• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem fel Alexát szombaton, és nagy örömömre másnapra kaptam is időpontot. Nagyon kedves volt, és még nevetgéltünk is egy kicsit, hogy mennyire hasonlít a nevünk. A telefonban mondta a címet, a csokor méretet. Reggel azonban kaptam egy SMS-t, hogy tudnánk-e egy órával később kezdeni. Én ráértem, így visszaírtam, hogy semmi akadálya.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyű megtalálni a címet, nagy számokkal ki van írva a ház oldalára. A kapuból felhívtam Alexát, hogy megérkeztem, de még kért néhány perc türelmet, így a kapunál vártam. Pár perc múlva csörgött is, hogy jöhetek. Megadta a kódot, amivel bejutottam a kapun. A lépcsőházban is könnyű megtalálni az ajtót, de szerintem nincs lift, szóval a harmadikra fel kell lépcsőzni.
  • Helyszín:

    Alexa a saját lakásában rendel, ezért tényleg csak mi ketten voltunk, ami tetszett. A lakás csak egy szobából és a fürdőből áll. Tiszta, higiénikus, és Alexa nagyon hangulatosan berendezte. Még gyertyákat, igen, valódi gyertyákat is gyújtott. Ezt kedves gesztusnak találtam. Kaptam egy pohár vizet, és volt hely pakolni. A szeánsz francia ágyon zajlott, amin több rétegben is friss lepedő fogadott.
  • Lány külseje:

    Alexa tényleg nagyon szép lány, vékony, feszes, izmos, magas. A kiírt adatoknak és képeknek megfelel. Feszes, szolizott bőre van, nagyon szép hosszú lábai, közepes méretű természetes cicik, és igényesen megcsinált szőke haja. Finom illatúan fogadott. Ami külön tetszett, az a karakteres arca. Szerintem kifejezetten szép szája és szeme van. Szexi fehérneműben és kérésemnek megfelelően magassarkúban fogadott.
  • Action:

    Gondolkoztam, hogy megírjam-e ezt a beszámolót, mert valahogy kettős érzésekkel távoztam, ami nyilván szubjektív. De igazából pont ezért érdemes szerintem megírni, én is kíváncsi lennék egy ilyenre. Alexa tényleg kedves lány, de már az elejétől valami izgatottságot, távolságtartást éreztem rajta. Próbáltam beszélgetéssel oldani a hangulatot, de nem múlt el, így kerek perec rákérdeztem, hogy izgul-e. És megbeszéltük, hogy nem, csak ilyen pörgős típus. Kicsit olyan, mintha fel lenne húzva, nagyon aktív, jön-megy, tesz-vesz, de emiatt olyan, mintha nem élné meg a pillanatot, hogy ott vagytok ketten. Emiatt barátnő feelinget egyáltalán nem éreztem, pontosan éreztem végig, hogy a csokor miatt kaphatok valamit. Beszélgettünk, aranyos volt. Simogattam, amire nem túl lelkes reakciókat kaptam, így mondtam, hogy inkább ő simizzen. Hát ha akcióba lendül, akkor lelkes (mint mondtam, nagyon aktív), tud adni, de semmilyen vonzalmat nem éreztem részéről. Gumis franciát kértem, amit meg is kaptam némi nyögdécseléssel. Elfogadtam, hogy ez most ilyen lesz, és a pozitívumokra koncentráltam:
    Egy gyönyörű, kecses nő kényeztet, és megteszi, amihez csak kedvem van, sőt megpróbálja elhitetni, hogy élvezi. Hát akkor nyomjuk! Misszionárius pózban kezdtünk, láb lent, aztán a nyakamban. Utána kutyus. Alexa formás, feszes feneke és hosszú lábai szép látványt nyújtottak. Jött a lovacska, ami szintén nem az érzékiségről szólt, hanem jó keményen meglovagolt Alexa, mint egy cowgirl. El is fáradt benne, így újra misszi, majd kutyusban szerettem volna befejezni. A formás popsi és kecses lábak között érkezett a beteljesülés. Alexa már nyújtotta is a papírtörlőt.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt csokrot a záró zuhany után a kapott pohár mellé helyeztem az asztalra. Alexa kedvesen megköszönte.
  • Összkép:

    Úgy tudnám összefoglalni, hogy Alexa korrekt volt. Viszel egy csokrot egy gyönyörű, vékony, magas, ápolt lánynak, aki kedves és teljesíti, amit kérsz. Se több, se kevesebb. Szerintem én más élmények után fogok nézni, de egyáltalán nem neveznék rossz időtöltésnek egy ilyen csini lánnyal eltöltött órát.
Happy Massage