• Zsantill

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen és gyorsan ment.
    VTR-en egyezettem Zsantillal, tök gyorsan reagált, le is fixáltuk az időpontot aznap délutánra.
  • Megközelítés:

    Nagyobb közlekedési csomóponttól nem messze található a randi helyszíne.
    Nem kocsival mentem, de kora délután simán lehetett a környéken parkolni, láttam szabad helyeket.
  • Helyszín:

    A lakás rendben van, tiszta, látszik, hogy takarítva van rendszeresen, abszolút kulturált.
    A fürdőben tusoló áll rendelkezésre, de tágas, kényelmes, tusfürdők, szájvíz minden rendelkezésre állt.
    A randiszoba a célnak pont megfelel. Nagy, kényelmes ágy, tükrök több falon is a látvány fokozása érdekében. Kellemes hangulatvilágítás.
  • Lány külseje:

    Sok képet töltött fel magáról Zsantil és fedik a is valóságot, jól néz ki.
    Megérkezésemkor valamilyen dögös, piros fehérneműben nyitott ajtót. Már nem emlékszem pontosan, mi volt rajta, tusolás után hamar levettem róla :D. Tapizni akartam a nagy cickókat.
    Korábbi randi során nem fordítottam rá nagy figyelmet, de a mostani randi kései részében fedeztem fel hihetetlen kemény, formás feszes popsiját is.
    Ajkai finomak, puhák, szolid sminket viselt, pont annyit, hogy hangsúlyozza szép szemeit.
    Amikor közel-közel hajoltam hozzá, éreztem nagyon finom parfümjének illatát.
  • Action:

    A másfél órába nyugodtan belefért két kör.
    A tusiból a szobába visszaérkezve Zsantil is pillanatok alatt ott termett. Állva kezdtünk összemelegedni, simogatások, szájra puszik.

    Ekkor gyorsba levettem a piros szettet ami rajta volt, a fekete combfix maradt egyedül, majd a cickókat gyurmáztam. Nagyon kellemes volt :).
    Leheveredtünk az ágyra, majd előbb én kényeztettem kicsit. Abszolút partner volt mindenben Zsantil, kaptam visszajelzéseket, pozitívakat. Nyilván csak pozitív visszajelzéseket, mivel én vagyok a legmacsóbb szuper alfa pro hím az egész földkerekén :P. Igazából néha azon csodálkozom, hogyan nem alélnak el a nők csak, amikor rám néznek. Nekem is tennem kell érte. Hmm.
    De félretéve a viccet, szintem sikeresen munkálkodtam odalent nála.
    Az én francia tudásom villogtatása után ő is megmutatta, mit tud. Kellemes, bőnyálas franciát kaptam. Nem kapkodva, finoman, érzékien. Jól esett. Jól rám hangolódott Zsantil.
    Ezt élveztem egy darabig, majd mivel már benne szerettem volna lenni, kértem, hogy kezdjük el az első felvonást.

    Missziben helyezkedtünk el, és hát, nagy meglepetésemre, hát, nem volt hosszadalmas a menet :D, hiába próbáltam elnyújtani.
    Nem tudom mi hatott rám ennyire, de gondolom minden egy kicsit, a finom parfüm illata, a szép nagy cickók, a puha csókok, a szorító punci, vagy ahogy látom magunkat a tükörből, plusz Zsantil hangja, biztató szavai...
    Mindegy is, jó volt, úgy hogy telelőttem a gumit, gondolva arra, hogy mivel úgy is lesz 2. menet, majd ott kiélvezkedek hosszasan. (SPOILER: nem :D )
    Hagyott lenyugodni, majd szép lassan kicsusszantam, megtisztálkodtunk és beszélgetni kezdtünk.

    Ekkor éltem a korábban felajánlott masszázzsal lehetőséggel, amit kellemes erősséggel és technikával végzett. Jól esett.
    Nem sokkal később belekezdtünk a második felvonásba, és visszagondolva, nem gondoltuk túl a koreográfiát, legalább is én nem, mert ugyanazt csináltuk ugyanolyan sorrendben, mint az elsőben :D annyi eltéréssel, hogy a második menetben nem misszi, hanem hasalós doggy volt a pozíció.
    Hol feszes kemény popsiját, hol előrehajolva nagy cickóit markoltam, hmm. Ekkor sem bírtam sokáig, hamar végem lett :D. De így is élveztem nagyon :P
    Öltözés és távozás előtt még letusoltam. Ezután felöltöztem és az ajtóban (nyitás előtt) kapott búcsúpuszik után távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elején helyeztem el diszkrét borítékban az éjjeli szekrényen.
    Extrát nem kértem.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam. Zsantil kedves, figyelmes volt.
    Kereste hogyan lehet jó nekem és meg is találtuk a módját, hogy jól érezzem magam.
Happy Massage