkámat. Mikor felért a tetejére,körbepuszilta, majd egy pillanattal később forró ajkai közé vette bűntársamat,melyek lassan,kényelmesen szánkáztak vezéremen fel-le. Úgy éreztem,hogy Lotti szinte a saját örömére játszik foglyával. Időnként kiengedte szájából szorult helyzetben lévő bűntársamat,felkúszott egy- két csókra,majd folytatta a jóleső kényeztetést.

    Mivel nem akartam csúfosan rövid véget, ezért gumit kértem.
    Lotti rám mosolygott ,és pillanatok alatt beköltöztette a mit sem sejtő Kispajtit. Kértem hogy lovas nemzet lévén áldozzunk kicsit a hagyomány oltárán.

    Lovasom elhelyezkedett a nyeregben, és lassan öle mélyére eresztette asszisztensemet. Előbb óvatos, lassú mozdulatokkal kezdett rajtam mozogni, majd egyre jobban tempózott, rudam pedig lelkesen csúszkált ki-be a forró,nedves alagútban. Közben én is igyekeztem Lotti kemény popsiját simogatni, vagy a szemem előtt ringó, ruganyos kebleit csókolgatni.

    Időnként Lotti pihenésként rámhajolt, ilyenkor én próbáltam tartani alulról a ritmust.
    Majd lassan éreztem,hogy közeleg a vég, ezért megkérdeztem Kedvesemet, hogy el tudna-e vinni csodás szájával a beteljesülésig .

    Igenlően bólintott, leszállt lováról, levette a gumit,majd kérésemre elhelyezkedett a szintén nagy kedvenc 69 -es pózban.
    Zamatos kincsét a nyelvem elé illesztette, majd éreztem, amint cerkámat lágyan ajkai közé veszi.
    Lelkesen nyalogattam nedves kelyhét,időnként véletlenül elkalandoztam popsijához is, tisztelemet téve a hívogató rózsájánál, mely Lotti hangjaiból ítélve, Neki sem volt ellenére.

    Kedvesem egyre élénkebben játszott közben velem,ezért önző módon abbahagytam a kényeztetését,mert nem könnyű egyszerre két élményre figyelni...
    Mivel egyszer minden jónak vége szakad, útjára engedtem örömkönnyeimet,melyet Lotti az utolsó cseppig a szájába irányított, majd az egészet leküldte a pocijába. Engedett ajkai közt lenyugodni,majd barátnősen hozzám simult.

    Némi folyadékpótlást követően elfogadtam egy levezető masszázst,amit illatmentes krémmel, meglehetősen szakszerűen végzett.

    Utána már nem maradt más hátra,mint tusolás, öltözés, majd külön-külön elbúcsúztam a két Lottitól is,és egy szenzációs élménnyel gazdagabban távoztam.
  • Elszámolás:

    Lotti matekja bővebb infóból, vagy telefonon megtudható, mely nemrég esett át csekély változáson,de korrekten a helyszínen sem változik . Magam részéről csinos vendéglátóm személyén kívül más extrát nem vettem igénybe.Bokrétámat szokás szerint érkezéskor bíztam házigazdám gondjaira.
  • Összkép:

    A randink szenzációsan sikerült. Lotti végig figyelt az elégedettségemre ,olyan érzés volt,mintha csak a barátnőmnél lennék,aki szeretne elvarázsolni,de közben Ő is elveszi a jussát.
    Természetesen ajánlom minden kedves Úriembernek, aki szeretné magát jól érezni egy intelligens,csinos, fiatal Nővel.

    Kedves Lotti!
    Miként a debütáló randin,most is alaposan elvarázsoltál. Szenzációsan éreztem magam,élveztem a randi minden pillanatát. Részemről biztos a folytatás!
    KÖSZÖNÖK MINDENT!!!
Happy Massage