• Szófia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetést itt az oldalon találtam , pár hete a kedvencek között tartottam számon. Telefonon kerestem , de nem tudta felvenni , majd visszahívott amikor már elindultam más irányba , éppen buszon voltam , de meg tudtuk beszélni a randit. Egyeztetésben maximálisan rugalmas volt , hangja kedves , stílusa barátságos.
  • Megközelítés:

    A helyszínhez közel lakom , azonban ez egy közelmúltban épített lakópark a Rákóczi híd budai oldalán , a hely teljesen ismeretlen volt nekem , de a waze segített célba érni. Leparkoltam a kocsit a véletlenül szabadon maradt egyetlen szabályos helyen , de utólag láttam , hogy van hely bőven egy behajtani tilos táblával jelzett területen belül ,azonban ez senkit nem zavart a téren parkoló autók mennyisége alapján. A kocsiból kiszállva ösztönösen rossz irányba indultam el , majd pár percnyi bóklászást követően megcsörgettem vendéglátómat , aki segített megtalálni az épületet. Kiderült , hogy alig pár lépésre parkoltam a bejárattól. Az épületek stílusa és a környezet a jövőt vetíti , kicsit olyan érzésem volt , mintha egy űrközpontban járnék. A bejáratnál megkaptam a bejutási segítséget , majd kicsit húztam az időt , mivel egy család éppen megérkezett és hagytam őket behurcolkodni. Beérve az épületbe még bénáztam a lépcsőkkel , mert a liftet éppen használták , majd zavaromban benyitottam a mélygarázsba is , de legalább körbevizslattam a ház minden zugát.
  • Helyszín:

    Lakás állapota kifogástalan , újszerű kívül-belül. Berendezése ízléses , nincs túlgondolva , de otthonos és jó hangulatú. A fürdő tágas , bent van a wc is , beállós zuhanyzó üvegajtóval. A tisztaságot rendben találtam , volt néhány szösz a járólapon, testszőrt vagy hajszálakat nem láttam. A zuhany teljesen száraz volt amikor beléptem , szerintem aznap én voltam az első használója. Egyfajta tusfürdőt láttam , de az jó minőségű volt , ezzel semmi baj , nem drogériába készültem. A mosdónál volt szájvíz és műanyag poharak , a törölköző tiszta volt és szagtalan , erre érzékeny vagyok. A szoba a mostanában épülő lakások hálószobájának megfelelő méretű , benne igényes minőségű , masszív francia ággyal , gardróbbal , ahova jól lehet pakolni. Volt tévé a falon , puha ágytakaró és klíma , amiből dőlt a meleg levegő . Szólt a zene , de kértem hogy ne szóljon , amit vendéglátóm készséggel teljesített. A szobát természetes fény tette kellemessé , benne Szófiával aki még a napnál is fényesebben ragyogott. Végre egy hely ahol nincs félhomály , azt fogod amit látsz.
  • Lány külseje:

    Felmásztam a megadott emeletre , ahol bekopogtam és nyílt az ajtó , mögötte Szófia üdvözölt. Nagyon örültem tinilányos alkatának , kedves mosolyának és fiatalságának. A képek alapján ilyenre számítottam , kizárólag a vékony vagy nagyon vékony , törékeny alkatú lányokat szeretem , azért is választottam őt. Jó választás volt , talán annyi , hogy magasabb lányt képzeltem el , de hirdetési adataira nem emlékeztem pontosan. Formás feneke , szép bőre és jókedve megalapozta a bizalmat a randihoz. Korának megfelelően feszes mindenhol , szép szája van , amit jól tud használni , cicije tinilányos , de nagyon jól álltak a bimbók és imádtam masszni őket a lapát tenyeremmel. Volt pár kisméretű tetoválás a bőrén , de nem volt zavaró még úgysem hogy én tetkó ellenes vagyok. Fehérneműben fogadott , amelyet egy átlátszó köntössel takart el.
  • Action:

    Tisztálkodás után beosontam a szobába , ahol Szófia testének kincseit a fehérnemű takarta . Valahogy az ágyra kerültünk ahol bepucsított nekem , majd én hatulról csodáltam a látványt. Lefejtettem a bugyit és lekerült a melltartó is róla. Simogattam a finom bőrét és nem tudtam betelni izgató testével. A bugyi alatt gyönyörű kis babapunci volt , ettől még hevesebben vert a szívem . Ízmintát vettem a nyelvemmel és mivel nagyon finom volt , elkezdtem nyalogatni a finom csiklóját. Közben simogattam és finoman behatoltam a mutatóujjammal az igen szűk punciba. Figyeltem vendéglátóm reakcióit , hogy mennyire mehetek el az élvezkedéssel , de nem volt ellenére , ezért folytattam óvatosan nyalakodós gyakorlatomat , de nem bírtam magammal és fordulás után megkértem , hogy vegyen a szájába. Szájmunkája inkább kislányos , mint profi , ami nagyon kedvemre való . Bőnyállal , bátran szopogatott , jól tűrte , hogy kicsit ráfogtam a fejére , mélytorok jól esett volna , de valamiért nem találtam alkalmasnak rákérdezni. Majd mindkét tenyeremmel megfogtam az arcát , mert nagyon kis szeretnivaló a mosolya. Itt volt az a pont amikor nagyon jól esett volna megcsókolni , vagy puszilni a száját , de sajnos ez nincs rajta a vállalási listán. Kértem , hogy még csinálja kicsit a szájával , majd kérésemre mellém feküdt és csak öleltem őt mozdulatlanul. 69-ben folytattuk , ami nagyon jó élmény volt , mivel testünk a legnagyobb felületen érintkezett , miközben szájjal dolgoztunk egymáson. Jól éreztem magam , ezért nem kértem a védelmet amikor kérdezte , hogy mi legyen a folytatás. Csak érezni akartam mindenét , ez volt a döntésem. Ezután a hátára fektettem és folytattam az orális kényeztetését miközben egyre intenzívebben dolgoztam ujjaimmal. Ekkorra a babapunci ideális állapotban volt , remekül szorított és tocsogott a finom nedveiben. Vendéglátóm visszafogott nyögdécseléssel fogadta közeledésemet , nem tudom megítélni , hogy valójában milyen reakciót váltottam ki belőle. Remélem nem okoztam neki fájdalmat , vagy kellemetlen perceket vágyaim megélése közben. A randit egy ülő gyakorlattal zártuk ,amikor behelyeztem a kezét a zacsim alá és felváltva szájjal és kézzel eljutottam a gyönyör csúcsára. A terméket nedves kendővel közösen törölgettük le a hasamról , majd megköszöntem a kedvességét és felöltöztem. Zuhanyt kihagytam , édes illatát magammal vittem , még érezni akartam amíg el nem párolog a testemről.
  • Elszámolás:

    A rózsákat érkezéskor felajánlottam , azt mondta ráér a végén , annyi volt amennyiben megállapodtunk a vtr bejelentkezés által csökkentett kedvezménnyel. Az adatlapján felsorolt alap szolgáltatásokat optimálisan teljesítette , ennél többre nem vágytam. Az átlagosnál kicsit magasabb ajándékért szolgáltat , gondolom ezzel szándékozik szelektálni a vendégeit.
  • Összkép:

    Kedves , mosolygós lányt ismertem meg , akit szívesen látnék egy teljesen más élethelyzetben , de tudom , ez nem kívánságműsor. Alkata számomra ideális ,aki szereti a vékony tini testű lányokat , annak jó választás lesz. A környezet igényes , teste kifogástalan és hogy aktus nem volt , az én döntésem volt. Nem maradt bennem hiány , mivel most éppen ennyit akartam megélni Szófiával. Vidáman távoztam tőle , a lelkem megszépült a fiatalságától , illatát magammal vittem , boldogabb lett tőle a napom.
Happy Massage