• A Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en, pillanatok alatt ment minden, kora délután böktem rá egy este hattól nyolcig tartó ablakra (a matekházi megoldása: két órára mentem), perceken belül jött is a megerősítő válasz. Aztán még felhívtam Wandát, hogy halljuk egymás hangját is, a telefont is hamar felvette és megszólalt az édes, búgó hangja.. bizsergető :)
  • Megközelítés:

    Békákáztam, az ötös busz kényelmesen befér a megállóba, szemre a villamosnak sincsenek eféle gondjai. Viccet félretéve nem néztem a parkolási esélyeket, a google térkép simán odatalál, alighanem a GPS is, úgyhogy nem kell aggódni. Egyébként nagyon barátságos a környék :) tetszett.
  • Helyszín:

    Na hát a lakás (és a társasház is) tökély, bármikor oda is költöznék, Wanda is erősen vonz (szóval szólj, ha netán akad eladó lakás a jövőben :p).
    A ház tiszta, Wanda pontos instrukciókat ad a belépéshez, lift van (kicsit tornázni kell, hogy felkapcsoljon az automata világítás).
    És tényleg akkor a lakás, az röviden zseniális. Nagyon ízlésesen berendezett, hatalmas dekoraciós célú óra a nappaliban, a fürdőben egy legalább 3 személy "befogadására" alkalmas, széles tükör, kád van és zuhanyfüggöny, kényelmes kilépők (kettő is), úgyhogy száraz és meleg a padló (mikor kint -4 fok van, ez aranyat ér), a törölközőszárító jó meleg, úgyhogy a törcsi is meleg, ha az ember élelmesen oda akasztja fel pancsolás után. A fürdőben annyi a tusfürdő, mint a... öö...
    Sok.
    Nagyon sok a tusfürdő.
    Keznél van még szájvíz, fogselyem, meg szerintem még egy halom egyéb dolog is, ami elkerülte a figyelmem.
    A háló pont eléggé tágas, az ágy is kényelmes, minden vörös és fekete (Wanda kedvenc színei), mindenhol árulkodik Wanda igényessége, természetesen rend van és tisztaság. Az ágy meg bírja a strapát.
  • Lány külseje:

    Huhha.
    Hát Wanda egy fekete, alig valamit takaró felsőben és fekete csipkés fehérneműben (oké, feketeneműben) fogadott, azonnal az volt az érzésem, hogy Wanda pontosan tudja, hogy milyen eszméletlen szexi alakja van, és nem is nagyon rejtegeti :) végig éreztem, hogy jól érzi magát a bőrében, annál kevés izgatóbb dolog létezik. Hosszú, sötétfekete haj, angyali arc és mosoly, nagyon gyönyörű, természetes, husis ajkak, puhák ám mint a piskóta, tenyérbe illő, formás telt cicik, pihe puha bőr, amihez nem lehet nem hozzábújni, tetoválásokkal díszítve :) más egyéb díszek is vannak, a cuki kis köldökében is van piercing, az ajkai fölött is, és nagyon jól állnak ám. Gyönyörű kerek, barna szemek, azt meg nehéz megfogalmazni milyen, mikor mosolyogva az ember szemébe néz. Olvasztó.
  • Action:

    Érkeztem a szokásos kis csokrommal, rózsák voltak benne hárman is, és a jó ég tudja miért, de a világ legjobb virágosánál ma csak előre elkészített csokrokat adtak és nem tetszettek annyira, de még így is jól néztek ki... amíg a fél szemem sarkából észre nem vettem, hogy valaki már hozott egy sokkal szebbet :D
    Wanda az enyémnek is örült, mikor átadtam, de az biztos, hogy legközelebb nem bízom a véletlenre, ha kell, akkot egy egész mezőt fogok vinni.
    Wanda az ajtó mögé bújva várt, atölelt és azonnal kaptam egy csókot. És ha a benyomásom nem csal, akkor Wanda imád csókolni, átadja az egész nyelvét, játszadozva átdugja teljesen és hagyja, hogy tegyek vele, amit akarok.
    Gyorsan kibújtam a cipőből, Wanda bevitt a hálóba, és megmutatta gyorsan minek hol a helye, aztán egy étterem itallapjával felérő kínálatból kérdezte, hogy mit kérel, de csak őt akartam.
    Elküldött gyorsan zuhanyozni, eleve egy órás kádban felvés után érkeztem, de kipróbáltam (igen, világít a zuhanyrózsa, ezt egyébként vaksötétben kéne tesztelni, hátha legközelebb :p). Szájvíz (kis poharak kéznél, kis szemetes lejjebb), és Wanda ismét bevitt a hálószobába, ahol elkezdte felhúzni a lepedőt... amit szerintem direkt hagyott addigra, mire kijöttem a zuhany alól :p
    Szerintem Wanda pontosan tudja, hogy eszméletlen finom, kerek, szexi kis popsija van, és az nem akármilyen látvány ám, mikor hol erre, hol arra domborodik. Nagyon imádtam.
    Leheveredtünk egymás mellé, én meg imádok csókolni és tapizni, ezzel töltöttünk egy kis időt.
    Nagyon izgultam (ez már csak így lesz, majd a további szeánszok alatt oldódni fog), de Wanda mindent megtett, hogy oldja, és sikerült is. Nem harap, csak jólesően :p
    Feltérképeztem a selymes bőrét, az ajkait, aztán igyekeztem elhalmozni puszikkal (itt-ott csiklandós, de olyan édes mikor nevet, és hiába csikis, hagyja magát ennek ellenére is).
    Lekerült róla a fekete csipke, a felső és a melltartó még maradt, én akartam megszabadítani tőle később. 69-be fordultunk, egyszerűen muszáj volt ölelgetnem Wanda derekát és popsiját úgy, hogy rajtam fekszik. Isteni érzés ám és gyönyörű látvány, néha nehéz volt eldönteni, hogy kóstolgassam-e, vagy csak simogassam és bámuljam.
    Általában elsőre teljesen béna vagyok és sosem megy semmi, de nagyon jó érzés volt Wanda ajkai közt lenni, nagyon finomak, selymesek és tűzforróak ám, pillanatok alatt elöntött a forróság, az a fajta, ami felmászik az ember gerincén azonnal. Muszáj voltam hátradőlni és élvezni a látványt, ahogy Wanda tökéletes, kerek popsija ringatózik előttem, és élvezni, ahogy finoman eltüntet az ajkai között, és ölelget a nyelvével, meg a hegyével körbejár rajtam... még most is elönt a forróság, hogy eszembe jut.
    Szépen életet lehelt belém, és ha nem fordulunk meg, akkor végem is lett volna, de időben fordultunk, ezután én vettem kezelésbe Wandát, mindig kérdezte, hogy épp mijét szeretném :) Kibújt a felsőjéből amit én cipzáraztam szét, végig a szemembe nézve fogta és a földre dobta... huhh. Az ilyesmik nagyon el tudják csavarni a fejem, Wanda meg ösztönösen ért ehhez, ízig vérig nőből van :)
    Hátra fektettem, és bebújtam a combjai közé, isteni érzés átkarolni a combjait és kóstolni a punciját, az ajkait... mézédesek a kis pillangók, Wanda pedig elkezdte sűrűbben venni a levegőt, az édes, ennivaló hangján sóhajtozott, és mikor a nyelvem hegyével cirógattam a kelyhét, belemarkolt a hajamba, és összeszorította a combjait, és elélvezett :) kicsit túllőtem a célon, még érzékeny volt Angyalka, adtam az ajkaira még egy-két csókot, utólag is bocsi... de annyira ennivalók, nem bírtam ki :)
    Ezután elém térdelt, kitolta az istennőies popsiját, azonnal kemény lettem megint, és gumit húztunk (pontosabban Wanda), visszatérdelt elém, finoman szétnyitotta a lábait és kutyusban bújtam belé... még forróbb érzés öntött el, könnyedén csúsztam teljesen belé, Wanda sóhajtozott, és élveztem, ahogy a puha popsija teljesen beleilleszkedik az ölembe, ismét jött a gerincen végigfutkosó bizsergés, ahogy a tűzforró puncija ölelgetett, és a popsija az ölembe simult.
    Nem siettem az elején (végem is lett volna rögtön ha úgy teszek), ezután finoman összezártam Wanda lábait, ő pedig azonnal kitalálta a gondolataim: azonnal le is hasalt, én pedig így voltam benne, és egyszerűen nem volt esélyem egy percnél tovább húzni, Wanda tett egy mozdulatot, amitől a puncija tövétől a hegyéig megölelt, és ott nem bírtam tovább, Wanda puncija teljesen kifacsart.
    Megtörölgetett, hozott inni, és pihegtünk kicsit, beszélgettünk közben, én meg tapiztam tovább Wandát, egyszerűen nem lehet nem cirógatni ahol csak éri az ember, a haja is gyönyörű (felült és lelógatta a popsijáig a kedvemért, ebben órákig gyönyörködtem volna), innen kezdenek összefolyni a dolgok.
    Úgy éreztem nem fog menni másodjára, de Wanda előre mondta, hogy ki fogja szedni belőlem :p
    Wanda még felém hajolt, átadta nekem a formás cicijeit, voltak a számban, az ujjaim közt, aztán ismét 69-be fordultunk, mert muszáj volt újra ölelgessem a derekát és a popsiját, aztán ismét a hátára fektettem és újra be kellett bújjak a combjai közé, kóstolni és enni a punciját, finoman szétnyitni a nyelvemmel az ajkait, lassan körözni a hegyével a kelyhén... Wanda egyszerűen eszméletlenül finom. Sóhajtozott megint, és mikor érzékeny pontjain cirógattam a nyelvem hegyével, ismét összerándult és ringatta a csípőjét, én csak finoman mentem utána, Wanda pedig ismét remegve élvezett.. legalábbis remélem :) ismét érzékeny lett, én meg megint nem bírtam időben abbahagyni, úgyhogy egy újabb puncira lehelt csók után bocsánatát kérve ölelgettem Angyalkát.
    Kértem, hogy legyen ismét előttem négykézláb, Wanda úgy tett, és cirógattam megint a popsiját, majd finoman közé bújva belekóstoltam az édes kis rózsájába is... ahol csikis :p de hagyta magát kóstolgatni :)
    Kemény lettem másodjára is, Wanda pedig elém ült az ágyon, én meg állva néztem, hogy teljesen eltüntet az ajkai közt és megeszi :) nagyon puhán és forrón ölelget a nyelve és az ajkai, megint jött az újabb gerincen futkosó szikrázós érzés... aztán Wandát kértem, hogy feküdjön hátra, és azonnal tudta, mit szeretnék. Tenyerei közé fogta a puha cicijeit és végig a szemembe nézve hagyta, hogy dugjam őket. Annyira puha és forró érzés, bármijéhez értem, bármijével ölelgetett, vagy cirógatott, akárhova bújtam, csak forróság volt és selymesség... a cicik közt is :)
    Pár lökés múlva lett végem, egyszerűen a gerincemig hatolt a tekintete, a ciciken lett végem... Wanda kifacsart másodjára is :)
    Itt el is telt az idő, még cirógatva megtörölgettem Wandát és elmentem zuhanyozni, újabb csókok után.
  • Elszámolás:

    Elején történt, szokás szerint a rózsák közé rejtve a másmilyen rózsaszálakat.
  • Összkép:

    Wanda valóban Angyalka, ízig vérig nő, és minden mozdulatából, tekintetéből árad a nőiesség, végig rám figyelt, felkínálta magát, a búgó hangjától még mindig áll a szőr a hátamon.
    Biztos, hogy lesz még folytatás.. kevesebb izgulással :)
    Naaagyon nagyon jó volt Wandával lenni, nagyon örültem neki.
Happy Massage