• Kriszta

  • Beküldte:
  • Kriszta reagálása

    Köszönöm a látogatásod és az értékelést!

    A lakásról:
    Kérdés esetén mindig elmondom van barátnőm, 2 szobás lakásban 2-en vagyunk, itt nincs tucatnyi lány a lakásban, egy barátnőm van!, nem kérdezted amikor bejelentkeztél, ettől függetlenül a diszkréció teljes mértékben adott!

    Én egy nagy mellű, telt vörös dög vagyok és vannak akik rajonganak értem, van pár vendég aki szinte már haza jár hozzám, annyiszor jönnek.

    A külsőmről nem szeretnék vitatkozni…, csak annyi észrevételem van, hogy ha mást kapsz mint amit vársz akkor nyugodtan menj el, nem haragszom meg, elmondod nem szeretnél maradni és semmi gond.

    A retusálásról annyit nincs olyan hirdető az oldalon akinél ne lenne retus vagy ne előnyös pózban lenne fotózva, én vagyok a fotókon teljes valómban!

    Az együttlétben úgy gondolom azért csalódtál mert már negatívan áltál hozzám és akármit, akárhogyan csináltam volna az nem nyerhette el a tetszésedet, pedig a szívemet-lelkemet bele adom minden egyes randevúba.

    Sok visszajárós vendégem van
    akiknek úgy tetszek, ahogy vagyok és akik úgy szeretnek amilyen vagyok és élvezik azt, ahogy az ágyban teljesítek.

    Itt a beszámolókon is megosztották egy páran de a másik oldalon is sok pozitív vélemény olvasható rólam, ott a másik oldalon lenne lehetőségem tiltani az értékelést de nem teszem!, nincs rá okom.

    Kívánok neked sok kellemesebbnél, kellemesebb randevút ezekben a nehézkesebb időkben is!💋💋💋

  • Egyeztetés:

    Gyorsan könnyen ment, üzenetben. Hamar megvolt az valasz is.
  • Megközelítés:

    A parkolásról nem tudok nyilatkozni, de mivel belvárosi cím, így biztosan kell rá időt szánni. Tömegközlekedéssel teljesen jól elérhető a helyszín. A dologhoz hozzátartozik, hogy a cím melyet megadott nem az az épület ahol dolgozik, hanem a szemközti.
  • Helyszín:

    A házban van lift, így lépcsőzni nem kell. A lakás egy régi építésű igenyesen felújított hely. Nem egyedül dolgozik, ami nekem mondig negatívum. Szeretem ha ezt közli velem az illető mielőtt a randira kerül a sor. Ezért nálam aki nem egyedül van a lakásban maximalisan hármast kaphat mindenre, de azért a fürdőnek adok négyet, mert tetszett. A szoba épphogy akkor amekkora az ágy benne. Valamint egy nagy TV van bent, mely végig ment.
  • Lány külseje:

    Hát, nem igazán tudom mit is mondjak. Nem szeretek negatívumot írni soha, de muszáj vagyok. A képeken nagyon sok a retusálás. Nagyon-nagyon sok. Erősen túlsúlyos hastájékon a hölgy és a mellek ugyan nagyok, de nem olyan meretűek mint a képen és messze nem olyan Az arckitakarás nyilván a diszkréció miatt fontos neki, de hogy elmondjam nekem nem jött be. Összességében azt mondanám hogy az utcán nemhogy nem fordulnék utána, észre sem venném. Intimtájékon a borotválás nem sikerült valami jól. Hosszabb szőrszálak apró pamacsként maradtak a bejáratnál. A megadott 37 év minimum 43.
  • Action:

    A fent említett negatívumok ellenére maradtam, mert mindig érheti kellemes meglepetés az embert. Ezúttal nem így történt. Visszatérve a fürdőből kis ölelkezés, majd leült az ágyra és mondanám hogy szopni kezdett, de nem. Szívni kezdett. Ramarkolt a tövére, majd a makkot bekapva iszonyatos erővel szívta, de csakis a makk volt a szájában. Ez ment egy-két percig, majd hanyattfeküdtem és hagytam hadd csinálja. Csak viszonyításképp. Nekem az első dzsinnt kiszabadítani a lámpásból sosem tart 5 percnél tovább. Eléggé kanosan szoktam menni lányokhoz. Ez az 5 perc, nála min. 10 volt de lehet 15. Nemhogy rossz a technikája, kifejezetten pocsék. Felmerül bennetek a kérdés, miert nem tettem szóvá, miért nem jeleztem neki. Ezt jelezni kell? Egy ilyen "szolgáltató" feltételezhetően ért ahhoz amit csinál. Hát ebben az esetben nem így volt. Tudom hogy nem olyan régóta csinálja, de akkor sem tini már és érthetne valamennyit a férfi testhez. A szerszám közben egyáltalán nem volt kemény. Ettől a technikatol nem tudtam felkeményedni, de azért valahogy sikerült elsütni. Aztán fordultunk, gondoltam megmutatom, hogy is kell a masik felel szájjal kielégíteni. Hát az alkata miatt nehezen hozzáférhető a punci. A csiklója átlagnál nagyobb, de a sulyfelesleg miatt, állandóan kezzel kell széthúzni a szeméremajkakat. Élvezte a ténykedésem, de akármit csináltam nem élvezett el. Olyan 20-25 perc után feladtam, elfáradtam az állandó kézi rásegitésre az ajkaknál. Majd kérdezte megprobálom-e másodszor, megpróbáltam. A helyszínnel kapcsolatos fent említett dolgok itt ütöttek be. Miközben próbált életet lehelni belém a kolléganőjének vendége érkezett. Ezek a hangok nagyon zavaróak voltak, valamint kozben megállás nélkül ment a TV, és legnagyobb sajnálatomra a műsor érdekesebb volt mint a hölgy orális mutatványa. Második menet nem sikerült, gyors tusolás és távozás.
  • Elszámolás:

    Előre történt, az ár alacsonynak mondható, de szerintem ennek megvan az oka. Sok dolgot alapban vállal amit mások nem, ezért már gyanúsnak kellett volna lennie az egésznek számomra, hogy nem éppen magas minőségű szolgáltató.
  • Összkép:

    Ahogy az értékelés mutatja, lehetne jobb. Egyáltalán nem tervezek visszatérni.
Happy Massage