• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon üzenetben kerestem először. Már ott is nagyon kedves volt, és szívesen válaszolt az olykor fárasztó kéréseimre, és kérdéseimre. Később telefonon aztán VTR egyeztetés volt. És az időpont egyeztetés után is voltak még üzenetváltások.
  • Megközelítés:

    Teljesen pontos a cím! GPS is odavisz, (én is igénybe vettem ezt a segitséget). A ház udvarába is be lehet állni, ha van rá igény. Nekem nem volt, megoldottam a szomszéd utcában.Tömegközlekedésről nem tudok mit mondani, mert nem vagyok ismerős a környékén.
  • Helyszín:

    Egy picike, erre a célra tökéletes kis lakás. Rend, tisztaság, van a lakásban. Igényes bútorokkal berendezve.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Bár élőben még szerintem jobb is. Csinos, formás nagyon kedves. És olyan formás lábai és lábfeje van, hogy az elájulás.... A nála eltöltött időben leste minden kérésem.
  • Action:

    Egyszerre érkeztünk a helyszínre. Így megcsodálhattam vendéglátóm utcai ruhában is. Így is nagyon jó alakú, határozott lány. A kapuban bemutatkoztunk egymásnak, aztán bementünk a lakásba.
    Letettük a kabátot, átadtam a csokit amit vittem neki. Két puszival megköszönte, aztán megmutatta a fürdőszobát. Rend, tisztaság van itt is. Többféle tusfűrdő, tiszta törűlköző. Amíg én lecsutakoltam magam, addig Nykol átöltözött mert egy táncot kértem tőle felvezetésnek.
    Ahogy kijöttem a fűrdőből, leplezett az ágyra és kezdetét vette a tánc. Nagyon jól táncol, látszik rajta, hogy szereti csinálni. És tetszik neki, hogy így tud a partnere kedvére tenni. Itt csókolgattuk, simogatta egymás testét, és elég érzékeny megcsókolt. Nem szájrapuszi volt, hanem igazi nyelves csók. Kis idő múlva, levette a boxert és az ágyra invitált. Egy bugyi és egy nagyon szexi cipő volt már ekkor csak rajta. Az ágyra feküdt a fejéhez térdeltem, elkezdett lágyan franciázni. Én közben az egyik lábát a magasba emeltem és kézzel izgattam. Miközben a lábát puszilgattam. Azt nem tudom, hogy mennyire volt jó neki, de éreztem, hogy nedves ott lent. Nagyon tetszett a látvány, és jó érzés volt de a fáradtság és a stresszes napok miatt a gumihúzás után eléggé lelankadtam. Kértem inkább, hogy az előző pózban folytassuk. Nykol nagyon kézséges és együttműködő volt. Így is lett végem. Mind a ketten letisztítottuk magunkat. Aztán az ágyon fekve, néha egymást simogatva egy nagyon jót beszélgettünk. Nekem nem szokott a második ilyen hamar menni, így az most elmaradt. Nykol többször is rákérdezett, hogy biztosan jól van-e így. De teljesen rendben volt minden.
  • Elszámolás:

    Egy órás randi volt. 3db extrával. Ami teljesen korrekt volt.
  • Összkép:

    Elégedetlen távoztam. Egy figyelmes, kedves Nőt ismertem meg Nykolban. Csak ajánlani tudom.
Happy Massage