• ☆TIA☆

  • Beküldte:
  • ☆TIA☆ reagálása

    Kedves Pisti! :)
    Elöször is arra a mondatodra reagálnék,hogy egy jò embert ismertél meg és arra,hogy érezted a pozitìv energiàkat...méghozzá azért mert én pedig köszönöm,hogy a engem választottál és én is egy igazi Ùriembert ismerhettem meg benned aki bearanyozta a vasárnapomat.Hálasan köszönöm az élményt,a pozitìv kisugárzásod és a sok bòkòt.🙏Illetve köszönöm az értékelést....Ha én ìrhatnék beszit ugyanilyen élménydùs és pozitìv lenne.Szìvesen látlak máskor is.😊💋Sok puszi Neked és mégegyszer köszönöm.🙏

  • Egyeztetés:

    Máshova mentem volna ma délelőtt, de ott váratlanul beálltak a piros betűs napok, amiről korrekt módon tájékoztattak még az elindulásom előtt. Ezután kellett B-tervet találnom, és mivel TIA már nagyon régen a kedvenceim között van, mivel minden vendége jó véleményeket ír róla, és itt rendel a közelben, hát őt hívtam. Azonnal felvette a telefont. Pillanatok alatt tisztáztuk az időpontot és az egyéb részleteket. Már a telefonbeszélgetés alatt szimpatikussá vált számomra. A telefonbeszélgetés és a látogatásom, közötti két órát TIA beszámolóinak a böngészésével töltöttem. Ebben többször említenek sminket. SMS-ben megkértem hát, hogy ha lehet, kevés legyen a smink, vagy nulla. Válasz SMS-ben megígérte, hogy kevés lesz. Igy is lett később.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, és szerencsére a bejárattól 3-4 percre találtam is szabad parkolóhelyet, de csupán szerencsém volt. Általában a IX. kerület ezen részében nem könnyű parkolni. Még úgy sem, hogy egyébként munkaidőben fizetős. A tömegközlekedés Budapesten mindenfelé elég jó,. TIÁhoz a 3-as metróval is, meg több villamossal is el lehet jutni. A megállóiktól talán még 4-5 perc lehet a bejárat.
  • Helyszín:

    A IX. kerület egy új lakóépületének egyik lakása. A cím egyértelmű, a bejutás talán picit kacifántosabb a szokásosnál, de diszkréten bejutottam. A lakás pedig kifogástalan minden tekintetben. Talán egy kicsit kevesebb a fény, mint amit én szeretnék. De az is igaz, hogy a látásom nem az erősségem. Szóval a félhomályra fogom majd kenni, hogy miért nem tudom, miben fogadott. A fürdőszoba makulátlanul tiszta. A lakás több része is.

    Belépéskor egy elég tágas nappaliba ér az ember, amelyet a középen egy masszázspad ural. De az időnk nagyobbik részét szerencsére úgyis az innen nyíló hálószobában töltöttük. Amikor TIA ezt a lehetőséget felajánlotta - én éppen a fürdőszobába indultam - akkor én ezt kitörő örömmel fogadtam, mert láttam, a hálószobában egy tágas ágyat. Azt sokkal jobban kedvelem, mint a masszázspadot.
  • Lány külseje:

    A belépésemkor igencsak zavarban voltam. Egyrészt az első látogatások alkalmával mindig így van ez az izgalomtól. Másrészt meg alig is láttam a félhomályban. Így az üdvözlés és bemutatkozás is sutára sikeredett. Nem vagyok benne biztos, hogy miben volt az érkezésemkor, de egy bugyi és egy melltartó az biztosan volt rajta. Talán efölött még valami köntöske is.

    Amit rögtön érezni lehetett, az egy meleg, jóindulatú kisugárzás. Egy kedves lány igyekezett mosolyt csalni az én arcomra is - sikerrel. Aztán a tussolás után már jobban láttam szép vendéglátómat. A legfőbb benyomás a külalakjáról a gyönyörű egzotikus arca a nagy tiszta barna szemekkel és hosszú barna hajzuhataggal. Nem nádszálvékony, de az alakja csodaszép, szinte sehol semmi felesleg. A bőre selymes, a cicik nagyok, természetesek, olyanok amilyeneket az ember csak kivánhat. Simogatásra teremtek. a mellbimbók szépen kidudorodnak olyankor. Ha a csodaszép arcot leszámítjuk, akkor talán a popsija és a combja tetszettek nekem leginkább. De várjunk, hiszen a szép ápolt puncit nem is említettem - pedig nagyon szépen nedvesedik, ha jól bánnak vele.

    Nem erősségem a külső leírása, és mások ezt sokkal jobban megtették már. De röviden: TIA külsőre egy bombajó nő.
  • Erotikus masszázs:

    Kérésemre nem ezzel kezdtünk, de a program közepén masszázs is volt. Én ugyan inkább arra szavaztam volna, hogy az ágyon történjen az is, de nem volt apelláta: kimentünk a nappaliba és én a masszázspadon töltöttem talán 25-30 percet. Jártam én gyógymasszőrhöz is régen, így bizton állíthatom, hogy TIA masszázsa is profi. Amúgy kérésemre csak a hátamra összpontosult. Viszont ez volt az az időszak, amikor végre megismerhettük valamennyire egymást. Azt hiszem, hogy megvolt a kölcsönös bizalom és szimpátia: tartalmasan beszélgettünk. Ő is, meg én is sokat kérdeztünk, és magunkról is elég sokat elmondtunk. Nagyon tetszett nekem, amit magáról és a világról elmondott. Öröm volt csevegni vele. Persze én nem emiatt járok a lányokhoz, így talán 25-30 perc elteltével a javaslatomra visszamentünk az ágyra.
  • Levezetés:

    Ezzel kezdődött, és ezzel ért véget az ottlétem. Először én kényeztettem TIÁ-t, és ez első alkalommal egészen bizonyosan jól sikerült - úgy tűnt, hogy mindketten élvezzük. TIA nagyon ügyesen tudja mozgatni a testét, szinte kiköveteli magának a számára kellemes érintéseket, nyalintásokat. És közben igen ügyesen tudatta velem, hogy hogyan jó neki. Szerencsére azt is igen ügyesen tudatja, amikor már elélvezett és túl érzékennyé válik. Szóval nagyon jó volt nekem ez, de talán TIÁnak is. Az igazi azonban utána jött, amikor ez a nő elkezdett engem kényeztetni. Ha lehet a kedvességet és a pornós feelinget ötvözni, akkor ez neki nagyon sikerült. Kérésemre oldalról térdelve kényeztetett engem, miközben én lágyan simogattam a még mindig nedves punciját. Szopás közben gyakran kéjesen nézett rám, cuppogott, dorombolt. Leginkább a szájával, néha pedig a kezével úgy kivégzett, hogy csak na. Az utódok a szájában végezték. Ezután szorosan mellém bújt és átöleltük egymást: Nagyon jó volt nekem.

    TIA ezután elment tisztálkodni, engem pedig a nappali szobába, a masszázspadra irányított. Erről fent már írtam.

    A második körben én talán még nagyobb kényeztetést kaptam (ha az egyáltalán lehetséges), de nem mentem el: az én koromban már hozzászoktam, hogy néha így van ez másodjára. Nem TIÁn múlott, az biztos. Viszont az élmény így is csodás volt. TIA teste másodszorra már nem igényelte a komoly kényeztetést. Valami leheletfinom nyelvjátékkal talán okoztam neki még pár kellemes percet, de a katarzis igénye nélkül. Kiváncsi lennék, hogy ha a lányok írnának beszit, akkor TIA mit írna erről, de nekem egy csodás és maradandó élmény volt mindkét menet. Az első, amely erotikus szempontból talán kirobbanóbb volt, és a második, ahol már úgy tűnt, hogy mindkettőnknek kedves a másik.
  • Elszámolás:

    A virágszálakat diszkréten egy polcra tettem, miután átadtam TIÁnak valami szerény ajándékot. Nem esett róla szó, és ott is maradt a távozásomig. Nem törte meg a randi varázsát a piszkos anyagiak kérdése. Hálás voltam, hogy megbízott bennem. És mondanom sem kell: nagyon megérte nekem.
  • Összkép:

    Sok-sok ilyen randin túl vagyok már, így van viszonyítási alapom. Amit TIA kényeztetés címén művel, az valami kimagasló. Az egyik legjobb, amit ember remélhet. És mégis: mindezt elhomályosítja az a derű, az a kedvesség, amely belőle árad. Azok a pozitív energiák, amelyeket ott megél az ember.

    Kicsit igazságtalan is a ma kapott élményeimből ezt kiemelni: de megismertem ma egy jó embert! Ja, hogy még mennyire szép is, és hogy fergetegesen leszopott: az csak tetézi ezt az alapvető benyomást.

    Köszönöm szépen, kedves TIA.
Happy Massage