• A Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Miss Hurrikán már régi ismerősömnek mondható. Annó még itt a beszin fújt minket össze a szél,és túl vagyunk már jópár fergeteges randin.
    Mikor már láttam dolgaim kedvező alakulását a gyárban,belső üzenetben kérdeztem rá Arany Kisasszony táncrendjére. Ezt követte a szokásosnak mondható telefonálás, majd a mindkettőnk számára megfelelő időpontot Vtr-n is szentesítettük.
    Wanda könnyen elérhető, rugalmas volt az egyeztetés során.
  • Megközelítés:

    Hurrikán Kisasszony búvóhelyét jól ismert zuglói piacunk közelében , néhai uralkodóinkról elnevezett főútvonalak kereszteződésénél találjuk.
    A Vtr-n kapott pontos címet GPS már szinte a név alapján felismeri, pontosan a ház elé irányít. Parkolás fizetős ,de cserébe nem mindig találsz szabad parkoló helyet,esetleg a közeli mellékutcákban sikeresebb a vas letámasztása. Vagányabb vendégeknek opció lehet még a taxi droszt is,bár itt feláras a parkolás.
    BKK segítségével érkező kalandorok kék és sárga csodákkal közelíthetik meg az objektumot. A csodás járművek szinte a kapuban bocsájtják el a kiéhezett kalandort.
  • Helyszín:

    Wandánk búvóhelyét újabb építésű társasház magasabb régiójában leljük,hová lift repíti fel kalandvágyó látogatóját.
    A meghitten bájos kis szerelmi fészekbe toppanva látszik,hogy elbűvölő gazdasszonya életvitelszerűen használja.
    A lakás csillog a tisztaságtól, porszemet még nagyítóval sem találni,mindez gondos úrnője szorgalmát dicséri.

    Foglalkoztató szobában Artúr, szobainas várja a ledobott göncöket, sarokban kis szekrényke található az elkövetkező időszak kellékeivel.A mennyezeten lévő ledes lámpa különgéle színrkbe varázsolja a szobát.A randi érdemi helyszíneként kényelmes,nem nyikorgó haralmas méretű franciaágy várja a fokozott igénybevételt,amire, ismerve Hurrikán Kisasszony szűziesen visszafogott temperamentumát bizony szükség is van!

    Fürdőszoba mindenféle elképzelhető földi jóval felszerelt , kádban tusolhatunk a színesen villogó tusolófejjel,melyhez kisebb drogériát megszégyenítő tusfürdő választék áll rendelkezésre. A kóbor vízcseppeknek zuhanyfüggöny állja útját. Fürdés végeztével tiszta száraz kilépőre állva puha,nagyméretű törölközővel szárítkozhstunk.A mosdónál szájvizek pohárkákkal,dezodorok várják a betérő látogatót,egyszóval minden adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

    Összességében a lakás kitűnően megfelel egy erotikával túlfűtött diszkrét pásztoróra lebonyolításához.
  • Lány külseje:

    Arany Kisasszony gyakran frissülő , bőséges portfóliója nem hagy kétséget választásunk helyességéről.
    Kedvesünket megpillantva egy alacsony,nőiesen telt ,érzékien csillogó szempárral megáldott leányzót láthatunk.Hosszú fekete hajzuhatag keretezi bájos arcát,ajkai csókolnivalók,szerencsére bőkezűen osztogatja is őket.
    Ahogy adatlapján is korrekten jelzi, Ő nem egy párductestű plázacica,hanem egy ízig-vérig belevaló,erotikát sugárzó NŐ áll velünk szemben.
    Formás alakjának méltó díszei a méretes,ruganyos ikrei,csúcsukon az ékkőként üldögélő bimbókkal melyeket élmény kényeztetni.Bőre selymes tapintású,enyhén szolizott. Popsija kemény kerek ,mit élvezet harapdálni, bársonyos combjai közt rejtőző illatos kincse simára borotvált,meghálálja a kapott törődést.
    Már a puszta megpillantásakor eszét veszti a gyarló férfiember a rátörő ősi fajfenntartó ösztönöktől .
  • Action:

    Pontos érkezés után csörgettem is Miss Hurrikánt,aki kacagva közölte,hogy jussak be önállóan...Ez persze nem jelentett problémát,így aztán gyorsan iparkodtam is Angyalkámhoz.

    A kéjkuckóba toppanva szinte már meg sem lepődtem Wandus fogadószettjén,mert az általa viselt fekete tanga és cicifix nem igazán töltötte be eredeti feladatát , mivel többet mutatott, mint takart, legnagyobb örömömre.

    Üdvözlő-csókok és apróságok átadása után gyorsan lehajoltam,mintha csak a cipőmmel bajlódnék,közben mohó tekintettel szemrevételeztem az elém táruló csodás látványt,kiosztottam néhány csókocskát a kíváncsian kikandikáló bimbókra és a kívánatos kelyhecskére.
    Wanda bekísért a tetthelyre,innivalóval kínált,majd hirtelen azt vettem észre, hogy ruháim immár Artúr barátját díszítik...

    Gyorsan elrobogtam lecsapatni magamról az út porát,kitöltöttem egy felest a szájvízből,majd igyekeztem vissza Kedvesemhez.

    Tornaszobába visszatérve egy váratlan(??) pillanatban Kedvesemet hátára fordítottam , majd kellemes csókcsata után elindultam felfedezni a déli tájakat. Utamat természetesen megszakítottam a számomra oly kedves ikreknél.
    Vidáman gyömöszöltem kedvesem ruganyos kebleit,játszottam a hegyes bimbókkal,közben arra gondolva, bár most megállná itt idő...
    Mivel Angyalkám hangja is kezdett lassan megjönni,elköszönve a csodás ikrektől szépen tovább haladtam eredeti úticélom felé ,ahol egy frissen borotvált illatos kelyhecske várta az őt megillető törődést.
    Először finoman , csókkal üdvözöltem,majd érezve a kedvező fogadtatást, élénkebb tevékenységbe kezdtem, Wandus reakciójából ítélve, nem is eredménytelenül.
    Mikor már csak álmos kiscica módjára dorombolt,kérte,hogy engedjem őt is kicsit játszani különben nagyon ráfázok. Naná, hogy engedtem mert nem vagyok én semmi jónak elrontója...

    Szépen átengedtem a játszóteret,ő pedig elkezdte bemutatni világhírű francia tudását.

    Először alaposan körbejárta Kispajti kobakját,végignyalogatta a szárát,majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam , bűntársam már tövig eltűnt csinos házigazdám mohó szájacskájában.
    Mivel nem akartam csúfosan rövid randit, védelmért rimánkodtam,amit Szélvész Kisasszony villámgyorsan bűntársamra pattintott.
    Kértem,hogy maradjunk nemzeti hagyományainknál,ezért szépen a nyeregbe ereszkedett, és kényelmes mozgásba kezdett. Módfelett élveztem öle melegét és rejtett izmai szorítását, közben lelkesen játszottam a szemem előtt táncoló keblekkel,mikor pihenésképp rám hajolt,csókváltás közben igyekeztem alulról biztosítani a ritmust.

    Mint tudjuk, a kutya is nagyon hasznos állat ,ezért kértem,hogy ezt a kedvenc pózt is vegyük be a műsorba.
    Kedvesem elhelyezkedett,én pedig egy pillanatig hízlaltam szemeimet a csalogató látványtól,aztán áhítatosan belenyalogattam hívogató réseibe, majd mögé kerülve cerkámat a várakozó, nedves nyílásba csúsztattam.
    Először lassan,majd egyre tempósabban mozogtam a szűk alagútban, Miss Hurrikán hangjaiból ítélve mindkettőnk örömére.

    Mivel éreztem végem közeledtét,megkértem Wandust, hogy varázslatos ajkaival vigyen el a beteljesülésig.
    Gyorsan lekapta rólam a gumit,elém térdelt,és máris a torkában éreztem rudamat. Néhány pillanattal később megindult a vulkán kitörés,amit mohón el is tüntetett pocijában. Hagyott szájában lenyugodni, majd bűntársamat épp olyan tisztán adta vissza,mint ahogy kapta.

    Majd picit még barátnősen hozzámbújt, kicsit beszélgettünk, aztán tusolás öltözés és folyadékpótlást követően egy fantasztikus élménnyel gazdagodva kiléptem Wanda varázsbirodalmából...
  • Elszámolás:

    Wandus bővebb infója nemrégiben nemrégiben pici kozmetikán esett át,de nem kell megijedni,ezért az új átlag körüli csokorért bizony átlag feletti élményt kapunk cserébe. Mérete telefonon,vagy bővebb infóból megtudható,helyszínen sem változik. Korrektségből csillagos ötös!
    Szokásomhoz híven érkezéskor adtam át csekély rezsitámogatásomat,némi apró ajándék kíséretében.
  • Összkép:

    Wandát már lassan négy éve látogatom,több-kevesebb rendszerességgel,még ha nincs is minden randiról írásos emlék.Idáig mindig csak pozitív élményeim voltak Vele/Nála.
    Természetesen erősen ajánlom Őt minden kedves Úriembernek, aki szeretné magát kellemesen érezni egy erotikától túlfűtött,magas szexkultúrával megáldott Bombanővel!

    Drága Wanda!
    Tudom,hogy már sokszor ígértem,hogy nem fogok Neked több beszit írni,de egyszerűen most sem nem bírtam megállni, hogy a ma kapott élményt ne örökítsem meg...
    Jó szokásodhoz híven most is alaposan elvarázsoltál , csak ámulok,hogy ennyi idő után is tudunk még fejlődni...
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
Happy Massage