• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az az igazság, hogy régóta szemeztem már Amina hirdetésével és most elérkezettnek láttam az időt, hogy meglátogassak egy egzotikus arcú hölgyet. A telefont egy kolléganője vette fel, de mindent sikerült átbeszélni vele is.Az összes nekem fontos elemet tartalmazza a repertoár. Sajnos aznap már nem tudtam menni, de másnapra (tárgynap délelőtti megerősítéssel) sikerült időpontot foglalnom.
  • Megközelítés:

    A címet ismertem, voltam már korábban ebben a lakásban, így nem okozott gondot az odaút. Gps pontosan odatalál , parkolni is mindig lehet a környéken , de külön fizetni kell érte. BKV-val kicsit komplikáltabb az odajutás és valljuk be a Teleki tér és Népszínház utca környéke azért nem a legelegánsabb része a városnak, úgyhogy ezt azért bele kell kalkulálni a tömegközlekedő vendégnek. A házszám egyértelmű, a kapukódot telefonban kaptam meg és irány lifttel fel. Lifttől kétszer jobbra és már ott is voltam az ajtó előtt.
  • Helyszín:

    Belépve egy, a célnak nagyon is megfelelő lakásban találtam magam. Az előszobában hagytam a cipőmet és utána mentünk be kedves vendéglátómmal a masszázs szobába. Két szobában dolgoznak a lányok, a nappali (?) meg függönnyel van leválasztva a vendégtértől, mert itt tartózkodnak a lányok. Nem tudom pontosan, hogy hányan, de a vidám nevetgélésből és csacsogásból arra következtettem, hogy többen. A szobában nem masszázs ágy található, hanem matrac , de nagyon kényelmes és a célnak tökéletesen megfelelő. Szobainasra tudtam lerakni a ruhámat és akkor fedeztem fel , hogy két tükör is segíti a vizuális élmény fokozását. A fényeket lehet szabályozni, kellemes félhomály uralkodott ottjártamkor.
  • Lány külseje:

    Kopogásomra nem sokkal később kinyílt az ajtó és mögötte várt Amina, aki félig kínai. Nagyon szép vonásai vannak, de maximálisan látszódik rajta az egzotikum. Egy köpeny volt rajta , ami ugyan mindent elakart, de azért lehetett látni ,hogy nincsen alatta semmi. Ez első benyomásnak több , mint csábító volt: alig vártam a folytatást. Megkért, hogy vegyem le a cipőmet és bekísért a masszás szobába miközben beszélgettünk. Rögtön feltűnt hogy milyen választékosan beszél és az a benyomásom lett róla (ami később megerősítést nyert), hogy egy intelligens és józanul gondolkodó lánnyal hozott össze a sors. Az alakja nagyon tetszett. A csillogó mandula szemei, a nagyon formás kemény feneke és mellei (amik egyébként kicsik, de annál izgathatóbbak) , valamint a barátságos nyílt természete rögtön levettek a lábamról. Pontosan tudtam, hogy jó helyen járok és nagyon kellemes egy órának nézek elébe. Nem egy nádszál vékony kínai lányt kell elképzelni, hanem egy nagyon formás vonzó fiatal lányt. Gyönyörű a bőre feszes ,rugalmas és rendkívül jó tapintású.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve ittam a már előre odakészített pohár vízből és gyönyörködtem Amina akkor még nem anyaszült meztelenül sugárzóan szép lényében. A fehérnemű felső és alsó részei fokozatosan, de csak később kerültek le.
    Nekem fontos a masszázs az ilyen helyeken, úgyhogy bár megfordult a fejemben, hogy ne a masszázzsal kezdjünk, de azért nem volt kérdés, hogy mi lesz a sorrend. Hasra feküdtem és oldalt fordítva fejem a tükörből tökéletes látvány tárult elém, ahogy kedves vendéglátóm elkezdett masszírozni. A hátammal, derekammal vállaimmal kezdett és bár nem sport masszőrre jellemző, de azért simogatásnál bőven szakszerűbb mozdulatokkal próbálta a csomókat megszüntetni és nagyon kellemes élményt nyújtani. Sikerült neki. Közben elég sok mindenről beszélgettünk és percről percre jobban meggyőződhettem arról, hogy valóban tanult intelligens lánnyal van dolgom, amit még nem tapasztaltam ilyen helyen. És ezzel nem a többieket szeretném degradálni, hanem Amina erényeit kidomborítani. Közben össze-összeakadt a tekintetünk, és nem tudtam kivonni magamat a csábítóan igező macskaszemek nézése alól.😄😄
    Miután végzett a felsőtestemmel következtek a vádlik és a combok. A vádlim nekem mindig problémás a sok futástól és Amina nagyon jól eltalálta, hogy melyik területeket milyen erősséggel kell kezelni. Szinte már fájt , de pont az volt benne a jó, ezért így utólag is nagyon hálás vagyok neki. Jó pár percig dolgozott így rajtam, majd következett a fenekem. Illetve a fenekem és a combbelső , ahol már voltak be-benyúlások , először csak érintések aztán egyre határozottabbak. Imádtam! 😍
    Teljesen elvesztettem az időérzékem let, mert belefeledkeztem az érintés gyönyörűébe és alig vártam már a varázsszót.
  • Levezetés:

    Ami egyszercsak el is hangzott azon a szexisen csilengelő hangján: nem akarsz megfordulni?. Erre épeszű ember nem válaszolhat máshogy csak igennel, én sem voltam ez alól kivétel és fordulás után láthatóvá vált az akkorra már álló farkam. Vendéglátóm huncutul és pajkosan felnevetett miközben megérintette, megfogta és megsimogatta.
    Ekkor persze már rajta sem volt semmilyen ruhadarab, úgyhogy én is hozzáfértem és nagy élvezettel simogattam a fenekét és a melleit, élveztem fiatalos ,kemény , feszes bőrét.
    Végig szemkontaktusban volt velem és látszott rajta, hogy mennyire élvezi azt a helyzetet, hogy teljesen és látványosan uralhat engem. Persze ezt én is tudtam, de egyáltalán nem volt ellenemre: örömmel mentem bele a játékba.Amikor az apró érintéseivel , fogásaival , simogatásaival szinte az őrületbe kergetett , egyszer-csak rám hajolt és a nyelvével , illetve az ajkaival kezdett kényeztetni. Na ,ha eddig kész voltam, akkor mostantól végem volt.❤️👍🏻
    Ahogy a makkon játszott, vagy ahogy az elején még a végét , majd egyre többet , végül szinte az egészet eltüntette a szájába és közben a nyelvével játszott és izgatta a makkomat, azt azért szavakkal nagyon nehéz leírni. Biztos lehet, de az én képességemet meghaladja. Néha becsukta a szemét közben, vagy a tükörből gyönyörködött a látványban (ahogy én is), de a legtöbször fenntartotta a szemkontaktust. Én persze meg sem bírtam szólalni csak a szemeimmel jeleztem felé a vágyat és azt , hogy abba ne hagyja , így csinálja az idők végezetéig. Persze ilyen fantasztikus érzésnek és mozdulatoknak nem lehet sokáig ellenállni. Bármennyire is akartam elnyújtani és tettem meg mindent ennek érdekében (pár alkalommal a robbanás előtt leállítottam) Nem tudtam végtelenségig húzni és egy hatalmasat élveztem a szájába. A kegyelemdöfést azzal adta meg, hogy miután lenyugodtam és az ajkait elválasztotta az akkorra már élettelennek tűnő farkamtól a végterméket látványosan kiengedte a szájából és vissza csorgatta rá.
    Ez sajnos megpecsételte sorsomat, hogy visszajáró legyek.🤦🏻
    Miután magamhoz tértem és akár a nevemet is el tudtam ismételni huncutan és kacérkodva megjegyezte, hogy nem is kényeztettem őt. Na ez persze olaj volt a tűzre és helyet cseréltünk. Éppen elkezdtem volna kényeztetni az akkorra már igencsak nedves punciát, amikor szabályosan lerúgott magáról, hogy ha ezt most elkezdjük , akkor nemhogy az 1 órából , de a másfél órából is ki fogunk futni. Szíves örömest megtettem volna, de erre most nem volt lehetőség , úgyhogy dolgom végezetlenül (ezen a téren!) elmentem fürdeni és felötöztem. Maradék vízivás és távozás következett.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt volt az elszámolás, már a telefonban elhangzott , hogy mi az alap és mik az extrák. Illetve csak annyi, hogy vannak extrák ,a pontosítás a helyszínen történt.a NFVSz extra meg a csók , de én csak az előbbit vettem igénybe. Előre rendeztem az anyagiakat, így az később nem került szóba. A nyújtott szolgáltatás tekintetében maximálisan megérte az átlagnál alig magasabb összeget.
  • Összkép:

    Még sohasem voltam egzotikus külsejű lánnyal és ez az első alkalom fantasztikusra sikeredett. Nagyon jól rá tudtam hangolódni, szerintem neki sem voltam unszimpatikus, így egy olyan élményben részesülhettem, amiben a magánéletben is nagyon ritkán. Nálam a legmagasabb kategóriát érdemli és biztos hogy találkozunk még, hiszen még mindig a föld felett járok és a hatása alatt vagyok. Köszönöm Amina drága.
Happy Massage