• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, láttam, hogy hívható. Könnyen elértem, egyértelműen vele beszéltem. Hamar találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Címet megkaptam.
  • Megközelítés:

    Ház előtt parkoltam, könnyen találtam helyet. Persze fizetős, mint a kerületben szerintem mindenhol. BKV pár perc sétára minden verzióban megtalálható.
  • Helyszín:

    Tiszta, rendezett lakás. Egy aranyos kiskutya is a lakás része - én imádom a kutyákat, egyáltalán nem zavart a jelenléte, sőt.
    Fürdő patyolat, kádban csúszásgátló, több féle tusfürdő és szájvíz, törölköző tiszta, puha, tette a dolgát. A kilépő is tiszta és száraz volt.
    A tetthelyen szobainasra tudtam pakolni a ruháimat.
  • Lány külseje:

    Enikő egy igazán dögös, érett nő. Törölközőben fogadott, gondolom, frissen zuhanyzott - legalábbis az illatából erre következtettem. Fotóit lehet, frissíteni kellene, de a képeken természetesen ő van, csak már nagyon régóta ugyanazok vannak fenn az oldalon (ezt egyáltalán nem kritikának szántam, csak szívesen látnék újabbakat is).
    Mint jelenség, magával ragadó, tiszta, ápolt, látszik, hogy ad magára.
  • Action:

    Egy órára neveztem be, amit telefonon egyeztettünk is. Jártam már nála pár éve, a kellemes emlékek miatt tértem vissza hozzá.
    Mostani látogatásom pontosan várakozásaimnak megfelelően alakult. Belépve puszi, szobában pohár víz. Enikőnek jó beszélőkéje van, reálisan látja az életet. Miközben megbeszéltük a világ nagy dolgait, megszabadultam ruháimtól, és irány a fürdő. Gyorsan letusoltam, persze szájvíz is bejátszott, a szobába visszatérve az ágyra heveredtem vendéglátóm mellé.
    Rövid beszélgetést követően engedélyt kértem és kaptam némi nyalakodásra (szakállam miatt meg szoktam kérdezni). Határozottan eredményesnek tűnt a ténykedésem, legalábbis a hangok, nedvességek, valamint izomrángások alapján erre következtettem.
    Gyors tisztasági kitérőt követően (úgyismint megmostam a szakállam) Enikő vette először kézbe, majd szájba az irányítást. Fantasztikus franciája van, melynek célja a felizgatás (sajnos végig szájba nála nem opció, de ez adatlapján is egyértelmű, pedig igény szerintem lenne rá - részemről biztosan, de ugye ha egyértelműen kiírja, akkor ezt tiszteletben tartom, rá sem kérdezek).
    Készenléti állapotba került farkamra hamar felröppent a vegyvédelem, és becéloztam a puncit. Előző munkásságomnak köszönhetően síkosításra nem volt szükség, simán bevettem a várat. Misszionárus pózban maradtunk, amikor szóba került a popsi. Töredelmesen bevallom, Enikőt pont ez alapján választottam.
    Bepucsított, felkínálta magát, de valahogy ebben a pózban nem sikerült behatolnom. Időközben a lelkesedésem - mármint a farkam - lelankadt, a nem tudom honnan elő-, majd punciba kerülő vibrátor ellenére.
    Gumi le, ismét a már említett francia, új gumi fel, és oldalról ismét punci. Pár lökést követően újfent rákérdeztem a popsira. Csak határozottan, szólt az instrukció. Nem is volt benne hiba, könnyedén behatoltam. Elképesztően szűk és feszes popsija van Enikőnek. A szorítás a farkamon, a hihetetlen hanghatások, valamint az eddig átélt élmények után nagyon hamar telelőttem a gumit.
    Hagyott lenyugodni, majd óvatosan kihátráltam belőle. A vegyvédelem papírtörlőbe került.
    Rákérdeztem az időre, ami bizony pont lejárt. Egy gyors zuhany még belefért, majd érzékeny búcsú, és távozás.
  • Elszámolás:

    Telefonon egyelértelműen megbeszéltük, bővebb infó pont ugyanazt tartalmazza egyébként. Helyszínen vetkőzés közben kitettem, végig ott is maradt, szóba sem került.
    Az élmény, és a szolgáltatás színvonala tekintetében elhanyagolható az ajándék mértéke.
  • Összkép:

    Pont azt kaptam Enikőtől, amire számítottam. Egy végtelenül kedves, értelmes, és persze kívánatos és odaadó érett Nő, aki tényleg élvezi is, amit csinál. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla.
    Magasabb besorolást sajnos nem tudok adni, de remélem, soraimból kiderült, hogy imádtam az együttlét minden pillanatát.
Happy Massage