• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes. Köszönöm szépen a kedves szavakat😊 Örülök hogy jól érezted magad velem😊 Remélem megismételhetjük😊 Várlak vissza szeretettel💝 Csók😘

  • Egyeztetés:

    Dominika kedvenceim között van, nem járok sűrűn Budapesten, ezért csak lassan tudom a bakancslistát ledolgozni.
    Saját maga kezeli a telefont, az elmúlt pár hónapban volt már pár próbálkozásom, de nagyon elfoglalt a drága, most már tudom miért 🤪. Szeretek előre tervezni, de a Nr1 , a randink előtt 3 nappal, teljesen váratlanul lemondta a talinkat, így Dominika képbe került, irtam neki azonnal egy SMS-t, valasz jött nemsokára, majd azonnal hivtam, mert szerettem volna a hangját hallani. Nem egyszerű elérni, de az Ő segítségével összejött.
  • Megközelítés:

    Pontos cimet megkaptam, régen jártam a Marinán, kicsit megváltozott, de Navi megtalálta a házat. Tömegközlekedést nen ismerem Pesten, de a Duna nincs messze. Parkoló hegyek, igaz fizetős, de ez már csak apróság. Pár perccel idő előtt hivtam, kért is még egy kis időt, és pontosan a megbeszélt időben rámcsörgött a drága.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, tisztaság rend mindenhol, fürdőszoba káddal, tusfürdő választék mint a drogériában, jó illatú törülköző, ami a nagy franciaágyon található, kis bonbon kíséretében, szájviz üvegpohárral, tehát minden megtalálható, összkomfortos.
  • Lány külseje:

    Miután beengedett, nem kellett sokat mennem, ajtót megtaláltam, hallottam hogy nyílik, beléptem és ajtó mögött megbújva megláttam a kis hercegnőt, aki a képeken is látható falatnyi fehér szettben, piros necc combfixben fogadott.
    Hosszú szőke haj, gyönyörű szemek, szép arca van de az alakja? Az valami bomba. Szívesen megnéztem volna felöltözve is nyári cuccban, vagy fehér nadrágban 🥰. Biztos izgató, de egy ilyen csajt én nem mernék az utcán leszólítani. Olyan igazi kis bomba.
    Mellei csodálatosak, jól össze lett rakva a leányzó, puncija gyönyörű, méz édes és benne van minden jóban. Bőre finom, tetkó mentes. Tényleg jó géneket örökölt.
  • Action:

    Gyors kézmosás és zuhi, majd a szobában pici összeölelkezés után megfordultam, gondoltam ez felszólítás a "táncra" és kiengedtem a börtönbe zárt csodaszép melleit és rámarkoltam hátulról. Ő erre hátranyúlt és megnézte mi van törülköző alatt, aztán javasolta hogy helyezzük magunkat kényelembe az ágyon. Érzékien csókoltuk egymást, én egyre lejjebb és lejjebb, cicik, hasi, köldöke, combjai majd cuncija szép lassan azon a fehér kis icipici fehér valamin keresztül, majd félre húzva végre megéreztem a kis selymes, bársonyos nunijának ízét. Felejthetetlen. Lehámoztam róla és lábai közé vetettem magamat és nyelvemet. Szép lassan kiélvezve ezt a pillanatot köröztem a kis csiklóján, ez a fincsi valami egy ajándék volt nekem. Faltam, belenyaltam, és még tovább nyaltam, éreztem hogy nedvesedik, erre jön a kérdés" finom a puncim?" . Azt hittem elolvadok. A legfinomabb amit valaha éreztem. Finoman egy ujjamat is bevontam ebbe a szűk játékba, és örültem hogy milyen szerencsés vagyok hogy itt lehetek. Kis sóhajok jöttek Ő részéről, de már nem bírtam tovább, szerettem volna a szájában lenni. Amit tudtára is adtam, és amit készségesen teljesitett is. Elém térdelt, finoman vegignyalta, izlelgette, majd tövig bekapta. Anyám. Volt itt minden bő nyál, mélytorok, zacsinyali, isteni. Utána ismét ágyra helyeztük magunkat, tovább folytatta a farkam szopását és nekem annyira jól esett ez itt és most, hogy lemondtam az Ő általa felajánlott gumiròl, arra kértem hogy végezzen igy ki szájjal, aztán talán lesz esélyem második körre. Erre kettesbe kapcsolt és sikeresen folytatta amit elkezdett. Nagyot élveztem a szájába, hagyott hogy lenyugodjak, majd mejegyezte: nem is keserű 🥰. Imádom ezt a csajszit. Utána beszélgettünk az izekröl, banán, ananász stb😂😂, meg találtunk pár közös témát, de javasolta hogy vágjunk bele a lecsóba és próbálkozzunk engem újra felállítani. Hát gondolhatjátok hogy sikerült ennek a kis bestiának. Gyorsnak kellett lennie, mert koncentrációm csökkent 😂, de mindent bevetett hogy aztán egy forditott paciban a fenekében gyönyörködve meglovagolt. Én is adtam a tempót nagy csattogásokkal alulról, ezt aztán siker koronázta. Csodálatosan cuki volt.
  • Elszámolás:

    Telefonban elmondott két extrája van, ( mondjuk az adatlapon van még valami más is🤪😂) mindkettőt igénybe vettem. Elszámolás szerintem baráti, a kapottakhoz képest, az elején leraktam a kis éjjeli szekrényre az ajándékommal együtt.
  • Összkép:

    Nem gondoltam volna hogy ez a gyönyörűség kihozza belőlem ezt egy órán belül. Feldobta a napomat, mit napomat, hetemet. Alig várom már hogy legközelebb is utazzunk errefelé 🥰, tuti hogy találkozunk még, ha Ő is úgy akarja, talán picit hosszabb időre.
Happy Massage