• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokás szerint ismét az adott nap délelőtt dőlt el, hogy el tudok szakadni egy kellemes masszázsra. Bár Amira is a kedvencek között volt, egy kolléganőjéhez próbáltam meg bejelentkezni, aki régebb óta izgatta a fantáziámat. Sajnos, csak nagyon későn ért volna rá, így a felajánlott opciók közül Amirát választottam. Telefonon a diszpécserrel probléma nélkül le tudtuk egyeztetni a randit.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű a helyszín, több irányból és több módon is megközelíthető. Mivel volt elintéznivalóm, én a viszonylag közel lévő üzletközpont parkolóját választottam, onnan egy közepes egészségügyi séta a háztömb, amiben egyértelműen jelölve vannak a lépcsőházak. Nagyon kicentiztem, így pár perccel a megbeszélt időpont előtt értem oda, 2 perccel korábban telefonáltam, pár perc türelmet kértek. Addig tettem egy kisebb kört a lépcsőház körül, majd megkaptam a kapukódot és lifttel feljutottam a megfelelő szintre. Kopogásom után kellett egy kis idő, mire ajtót nyitott a hölgy, reménykedtem, hogy szomszédok nem leskelődnek, nem érkezik senki a lifttel.
  • Helyszín:

    A bejárat mellett hagytam a cipőmet, majd be a szobába. Amina bekísért, majd törölközőt kaptam, és mehetettem zuhanyozni. A fürdő oké, tusfürdő, szájvíz is volt. A szoba közel volt, zuhanyzás után visszatértem, de a szokással ellentétben üres volt a szoba, várni kellett pár percet vendéglátómra. A lakásban hallhatóan voltak még lányok, egy függönnyel elszeparált lakrészben. Engem nem zavart, de a randi időtartama alatt majdnem végig hallható volt jelenlétük.
    A szobában tatami, szobainas, kanapé, hangulatvilágítás, szóval, a szokott felszerelés.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitás után nyugtáztam, hogy a beszámolók és a képek alapján másra számítottam. Bár a leírásban közölt adatok így utólag nézve valósak lehetnek, a képek alapján vékonyabb, karcsúbb hölgyre számítottam. Karakteres ázsiai arc, valóban átlagos testalkat, apró mellek és borotvált punci. Az utcán nem fordulnék meg utána, de egy kellemes, átlagos huszonéves lány.
    A kommunikációja kimért és üzleties, kicsit furcsa ebben a közegben.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején egyeztettük a programot. Kérdezte, hogy kérek-e extrákat, a csók és a szájba élvezés extra, nem éreztem egyikre sem késztetést az adott pillanatban. Elmentem zuhanyozni, előtte megmutatta, hová pakolhatom a ruháimat. Gyors tusolás után akcióra jelentkeztem - volna, ha vendéglátóm a szobában tartózkodik. 2-3 percet vártam, míg megjelent.
    Hasra vágódtam és elkezdett masszírozni. Közben beszélgettünk, bár egy kicsi távolságtartást éreztem az érdeklődése mellett is, de kellemes beszélgetést folytattunk. A masszázs krémmel történt, már nem emlékszem a forgatókönyvre, de jó volt. Nem is tartott sokáig, egy rövid csúszka a hátamon, közben a nyakamba puszilt és fülembe sóhajtozott, ekkor úgy éreztem, ebből még lehet is valami...
    Aztán jelezte, hogy fordulhatok.
  • Levezetés:

    Kezébe vette a szerszámot, és elkezdett vele kézzel játszani. Közben érzéki pillantásokat vetett rám, majd magához is hozzányúlt, és apró sóhajok közben elkezdte magát kényeztetni. Kisvártatva átvettem ezt a terhet tőle, és finoman simogatni kezdtem, amit láthatóan nem fogadott rosszul. Némi szájjáték következett, de rövid idő múlva ismét kézre váltott. Közben a folyosóról hangos beszélgetés, nevetés szűrődött be. Biztosítottam Aminát, hogy ez engem nem zavar, aki jelezte, hogy őt viszont igen. Kisvártatva megkértem, hogy kicsit segítsen a szájával is, de szabadkozni kezdett, egy szájsebészeti beavatkozásra hivatkozva. Itt vesztette értelmét a randi elején a kérdése az extrákra vonatkozóan, és itt indult be az én agyam is, mármint hogy itt én most át vagyok némiképp verve. Mert, ugye, erről nem volt szó, a francia a program hangsúlyos része kellene, hogy legyen. (Voltam már olyan lánynál, ahol nincs francia, ha előre közlik (és olyan a technikája), akkor az is tud nagyszerű élmény lenni, az ember olyankor nem is vár mást.)
    Szóval, ez egy inkább nagyobb, mint kisebb kizökkenést okozott. Mindenesetre próbáltam magamat jól érezni, úgyhogy ő is megpróbált mindent beleadni, de ez túl sok hozzáadott értékkel ebben a helyzetben nem ért. Külsőre sem volt annyira az esetem, a kézimunkája sem volt az a hűbazmeg, egyedül az hajtott előre, hogy simogatásomat (valószínűleg) élvezte, úgyhogy idővel én is elélveztem. Törlés, indulás zuhanyozni.
    Zuhany után felöltöztem és jó 5-6 (!) percet vártam rá, már ott voltam, hogy lesz, ami lesz, én elindulok, amikor visszatért. Érkezésem után 50 perccel már az utcán voltam, ezzel együtt is.
  • Elszámolás:

    Ez sajnos nem a legjobb választás volt. Nem mondom, hogy nem mondott igazat a fogászati dologgal kapcsolatban, de ezt minimum előre illett volna közölni. A masszázs díját előre átadtam, az összeg nem változott a telefonban mondotthoz képest, utólag szerencse, hogy nem kértem extrát, nem tudom, hogy alakult volna az elszámolás. Az egyéb körülmények rendben voltak, engem a kinti viháncolás, hangos beszélgetés sem zavart. A rövid randi, a sok várakozás, a 90%-ban kézi levezetés miatt maradt hiányérzetem.
  • Összkép:

    Ahogy írtam is, nem ez volt életem randija. Másra számítottam a sok jó beszámoló alapján. Lehet, hogy egyszerűen rossz napja volt, lehet, hogy tényleg a beavatkozás, de akkor ne vállaljon vendéget. Alapvetően kedves, aranyos lány (bár kissé nehézkesen hivatalos és kimért), a külsejével sincs probléma, még a hozzáállása is jó lett volna, de velem a találkája minimalistára sikeredett. Biztosan nem lesz folytatás.
Happy Massage