• Amina

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Aminával nem teljesen újkeletű az ismeretségünk, néhány héttel ezelőtt már jártam nála, négykezes kényeztetésen egy barátnőjével. Az a randi sajnos nem egészen úgy sikerült ahogy szerettem volna, de nem Amina hibájából, a barátnője rontotta sajnos el az összképet. Aminával kapcsolatban az volt az érzésem, hogy hozzá érdemes lenne még valamikor visszamenni, kettesben lenni, márcsak azért is, mert a dupla randin sajnos félreértés miatt (nem Amina hibájából) a helyszínen derült ki, hogy épp menstruál, így nincs kölcsönös francia… Én márpedig pont azért mentem, hogy végre megkóstolhassam egy gyönyörű ázsiai lány punciját, már nagyon régóta őrjítő vágyat éreztem erre, iszonyúan odavagyok az ázsiai lányokért… Gondolhatjátok milyen csalódott voltam akkor, de úgy döntöttem nem adom fel, és milyen jól tettem! A mostani, második randin kamatos kamattal együtt négyzetre emelve kaptam meg ami jár puncinyalás terén, de erről majd később.
  Mindkét alkalommal könnyen elértem amúgy (pontosabban, valószínűleg egy telefonos koleganőt), kedvesen elmondott minden tudnivalót, és tudtunk hamar időpontot is találni.
 • Megközelítés:

  A híres-nevezetes “nyócker” egyik relatíve kultúrált része, első alkalommal kocsival mentem egy közeli parkolóházba, így az utcai parkolásról nem tudok nyilatkozni, de úgy tűnt gyaloggaloppként, hogy bizony izzadós is lehet. Most viszont békávéztam (és indulás előtt nem sokkal kávéztam is, szóval ezt most képletesen is lehet érteni :), villamos a közelben rak le, Keleti egy vagy két megállónyira van. Szóval tömeggel rendben van, kocsival legközelebb is inkább a parkolóházat keresem fel.
 • Helyszín:

  A környék egyik nagy, nem túlzottan régi építésű bérházában van a kecó, nagyon igényesen berendezve és tisztán tartva. Több lány is van, de nagyon kellemes a légkör, nincs hangoskodás, nagyon ügyesen megoldják a logisztikát, pedig nincs egyszerű dolguk: a fürdő rögtön a bejáratnál van, így csak akkor lehet felengedni vendéget, ha nem fürdik épp egy másik “áldozat”. Mégis össze tudják úgy hangolni, hogy nem váratnak kint a ház előtt, max 2-3 percet. Jár a pirospont!
  A fürdő is teljesen rendben van, tiszta és illatos, nem a legszebb amit valaha láttam, de tökéletesen megfelel a célnak, tiszta, száraz és nagy türcsit kaptam, tusfürdőből is van választék, és a szájvíz mellett egyszer használatos kupicák is ki vannak téve.
  Eddig két szobában jártam a két alkalommal, mindkettő tiszta és rendezett volt, stílusos berendezéssel, nagyon tetszett. Ágy nincs, csak vékony de jó nagy matrac a földön - végülis ez egy masszázs szalon, kufirc itt nincs. Bár olyan kényelmesek azok a matracok, hogy szerintem simán lehetne rajtuk azt is.
 • Lány külseje:

  URAM ATYÁM!…. Hát most lehet hogy elfogult leszek, mert imádom az ázsiai lányokat, de sorry, nem tudok szuperlatívuszok nélkül beszélni Amináról! Számomra a tökéletes távol-keleti szépség megtestesítője, mintha csak kisétált volna egy legigényesebb fajtába tartozó ázsiai pornó jelenetből, és belecsücsült volna egyenesen az ölembe, átkarolva, mosolyogva, érzéki finom csókokat adva a nyakamra. Sőt, nem is! Ilyen tökéletes idomokat, ennyire feszes és hibátlan bőrű, ilyen angyalian gyönyörű csodaszép arcú lányt még pornóban se láttam! Rajzolni se lehetne szebbet, de halál komolyan! Amina félvér igazából, nem teljesen ázsiai, de ez csak tovább fűszerezi pikáns szépségét. Sportosan vékony, de kellően kipárnázott mindenhol ahol kell, szerintem egy csepp felesleg nélkül, ugyanis minden porcikája feszes, kemény húsú, tetőtől talpig puha kellemes tapintású nemcsak a bőre, de az alatta kitapintható izmok is. Egyszerűen hibátlan, érzékien fincsi-szexi apró lábujjacskáitól kezdve a tökéletes formájú lábfején át a feszes vádli, kemény combok, őrjítően kerek popsin keresztül, és így tovább, az egész teste egy csoda! Én alapból a teltebb, husibb lányokat szeretem, de Amina a tökéletes megtestesítője a fincsi, üde, sportosan feszes testű igazi fullextrás tinilány típusnak, pedig szigorúan véve nem tini már, lévén egyetemre jár a lelkem. A lényeg, hogy iszonyúan megfogott és elvarázsolt a szépsége, felelevenedtek bennem régi emlékek, amikor még abszolút ez a típus volt a zsánerem. És még az is lehet hogy Amina hatására ismét ilyen lányok felé kezdek kacsintgatni…
  Visszatérve Amina csodás testére: cickói ugyan kicsik, de iszonyúan dögösek, peckesen meredeznek szögegyenesen előre, és mikor rámarkolsz, rájössz, hogy nem is kell ettől nagyobb, egyszerűen hibátlanul belesimulnak az ember tenyerébe azok a szinte hihetetlenül feszes, kemény, mégis pihe-puha tapintású cicik, kőkeményen lehet velük gyurmázni, amit Amina még élvez is. A bimbók is tökéletes méretűek és színűek, egyszerűen perfekt! Úgy ahogy vannak, tökéletes összhangot képeznek gyönyörű teste formás vonalaival.
  Puncija valami csoda, az egyik leggyönyörűbb, legfinomabb és legvadítóbb illatú, amit valaha is volt szerencsém kóstolni, pedig nem vagyok ebben kispályás, saccra bőven 100 felett járok már. Mindenképp ott van a csúcson, de konkrét helyezést nem adnék, nagyon nehéz lenne rangsorolni a csúcson levőket. Hibátlan forma, tökéletes, pont kellően dús, szorosan záródó nagyajkak, isteni fincsi pihe-puha kisajkak, gyönyörű formájú csikló, és mindezek mellé értő kezek (és nyelvek) hatására szinte azonnal tocsogósra nedvesedik, árasztja magából az afrodiziákumnak is beillő őrjítően vadító illatot. Zamata is csodás, egyszerűen megunhatatlan. Hosszú órákon át tudnék vele egyhuzamban élvezkedni…
  Utoljára hagytam az arcát, de nem azért mert az lenne a leggyengébb pont, épp ellenkezőleg: Amina arca a korona csodás testén, a hab a tortán, egzotikumának legerősebb megtestesítője. Hihetetlenül gyönyörű, angyali távol-keleti arc, széles de nőiesen kerekedő vonalú állcsont, csodás mandulavágású, káprázatos színvilágú szemek, döbbenetesen mélyrehatoló csillogó tekintet, mely azonnal rabul ejt, csak azért van esély belőle szabadulni, mert teste minden más porcikája is ugyan így vonzza a tekintetet. Dús, hibátlan vonalú fincsi ajkacskák, melyek látványától csak egyvalamire tud gondolni az ember: úristen, mikor csókolhatom már meg?? Aztán amikor az megvolt, akkor meg arra, hogy vajon milyen érzés lesz, mikor azok a pihe-puha ajkak végre a makkomat körbefonva kényeztetnek… Nos mennyei érzés, de erről majd lentebb.
  Mindezek mellett Amina rendkívül intelligens, humoros, kacér leányzó, érzelmileg is érett, kedves, figyelmes teremtés. Ezekből fakadóan igazán jó beszélgető partner is, őszintén érdeklődik a másik iránt, ha arra vágyik a vendég. Valóban egyetemista, egy elég húzós szakon, de már most tervei vannak, hogy hogyan tovább utána. Őszintén mondom, hogy le a kalappal előtte, az ő korban nagyon kevés az ilyen elhivatott, ambíciózus, tervekkel teli személyiség. Szumma szummárum, Amina egy igazi álomnő, aki egyszer a világ legboldogabb férfijává fogja tenni azt a szerencsést, akinek sikerül majd meghódítania a szívét…
 • Erotikus masszázs:

  Hogy őszinte legyek, masszázs végül nem volt, legalábbis a mostani, kettecskén töltött randin. Tervben volt, csak aztán úgy alakult hogy belefeledkeztünk egymás erotikus kényeztetésébe… Egy cseppet se bántam, de azért legközelebb nem hagyom ki, mert vannak jó beszámolói, amikben dicsérik a masszázs technikáját is, meg beszélgettünk is egy csomót, a masszázsról is, és felkorbácsolta a fantáziám. :) Úgyhogy nincs kecmec, legközelebb erre is sort kell kerítenünk!
  Meg kell azonban említenem, ha már erről írok, hogy én viszont a végén egy kicsit megmasszíroztam őt. Trükkösen vett rá a kis huncut dög, aszongya’ cserfesen, “tuti nem mersz megmasszírozni”. Hogy mi? Ezt nem hagyhattam annyiban, el kellett fogadnom a kihívást. :D Nem tanultam sosem, de sokszor dicsértek már, párkapcsolatban is, meg kalandozások során is, úgyhogy nem ijjedtem meg a feladattól, meg amúgyis, maximálisan megérdemelte szépségem, hogy lazíthasson egy kicsit a végén. Nekem is jólesett látni, érezni, ahogy ellazul, átadja magát a pillanatnak, édes sóhajokkal és nyöszörgéssel adja tudtomra, milyen jól esik neki. Meg is dicsért utána, ami különösen jól esett, lévén Amina profi ebben, úgyhogy nyilván a léc is magasabban van nála.
 • Levezetés:

  Érkezésem után Amina kedvesen és részletesen elmondta a lehetőségeket, bár ez telefonon is megtörtént, de, ahogy mondta, biztos ne legyen félreértés. Megbeszéltük a progit, ami az általa javasolt koreográfia másfél órás randi esetén: az elején egy kis erotikus kényeztetés, ráhangolódás gyanánt, majd alaposan megmasszíroz, végül egy újabb erotikával fűtött pajzánkodás. Mivel az előző randin egy kissé pórul jártam a kölcsönösséget tekintve, rákérdeztem külön, hogy akkor most rendben lesz-e. Biztosított róla, hogy ő is nagyon szereti, nincs semmi akadálya a dolognak, elnézést kért amiért múltkor nem volt tisztázva hogy épp nem lehet mert menstruál, magát érzi hibásnak ezért, úgyhogy most kárpótol, amennyire csak tud. Viszont azt kérné, hogy egymás kényeztetése külön-külön legyen, mert csak akkor tud igazán koncentrálni rám, márpedig az a legfontosabb hogy nekem jó legyen. Ez nagyon kedves dolog, dícséretes hozzáállás, de mondtam neki hogy én egyszerre szeretem a legjobban, 69-ben, ezért próbáljuk majd meg, és ha esetleg úgy érzi nem tud elég ügyesen kényeztetni közben, vagy bármi kellemetlen neki ebben, akkor majd váltunk, én szeretném hogy ő is jól érezze magát, csak olyat csináljunk, ami neki is jól esik. Úgy láttam hogy ez nagy megnyugvással töltötte el, feloldódott minden esetleges kis feszengés, ha ugyan volt, és éreztem hogy végképp megnyílt felém, jó kis randi lesz ez.
  Elmentem fürdeni, majd onnan visszaérkezvén mondtam neki, hogy én ám sajnos egylövetű vagyok, az első kényeztetés során még ne akarjon kivégezni, azt inkább tartogassuk a végére. Most csak húzzon fel jó alaposan, korbácsolja fel a vágyakat, annál izgatóbb és felfokozottabb lesz a randi további két felvonása. Majd hanyatt feküdtem, ő pedig megjegyezte huncutul mosolyogva, hogy akkor úgy látja, 69-el fogunk kezdeni. Helyeseltem, ő pedig elkezdte levenni azt a kis hálós köntös szerű rucit és a fehérnemű szettet, amiben fogadott, és ami a képein is látható. Én közben csodáltam gyönyörű testét, amikor lekerült a bugyi is, le se tudtam venni a tekintetemet csodaszép puncijáról, ahogy izeg-mozog a kis bájos vágat a combok között jobbra-balra miközben lépdel felém, majd a fejem fölött terpeszben feltárulkozik ágyékának minden apró zegzuga, térdre ereszkedve már az isteni punciillat is megcsapja orromat, végül ráereszkedik a vadítóan isteni fincsi punci a számra, én pedig elmerülök a mámorban, nyalom-falom ahogy csak tudom, beletúrom orromat, számat, egész arcomat a mennyek kapujába… Végre valóra vált egy álom, egy bakancslistás tétel: egy gyönyörű ázsiai szépség isteni finom punciját nyalhatom! Annyira finom volt, olyan intenzív illat- és íz élmény, hogy ha ezután rögtön véget is ért volna a randi, már akkor is megérte volna. De szerencsére még nagyon messze volt a vége, és én tudtam, hogy életem egyik legjobb hancúrja lesz ez a randi. Közben érzéki szeretőm sem kispályázott, istenien kényeztetett, változatosan, a legnagyobb odaadással, én meg arra gondoltam, hogy ha ez most a “nem tudok rád igazán koncentrálni, ha közben nyalod a puncim” állapot, akkor milyen lehet ha tud koncentrálni, te jó isten! És ne gondoljátok hogy simán csak nem ért semmit a ténykedésem, így aztán tudott koncentrálni, francokat! Olyan intenzitással élte át az élvezetet, amit nyújtani volt szerencsém neki, hogy azóta is beleborzongok, ha felidézem: szó szerint elemi erővel nyomta bele punciját az arcomba, mozgatta csípőjét fel-alá, körkörösen, jobbra-balra, beledörzsölve ezzel arcom minden zugába mennyei puncinedvét, miközben angyalian édes hangon nyögdécselt és sóhajtozott, már amikor épp nem volt a farkam a szájában, amikor meg benne volt, akkor kéjesen nyöszörögve és szuszogva próbált közben a dákó mellett egy kis levegőhöz is jutni. Kihasználva hogy a matrac mellett kétoldalt tükrök is voltak, én néha egy kis pihenőt tartva elkandikáltam oldalra a combja felett, hogy lássam ezt a csodát, ahogy egy ennyire tökéletes testű földre szállt angyal meztelenül rámsimulva vadul kényezteti kőkeményre merevedett farkamat. Valami hihetetlen látvány, bárcsak megörökíthettem volna! A legizgatóbb az volt, amikor egy kis szünetet tartva a szopásban, Amira ráhajtotta puha bársonyos kis pofiját az egyik combomra, arccal a kezében szorongatott farok felé fordulva, és kéjesen csillogó szemekkel nézte ahogy csattog fel-le a bőr a makkomon az ütemes faszverés hatására. Olyan lehetett ez neki, mint mikor én ujjazok egy finom puncit, és közben csak nézem közelről ahogy mozognak az ajkacskák, begyűrődnek, kinyílnak felváltva ahogy töcskölöm a punit. Vadítóan szexi látvány, na pont ugyan azt a kéjt láttam a tükörből Amina szemében, mint ami ilyenkor az enyémben is lehet. Egy igazi kis perverz kéjenc dög, imádom a csajszit! :D
  Amikor úgy éreztem jobb lesz egy kis szünet, még mielőtt telespriccolom a száját (vagy az arcát), gyengéden eltoltam egy kicsit magamtól a csípőjét, Amina pedig vette a lapot, és lekecmeredett rólam, majd ölelkezve hozzámbújt a matracon ülve, mosolyogva, kacér csillogással a szemében, átkarolt, gyengéd érzékiséggel puszilgatta egy darabig a nyakamat, majd elkezdtünk egy kicsit csevegni. Ekkor már teljesen olyan volt, mintha ezer éve a barátnőm lenne, aki hihetetlenül szeret, és ma is megad nekem minden kényeztetést, amire csak vágyok… Nem sok lánynál éreztem még ezt, ilyen szintű oldottságot, ekkora odaadást. (Persze most nem a komoly kapcsolataimról beszélek, de azok más lapra tartoznak.) A kellemes, őszinte beszélgetés közben Amina hirtelen fogta magát és letepert hanyattfekvésben a matracra, lenyomva két vállamat, terpeszben fölém térdelt, arccal felém, és elkezdett galád módon kacérkodni velem: tekergette gyönyörű popsiját az ágyékom felett, néha egészen leeresztve csípőjét hogy szinte majdnem hozzáért nedves puncija a meredező dákómhoz, közben kéjesen csókolgatta, nyalogatta, szívogatta nyakam erogén zónáit, néha egy-egy apró, direkt nem igazi, hanem csak kóstolónak, ízelítőnek szánt csókkal feszítve tovább a húrt. Majd egyszercsak, mintha igazából már ő nem bírta volna tovább, teljes testével rámsimulva olyan vad, szenvedélyes, nyelves, egymást szó szerint felfaló csókcsatába “kényszerített”, hogy alig bírtam kapkodni a levegőt…
  Aki úgy gondolja ekkor már rég a masszázsnak kellett volna mennie, az nem téved. De úgy alakult, hogy ez a kéjenc élvezkedés lett helyette, amit egy cseppet se bántam. :D És az az érzésem, hogy Amina se. Nem csak egy “sima”, szenvedélyes, érzéki csókolózás volt ez, Amina szó szerint élvezkedett rajtam, mint egy kiéhezett kis pajzán tinicsaj, aki mindenféle élvezetet ki akar próbálni. Szorosan hozzám simulva csúszkált rajtam fel-alá, szopogatta-szívogatta ajkaim, kéjes vigyorral az arcán nyelvével “kardozott” az én nyelvemen, miközben kéjesen sóhajtozott és csillogó tekintetével mélyen a szemembe nézve kereste benne a tüzet, hogy “ugye te is úgy élvezed, mint én?” Hát naná basszus! Váratlanul megkérdezte, hogy meg akarom-e ujjazni. Gondolatolvasó ez a csajszi, basszus? Még 69-ezés közben járt rajta az agyam, hogy de jó lenne ujjazni is ezt a finom nedves kis pinust, de nyuszi voltam, nem mertem rákérdezni. Erre most ő maga kérdezi meg, de úgy, hogy tudod: nem kérdés ez, hanem felszólítás. Ha már ennyire felizgattad, fejezd is be amit elkezdtél. Végülis teljesen jogos. :D Hanyatt feküdt, széttett lábakkal. ATYA ÚR ISTEN, az a látvány, az a tökéletes test… Nem bírtam ki, végig kellett csókolgassam, puszilgassam, nyalogassam csodálatos lábacskáját, teljes hosszában a lábujjacskáktól a punci melletti hajlatokig. Csodálatosan szép kis apró lábujjai vannak, gyönyörűen karbantartott körmöcskékkel, imádom az ilyet, muszáj volt jól megszopogassam, megnyalogassam őket, ami igencsak igzatónak bizonyult Amina számára, úgy láttam hogy őt magát is meglepetésként érve ez. Tekergette közben bájos kis tomporát, ami által mindenféle eddig nem látott szögből és pozitúrában tárult elém finom puncijának izgató látványa. Nem bírtam tovább, befurakodtam szexi combjai közé, és vadul nyalni kezdtem az illatozó punit. Nem feledvén hogy mi is a feladat, némi idő után lassan betoltam középső ujjamat a hívogató barlangocskába. Azt a rohadt, de szűk az a punci! Úgy beszippantott, hogy szerintem ha Amina úgy akarja, ki se tudom húzni az ujjam, olyan erővel rá tud szorítani. Az ujjamra, ami jóval vékonyabb mint egy tisztességes farok… Ezután megpróbáltam nemes feladatomra koncentrálni, meg kell ujjazni Amina hercegnőt, de jó alaposan ám, hogy hatalmasat élvezzen, mert ami jár az jár. Nekiveselkedtem a kemény munkának, kíméletlen ütemben ujjaztam előbb egy, majd két ujjal, miközben jó erősen rászorított nyelvemmel lefetyeltem csiklóját, de Aminának ez sem volt elég. Egyik kézzel mégjobban rászorította a fejemet lucskos lábaközére, a másikkal pedig ellentmondást nem tűrően ráhelyezte a szabadon lévő kezemet az egyik cickóra. Mondom én, perverz kis dög! :D Ja, és még az egyik lábát rá is húzta a hátamra, esély se legyen dolgom végezetlenül szabadulni. Nem mintha akartam volna, rettenetesen élveztem az egészet, és Amina az a fajta igazi, nagybetűs NŐ, aki abszolút meg is érdemli a törődésnek a legmagasabb fokát!
  Kitartóan kényeztettem hát kedvesemet, mindent bevetettem, őrült módon felajzva túrtam bele szinte egész arcomat a szeméremajkak közé, kemény, vad tempóban ujjaztam miközben nyaltam-faltam-szopogattam duzzadó csiklóját, de rá kellett jöjjek, hogy Amina lelkem még nálam is nehezebb eset. Volt pár pillanat ugyan, amikor már majdnem csúcsra értünk, de kezdtem érezni, hogy vagy egy hétig zsibbadni fog a nyelvem… Megkérdeztem hát, hogyan csináljam hogy sikerélményem legyen, és kiderült hogy tulajdonképpen eddig is javarészt pont úgy csináltam, ujjazzam miközben nyalom a csiklóját, de le ne vegyem a nyelvem róla egy pillanatra se. Gondolatban feltűrtem az ingujjamat, és nekiveselkedtem a végső csörtének: úgy szorítottam ficánkoló nyelvem a csiklójára mintha az életem múlna rajta (na jó, inkább csak mintha az hogy jöhetek-e még hozzá máskor is), miközben vadul ujjaztam egyre nedvesebb és hüvelyizmaival egyre szűkebbre szorított lukacskáját. Hamarosan meg is lett az eredmény, Amina irtó cukin remegve édesen elélvezett. Mondanám hogy “na végre”, de igazából bármennyire is elfáradtam már a végére, rettenetesen élveztem a dolgot. És mint kiderült, Amina már közben is élvezett egy kisebbet, de az nem volt elég neki, nem szólt, ha már úgyse vettem észre, had folytassam csak. Cseles, cseles… :P
  Tartottunk egy kis pihenőt, beszélgettünk, nagyon értelmes és tanult lány Amina, volt téma bőven, nem kellett kínos csendeket megtörni. Megjegyezte hogy úgy véli masszázs nem nagyon lesz itt. Helyeseltem és hozzátettem, hogy részemről egy cseppet se gond. Igazából nem nagyon járok masszázs lányokhoz, szexpartner vonalon szoktam nézelődni, már nem is tudom hogy találtam rá a hirdetésére, de a lényeg hogy egzotikuma miatt döntöttem a randi mellett. Szerencsére ő se bánta ezt, és megkérdezte hogyan folytassuk, mit szeretnék. Mondtam hogy térjünk vissza a 69-re, de ezúttal ne fogja magát vissza, végezzen ki. Készségesen belement, de még mindig egy kicsit szkeptikus volt hogy ki tud úgy elégíteni hogy közben elvonom a figyelmét, ám én bíztam a tudásában, és a fincsi mámorító ázsiai punciillat rám gyakorolt hatásában. Elhelyezkedtünk ismét egyik kedvenc pózomban, rámarkoltam Amina csodás kerek popsijára, egy picit meg is paskoltam, had csattanjon egy párat, majd ráhúztam a számra a fincsi nedves illatozó egzotikus punit, és átadtam magam a mámornak, ahogy közben érzékien, lágyan de mégis jó erős szorítással dolgoznak a farkamon Amina szépséges ajkacskái, ficánkoló nyelvecskéje. Bevallom ekkor már egy kicsit önző voltam, és csak a magam élvezetére koncentráltam, de kéjenc szeretőm se akart veszni hagyni, becsülettel megtette ami elvárható, mindennek pedig hamarosan meg is lett az eredménye, élvezettől görcsbe ránduló testtel lőttem egy hatalmasat Amina szájába, amiből csak egy minimális ment kárba, csak ami visszacsorgott a pillanat hevében. Hagyott lenyugodni, csak akkor szállt le rólam, mikor érezte hogy már kellően kiélveztem a pillanatot. Csodás beteljesülése volt egy hihetetlen jó randinak.
 • Elszámolás:

  Előre rendeztük a piszkos anyagiakat, amivel nekem személy szerint nincs semmi gondom. Két extrát vettem igénybe, az egyik az adatlapján is szereplő szájba élvezés, a másik pedig a csók, ami még az adatlapon se szerepel. Nem tudom azért-e, mert a masszázs kategóriás hirdetéseknél esetleg be se lehet állítani (nem tudom így van-e), mindenesetre nagyon örültem mikor ajánlotta, hogy csókolózni is lehet. Mindkettő maradéktalanul teljesült is. Mindennel együtt a másfél óra nekem maximálisan meg is érte. Szexpartner lányok közül a top kategóriások kérnek átlagban ennyit egy óráért, úgyhogy szerintem teljesen korrekt, itt szex nincs, de cserébe az idő több. Valamit valamiért.
 • Összkép:

  Fantasztikusan jól éreztem magam Aminával, de ez azt hiszem már a fentiek alapján is egyértelmű. Igaz hogy első találkozásunk nem teljesen úgy alakult, ahogy kellett volna, de tisztáztuk mi ment félre akkor, most meg is beszéltük, többet nem lesznek ugyan azok a hibák elkövetve. És százszorosan kárpótolt is Amina drága, le a kalappal! Kiderült hogy a lánnyal, akit akkor Amina mellé választottam édeshármasra, enyhén szólva nem jönnek ki jól, ez pedig eléggé agyon tudja csapni a hangulatot, kedvet, lelkesedést. Persze lehetne mondani hogy ez a “dolguk”, mosolyogjanak meg tűrjenek, de szerintem ez senkitől se várható el, a hirdető lányok is ugyan olyan emberek, mint bárki más, nekik is vannak érzéseik. Én azt tartom, hogy nekünk, vendégeknek is az a legjobb, ha odafigyelünk a lányok érzéseire, tisztelettel és gyengéden bánunk velük, mert a normális, rendes lányok ezt itt, a munkájukban is sokszorosan meghálálják, nem csak a magánéletükben. Amina minderre egy újabb bizonyíték volt a számomra.
  Végezetül, mivel Amina is nagyon jól érezte magát, és azt hiszem őszintén meg is kedvelt (vagy legalábbis reménykedek), elárulta nekem, hogy azért van ám egy olyan barátnője, akivel szívesen fogadna közösen, jól kijönnek, szeretnek hármasban lenni vendégekkel. Csakhát alapból nem ajánlkoznak ha valaki négykezes kényeztetés felől érdeklődik, mert a vendég dönt, kit szeretne harmadiknak. Ez alapból rendben is van, de azért egy jó tanács Amina édes, ha olvasod: Szerintem nyugodtan ajánljátok egymást hármas progira, mert igazi win-win szituáció: nektek is és a vendégnek is az a legjobb, ha jól választ! ;)
Happy Massage