• Asiye

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Végree! Asiye-hez is eljutottam! Ugyanis már egy jó rég tervezett randi volt ez. Már vártam hogy a pihije utáni első napján feltűnjön a "most hívj felveszem ikon" az adatlapján és hát... hívtam is! Vele beszéltem telón, nagyon kedvesen beavatott a részletekbe és le is fixáltunk egy időpontot az aznapi kezdésére, kora estére. Tökéletesen megbízható, csalódásmentes kapcsolatfelvétellel startoltunk.
  • Megközelítés:

    Emlékezet GPS segített engem az odatalálásban. De akit nem segít ilyesmi, sztem ő is könnyedén megtalálja majd az épületet. Marina part egyik legismertebb utcája, Bkv kb 10 perc sétára, a parkolással sem szokott itt gond lenni.
  • Helyszín:

    Marina part, a kedvenc kecóim egyike. Szinte már csukott szemmel a jól ismert számozás elé találok... Belépve a már jól ismert kellemes feeling fogad. A kicsi előszobában a cipőm egy laza mozdulattal a szokásos helyére teszem, majd a 3 babyszoba közül egyből a kedvencemet, a szemben lévő nagy helyiséget célozzuk meg. Ami egyúttal Asiye kedvence is. Halk R'n'B szól a háttérben, fullra leeresztett redőny, diszkrét piros ledfények és a szobainas helyett most a sarokban egy szék szolgált hellyel a cuccaimnak. Modern, elegáns érzetű bútorok, bőven mozgástérrel, na és egy hatalmas tükörrel a szép nagy hancúrbiztos franciaággyal szemben. Egy picit keményebb, így szerencsére egyáltalán nem süppedős matraccal, amin mindig tök szuper összebújni. És ez most sem volt másképp... Egyébként meg tisztaság és rend mindenütt, itt a lányok mindig nagyon adnak a környezetükre na és persze a diszkrécióra is. A patentul felszerelt fürdőbe pikk-pakk be lehet osonni egy gyors tisztálkodásra, mivel kábé 2 lépésre van mindhárom randifészektől. Cseppfogó üveges kád, férfi tusfürdő választékkal, elé terített száraz kilépővel, csak én bénázok és vizezem össze mostanában mindig. A szájvíz pedig a csapon figyel, mellette eldobható pohárral, plusz egy nagy méretű frissen mosott puha törcsi is jár a szárítkozáshoz.
  • Lány külseje:

    Diszkréten jelzem, hogy megérkeztem az ajtó elé és már hallom is az imádott magassarkú kopogást... Majd egy édesen mosolygó lányka nyitja ki az ajtót. Asiye egy igencsak szexi fekete body-t választott a randinkra, amivel hamar el is csavarta a fejemet a kis csini! A rucija nagyon tetszetősen mutatott a kecses, törékeny testalkatán. Izgatóan formás, kicsike, jól markolászható popsi és pont tenyérbeillő, álló bimbós cicik... Imádtam őket! Ápolt, feszes, ámde mégis selymes tapintású szolibarna bőr, izmos poci és finoman ívelt karcsú derék, gyönyörűen nőies testtartással, ami szex közben kivételes látvány volt. Meg amúgy is... Asiye testének minden négyzetcentije roppant izgalmas felfedeznivaló volt számomra, szabályszerűen el lehet veszni benne. Ahogy az illatos, szűk és pillangós puncikájában is; rendesen elkényeztette vele a szerszámot. A szemrevalóan izmos combjai kellemes simogatnivaló és hát Asiye szereti is ha cirógatják őket. Csajszis műkörmök, hosszú pillák, igényes smink és szépen csillogó szemek... Érzéki tekintettel, mosolygósan szép, kerek arccal és hozzá a nagyon hosszú és begöndörített fekete hajával, ami sztem tök jól áll neki. Asiye egy jókedélyű, szimpi és kedves, nőcisen cserfes, izgalmas személyiségű lány. Igazán odaadó, érzéki barinő és egyben szenvedélyes, latinos vadmaccs szerető típus. Ez a kettősség végig jelen volt a randink alatt. Imád adni és imádja a partnerével együtt élvezni az együttlétet. Ami egy ritka jó tulajdonsága Asiyének! Már az első pillanatoktól igen jól egymásra hangolódtunk és ezt az idő haladtával csak még tovább fokoztuk. Ja és a vendéglátására sem lehet panaszom, megkínál, kérdez, érdeklődik és végig együtt voltunk... Mindenhol... ;)
  • Action:

    Kis ismerkedő dumálgatás és fürcsi után még a törölközőmet sem tettem le... de máris az orrunk, meg mindenünk egymáshoz simul és csókolózni kezdünk az ágy mellett állva. A fekete haját bal kezemmel az arca mellett nagyon lágyan magam felé húzva érzéki nyelves csókokat váltunk. Majd megállunk, törcsi le, összemosolygunk egy kis becézgetés és ismét csókolózunk igen hosszan, forrón és szenvedélyesen. Rucijából is kibújik és mikor a cicijeire markolok, ismét egymásra mosolygunk nagyon huncutul. Simogatások, csókjaink közben ő a jobb térdét lassan megemeli, combjait simizem és egyszercsak hopp, nyakamba ugrik, lábait a derekam köré fonja, nagy mosolyok és így csókcsatázunk tovább. Amit az ágyon folytatunk, miután odavittem a kedvest. Odavittem? Inkább odaborulunk!:) A percekig tartó állva összegabalyodásunk után... Asiye párnákra hajtja a fejét, én meg ráhajolok, szorosan, full intim közelségben, ujjammal végigsimítom a helyes kis pofiját. Közben tüzes csókok, ajkaira nyalok finoman, majd a nyakát és a cickóit veszem csókjaim sortüze alá. Persze a lágy kölcsönös simik sem maradnak el, mígnem ő széttárja a lábait és felkínálja a szexi cuniját, hogy aztán én jó mélyen belenyalinthassak egyet már rögtön az elején.

    És egy jó hosszú nyalcizás veszi kezdetét... Puncija másodpercek alatt alaposan benedvesedik, a gyönyörű szép nagyra duzzadt csiklója igencsak kívánta a kényeztetést. Miközben aranyosan egymás két kezét fogjuk, ő halkan sóhajtozik, lehunyt szemekkel, alsó ajkát harapja, meg-remeg, de az elröppenésig nem jutottunk el, noha már csak egy hajszálnyira voltunk tőle. Kiveszem a fejem a combjai közül, Asiye felül az ágyon és a puncinedves számra csókol, amiből aztán ismét egy jó kis hosszú, egymást átkarolós csókolózás lett. Majd helyet cserélünk. Áthajol rajtam, popsikája a kezemben, picit megtörölgeti a már meredező farkam és bekapja. Megízleli a makkot, beveszi, óvatosan kiereszti, majd újra becuppantja, de immár jó mélyre véve cerkát. Asiye imád szopni és jól is csinálja. Lassan, mélyen és kellemesen puhán, golyóimat simizgetve, időnként a szemembe nézve. Finoman de mégis iszonyat izgalmasan, nyálasan, vadítóan, néha egy picit gyorsabban bólogatva a brén. Szereti húzni, feltüzelni az ajkaival, amolyan sperma csalogatósan, ám ő nem akar egyből kivégezni. Tudatosan, pedig aztán hamar el lehet lőni a patront a franciájától az tuti! Kérésemre egy picit besegít kézzel is, amit szintén ügyesen használ. Mi több nagyon ügyesen! Ezért egy kis handjobra ösztönöztem, rá-rácsurgatja a nyálát a kupakra, így a fityma nagyokat cuppog a kis kezében. Komolyan élvezi, ahogy játszhat vele! Buja tekintettel, ajkát harapva és ez bizony piszkosul bejött nekem is... Ahogy a hüvelykujjamat a szájába veszi közben és teljes beleéléssel nyalja, szopja, cumikázza pont úgy, ahogy előtte az össze-vissza nyálazott farkamat.. Háát k.rvára tetszett! Meredek volt mindez így a vörös fényekben úszó szobával és éppen egy vad trap-el a háttérben! Aztán ismét franciázik egy picit és óvszert bont, mert már nagyon kívántam a cunikáját...

    Felpattintja, még így is megszopizza a fütyit és rápattan a nyeregbe. Nem is akárhogy... Olyan kívánatos testtartással, ahogy csak kevesen. Ívbe hajolt háttal, fejét hátrahajtva megtámaszkodik a combomon és máris nyögdécselve, szenvedélyesen dugni kezdünk, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Nem finomkodunk egy picit sem, jól átmozgatom a feszes puncijában a műszert, majd a fenekére markolok és ő is meglovagolja. Közben a cicijeiben gyönyörködöm, simizem, markolászom őket míg csattogunk. Kis pihi, Asiye rám hajol, csókolózunk, majd ismét vágtatni kezd a farkamon. Aztán kutyira cserélünk, amit két pozitúrában csináltunk. Először klasszikban, nagy terpeszben, a csinos kis popsiját kitolva elém pucsít az ágyon, én mögé térdelek és becsusszantom a répám a felizgult cuniba. Tempósan, sóhajtozva, néhol intenzívre, csattogósra vesszük a figurát és hát nem kicsit sexy volt jól belemarkolni a fenekébe, miközben ő a punciját izgatja a kezével. Nyomatjuk is egy ideig, míg aztán az ágy szélére kértem őt és így doggyzunk tovább, miközben a mellettünk lévő tükörbe pillantva követem a párzásunkat. A kicsit rövidebb, de annál intenzívebbre sikeredett akciózás után franciás befejezésre váltunk. Gumi le és Asiye már szopja is farkam, egyre nagyobb elánnal és amikor a cerkám már tocsogott a nyálban csak ennyit mondtam neki: "Verd ki" A fürge kis keze a gyors cuppogásokkal hamar spriccelésre késztetett... Ahogy láttam szanaszét lőttem a spermát, egy nagyon picit hátrébb is helyezkedett, nehogy beterítsem szegényt teljesen. Ezután készségesen megtörölgeti a kielégült fütykösöm.

    A végén felülök, ő áttérdel a combjaim felett és kellemesen incselkedünk egymással levezetésként. Lágy simogatások közt dumcsizgatunk, csókolózunk, cicijeit fincsi csókokkal, simikkel halmozom el. "Mintha már ezer éve ismernélek... jó érzés rád nézni..." mondta halkan, ekkor ismét megcsókoljuk egymást. Ezek a nagyon érzéki és intim pillanatok a zuhany alatt folytatódtak, amire ő invitált meg... Mosolyogva hozza a törcsijét, én is az enyémet, beállítgatjuk a víz hőmérsékletét, hogy mindkettőnknek jó legyen és összebújunk a meleg víz alatt. Csendben, hosszan csókolózunk popsijával a kezemben, cirógatjuk egy picit és gyengéden megmossuk egymást. "Megint áll" súgta oda édesen, miközben kezébe veszi a farkam. Igen nehéz volt abbahagyni a mesésen izgi fürdőzésünket, de végül csak kiszállunk a kádból. Megtörölközünk, visszaosonunk és öltözés közben még sztorizunk egy kicsit jó hangulatban, majd ismét csókok csattannak el köztünk. Mosolygós köszi csókok voltak! Kint cipő fel, az időnket már bőven túlléptük és már nagyon jöttek volna ki a másik szobából, de mi még mindig az ajtóban csókolózunk és simogatjuk egymást... Még az utolsó pillanatban, a nyitott ajtónál is... Majd egy vicces "Call you"-val enyhítem az érzéki búcsú pillanatait, majd nevetve és cukin integetve válunk el. :)
  • Elszámolás:

    Teljesen átlagos rózsacsokor, ami ráadásul megvárta ott a randi végét, ahová letettem.
  • Összkép:

    Minden téren szuper partnert ismerhettem meg Asiye személyében. Azt hiszem az ajánlásom önmagáért beszél. Örülök hogy megörökíthettem a randinkat, csodás voltál Csinim! Tényleg köszi mindent, ja és már várom a diáklányos képecskéidet...;) Meg a kövi randit is!:)

    Sok pusszi neked!

    milky
Happy Massage