• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-ben egyeztettem, hamar vissza is írt. Pár üzenetváltás volt az időpont pontosítása érdekében, Amina nagyon rugalmas volt, és egy 'kora' reggeli időpontot sikerült kapjak. Az ajándékot is az üzenetben sikerült megbeszélni, minden tiszta és világos volt.
  • Megközelítés:

    VIII. kerület ismert szalonja. GPS odavisz, parkoló kis kereséssel eddig mindig találtam. 10 perc sétára metró és villamos is van.
  • Helyszín:

    Lakóparki lakás egy fürdővel, két szobával és egy pihenőhelyiséggel. A korai időpontra tekintettel amikor megérkeztem Amina még egyedül volt, de egyébként is a pihenőben nagyon diszkrétek szoktak lenni a lányok.
    A szoba berendezése a programnak megfelelő: szobainas és egy kisebb kanapé a ruháknak, egy pici szekrény a zenének és az apróságoknak, matrac az akciónak, körbe tükrök a látványnak.
    A fürdő felszereltsége megfelelő, a kilépő száraz, a kapott törölköző szépen összehajtogatva, tusfürdő választék, szájvíz rendben, még fogkefe is volt kitéve négy bontatlan csomag.
  • Lány külseje:

    Telefonon a bejutásnál beszéltünk először - már ekkor elmúlt minden kételyem, nagyon kedves hangja van Aminának, a bejutásban készségesen segített.
    Amikor az ajtóban meg is pillanthattam vendéglátómat, az is kiderült, hogy az arctakarás csak diszkréció miatt van - egy kedves, mosolygós lány fogadott. Beszélgetésünkből az is kiderült, hogy Amina (félvér?) kínai, ami még exotikusabbá tette a találkánkat.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve egy kellemes simogató masszázzsal indult a program, amiközben volt időnk megismerkedni, egymásra hangolódni. Maga a masszázs nem volt maradandó, viszont ráhangolódásnak, kis előjátéknak kiváló volt.
  • Levezetés:

    Hamar el is érkezett a fordulópont, melyet egy opcionális csúszka nyitott - hogy erre ki mondana nemet, az rejtély - kérésemre segíthettem beolajozni, de legyünk őszinték, nem az olajfelvitel volt itt a lényeg, hanem hogy megsimogathattam a combjait, hasát és tökéletes kebleit.
    Miután kisegítkeztem magam visszafeküdtem a csúszkamasszázsért - fantasztikus élmény volt, ahogy az egész teste a testemhez simul, és érezhettem a melegét és bőre simogatását. Gyors fordulás után a műveletet megismételtük szemből is.
    Két-három perc összesimulás után rátért a kényeztetésre is - változatos technikával masszírozta a velem egy korút, és hamar konstatáltam, hogy a francia sem ímmel-ámmal, hanem lelkesedéssel kerül kivitelezésre.
    Ahogy az izgalom kezdett a tetőfokára hágni, kértem, hogy forduljon 69-be, amit készségesen meg is tett: gyönyörű, sima kelyhecskéjét mohón faltam, miközben hol a formás popsit markolásztam, hol oldalát, kebleit simogattam, miközben ő lelkesen franciázott. Bár nem néztem az órát, de ez a rész érzésre legalább negyed órán át zajlott, majd egy óvatlan pillanatban óriásit élveztem.
    Amina egy pillanatig sem sürgetett, nem szaladt el, hanem velem volt végig, amíg kipihentem a megpróbáltatásokat.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem (szerintem így illik), az ajándék szerintem már a jelenlegi átlag alatt van. Az extra NFVSZ-től az ajándék kb. átlagosra korrigálódik, az élmény viszont bőven fölé.
    Ajtótól ajtóig kb. 65 percet voltam bent, ami jóval több, mint a mostanában átlagos 40 perces óra, szóval ezért kifejezetten jár a piros pont.
  • Összkép:

    A találka alatt volt alkalmunk beszélgetni is egy keveset: Aminát egy intelligens, rendkívül vendégorientált lánynak ismertem meg, nagyon igényes arra, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Az viszont érződik rajta, hogy volt pár rossz tapasztalata, ami miatt a figyelmesség néha kicsit túlzó is lehet.
    Amina: csak természetesen, higyj magadban, nagyon jól csinálsz mindent.
    Többiek: vigyázzatok rá!
Happy Massage