• A Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel elég jól ismerjük egymást és elég sokszor találkozunk így mindig zökkenőmentes. Mivel nem olyan rég volt a születésnapja és akkor nem tudtunk találkozni így már jó előre megvolt beszélve ez a szombat este. Előző hétvégén küldtem a vtr-t ami a szabija után rögtön vissza is igazolt. Általában csütörtök este szoktunk beszélni és akkor egyeztetünk időpontot, de most át csúszott péntek estére. Akkor mondtam el neki a mostani kívánságomat hogy hogyan kell várnia.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, Zugló ismert tömegközlekedési csomópontja, sokféle busz és villamos is jár arra, megálló a háztól 1 percre. Autóval is jól megközelíthető, a parkolás fizetős , erre érdemes odafigyelni. 3-4 perc sétára illik készülni nem mindig van hely a ház előtt,de nekem az utóbbi időben mindig sikerül az élelmiszer bolt előtt parkolni.Valahogy ott mindig van egy üres hely a számomra.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. Patyolat tisztaság van.
    Fürdő jól felszerelt. Komplet drogéria van benne. Rengeteg tusfürdő választék, köztük az én egyik kedvencem is.
    Zuhanyrózsa külön tetszett hogy led világítás van benne:)
  • Lány külseje:

    Már egy jó párszor le írtam,így sok újat nem tudok már róla írni csak annyit hogy napról napra gyönyörűbb.
    Wanda egy fiatal, nagyon csinos, helyes arcú csaj.
    Pont, amilyet szeretek. Van rajta fognivaló mindenhol: gömbölyű gyönyörű popsi és hatalmas eredeti cicik,amik szeretik ha kényeztetve vannak.
    Képeknek teljesen megfelel. Igaz arckitakarással hirdet de nekem nagyon tetszik a bájos arca. Gyönyörű hosszú fekete haja van, gyönyörű barna szemeiben pedig imádok elveszni. Édes ajkával pedig nagyon sok finom csókot tud adni. Gyönyörű,finom és illatos puncija van amit imádok kényeztetni.
    Ami nem látszik, az a kedvessége, állandó gyönyörű mosolya, illetve valami eszement nagy életszeretet, ami átragad az emberre, míg ott van.
    Ha esetleg valaki izgulna randi előtt, Wanda közvetlensége azonnal feletteti, hogy miért is kéne izgulni.
    Jó pár tetkó van rajta,amik igen ízlésesek de a képeken nem mindegyik látszik, engem ez nem zavar.
    Egy fekete egybe ruhában fogadott és egy fekete melltartó is volt alatta.
  • Action:

    Mivel azt kértem tőle az ajtót résnyire hagyja nyitva és amíg a liftel felmegyek ő zárkózzon be a szobába. (mikor ezt mondtam neki a telefonban megnéztem volna az arcát😂és hogy mire gondolhat😂tuti valami ilyesmire hogy ez a hülye 🤪 már megint mit talált ki 😂😂)
    A liftel nagy nehezen fel értem gyors le pakoltam az asztalra mindent amit hoztam. Majd kabát, cipő le és elkezdtem a neki szánt tortát össze állítani. Nyugi nem akkor akartam megsütni😂😂 De a díszítést nem bíztam a cukrászdára. Miután a tűzijáték is felkerült a neki szánt virágcsokrot is kicsomagoltam. Majd tűzijáték és a gyertyák meggyújtása után szóltam Wandának hogy elő bújhat. Aki izgatottam jött elő a szobából és nagyon tetszett neki a kis meglepetésem.
    Sok csókot sikerült bezsebelnem. A gyertya elfujás előtt még kívánt egyet (remélem teljesülni fog) majd miután elfújta még lefotózta hogy meg legyen emlékbe.
    A torta és a virágcsokor is tetszett nagyon neki és persze a kedvenc tortáját hoztam. Sikerült kinyomoznom mi a kedvence.

    Mivel nem tudtam milyen ajándéknak örülne így úgy gondoltam hogy egy vacsival lepem meg. Mondtam neki amíg én lezuhanyzok addig találja ki mit szeretne enni és honnan rendeljünk.
    Miután visszatértem a fürdőből, ő addig a virágot vízbe tette és a szokásos innivalómat is elő készítette.
    Majd együtt mentünk a szobába és ő felhúzta a lepedőt közben én a gyönyörű fenekében gyönyörködtem. Ezután megrendeltük a kedvenc helyéről a vacsit.
    Majd az ágynak támaszkodtam és ő mellém jött és a ruhát levette amiben várt. Majd mondta hogy most ő szeretne boldoggá tenni.
    Én neki dőltem az ágy támlának és ő pedig a lábam közé feküdt. Elsőnek a a környékkel kezdett el foglalkozni, hiszen tudja már hogy mennyire szeretem mikor a zsákos családot nyalogatja, szívja. Egyszerűen kész vagyok tőle. Majd ezután az ekkor már igencsak életre kelt kisbarátommal kezdett el foglalkozni. Elsőnek az oldalát nyalta le-fel majd úgy döntött hogy itt az ideje el tüntetni. Jelentem teljes sikerrel. Wanda franciája egyedi. Mivel mi már elég jól össze szoktunk így tudja mikor szeretném lassan érezni a száját és a nyelvét vagy épp ha úgy van mikor szeretném hogy minél gyorsabban bólogasson rajtam. Most a szép lassú tempót választotta Wanda amivel majdnem a csúcsig vitt, de még időben szóltam hogy most én szeretnék örömet szerezni neki.
    Így helyett cseréltünk majd pár csókot adtam a cicikre és a szájára, meg egy kis fül puszi is volt. Ettől mindig kacag egyet. Itt kicsit csikis.
    Majd puszikkal elkezdtem lefelé vonulni. El érkeztem a mindig gyönyörű és finom puncijához. Szépen lassan körbe puszilgattam majd bele nyaltam az isteni puncijába. Wanda puncija valami isteni izű, nem tudok be telni vele még ennyi randi után sem, órákig tudnám kényeztetni.
    De addig Wanda nem húzza el nekem 😂😂
    Mivel mindig ki akarom élvezni a punciját így már rég tudom tőle hogy ha lassan csinálom akkor el lehet kicsit tovább húzni. Így hát lassú nyelvcsapásokkal kezdem, és folytatom egy jó darabig mikor Wanda egyre gyorsabban veszi a levegőt és egyre többet emlegeti az Úrt, ilyenkor próbálnék lassítani, de ekkor rám szól hogy "abba ne merd hagyni" 😅
    Szóval nincs mit tenni, tovább folytatom de kicsit rá gyorsítok a nyelvemmel míg el nem élvez. Ilyenkor nagyon érzékeny neki a puncija és ezért csak körbe puszilgatom még addig míg rám nem szól hogy gyere csak ide.
    Elé térdelek ő pedig rögtön a szájába vesz majd gyorsan életre kelti a velem egykorút. Közben én gumit veszek elő és szólok hogy húzzunk fel mert már szeretnék benne kenni. Ő is örül eme ötletnek.
    Gyors felhúzza rám, majd eldöntjuk hogy milyen pózban kezdjük. Misszire esett a választás. Wanda a hátára fekszik,én pedig lassan behatolok a forró punciba. Eleinte fogom a két combját és nézem ahogy ki-be jár a farkam a puncijába. Majd egyik kezemmel kicsit izgatom a punciját, de már újra kívántam a csókját ezért rá hajoltam és sűrű csók váltás közben egyre jobban gyorsítottam a tempón aminek hatására egyre jobban csattogtunk majd Wanda hangja is egyre "őrjítőbb" volt.
    Egyre jobban szorította a karom én pedig éreztem hogy már nagyon közel vagyok, így rá gyorsítottam aminek hatására szinte egyszerre élveztünk el.
    Hagyott lenyugodni, majd ezután letisztogatta a velem egykorút.

    Majd mondta hogy mi lenne ha megkóstolnánk a tortát mert ő most nagyon megkívánta vacsi előtt. Így hát kimentünk a konyhába és vágott egy-egy szeletet mindkettőnknek. Majd leültünk és jó ízűen megettük mindketten. Mivel a vacsival még sehol nem volt a futár így gondoltuk hogy vissza megyünk az ágyba, de pont ekkor csengetett fel. Wanda gyors magára kapott valamit, míg én vissza mentem a szobába. Miután át vette a vacsit, megbeszéltük hogy mindketten jól laktunk a sütivel így majd később eszünk, előtte inkább le dolgozzuk a sütit.
    Wanda mellém térdelt, adott egy csókot majd lassan lefelé vette az irányt és újra hadrendbe kezdte állítani a velem egykorút. Elég hamar újra harcra fogható voltam igy gumit varázsolt rám.
    Majd én az ágy támlának dőltem és Wanda pedig elkezdett rám tolatni. Wanda a lábait át tolta a lábam alatt és így teljesen betudtam hatolni.
    Mondhatni hogy felvettük a fordított lovagló pózt. Így rá jöttünk már egy jó ideje hogy nem görcsöl be a lába olyan gyorsan és így én is tovább tudok gyönyörködni a fenekében.
    Miután sikeresen össze csatlakoztunk, Wanda eleinte lassan kezdett előre hátra mozogni, majd gyorsított és ekkor már egyre jobban élvezte a hangokból ítélve. Közben én a fenekét fogtam és néha szét húztam hogy jobban lássam ahogy mozog benne a farkam. Egyre hangosabban csattogtunk, de egyszer csak Wanda elfáradt és javasoltam hogy akkor most én melóznék kicsit.
    Így hát jöhetett a kedvence a kutyus.
    Gyorsan be is pucsított és én be is toltam szépen a forró punciba. Lassan kezdtem el tempózni, de Wanda hangjából éreztem hogy gyorsíthatok. Így hát el is kezdtem egyre fokozni a tempót. Aminek eredménye az lett hogy egyre hangossabbak lettünk ahogy csattogtunk. Dehát ezt a gyönyörű popsi látványát nem lehet a végtelenségig bírni így még inkább rá gyorsítottam míg újra el nem élveztem, talán Wandának már újra nem sikerült de annyit mondott miután magamhoz tértem hogy "ma teljesen szétszedtél."
    Kicsit büszke vagyok ilyenkor, tudom hogy őt nehéz le fárasztani😂
    Majd szét váltunk és rom el takarítás után össze bújtunk még egy kicsit, de az időm a vége felé járt, így vacsira már nem maradt idő. Amíg felöltöztem addig Wanda elcsomagolta a részemet a vacsiból és a tortából is kaptam.
    Majd az ajtóban búcsú csókkal engedett az utamra.
  • Elszámolás:

    A bővebb infoban minden le van írva, a csokor mérete január közepén változott. Most az extráját nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Mit is mondhatnék még amit az eddigi irásaimban nem írtam le.
    Wanda az egyik reagjában írta nekem hogy köztünk olyan kémia van ami még a legjobb kémiai laborban sincs. Hát kezdtem azt hinni hogy tényleg így van, ahogy egyre többet találkozunk egyre jobban ki ismerjük egymást és már szinte olvasunk egymás gondolataiban.
    Remélem még sok ilyen tökéletes randink lesz.

    Drágám itt is szeretnék neked nagyon sok Boldog Születésnapot Kívánni!
Happy Massage