• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Köszönöm szépen a pozitív visszajelzést.😊
    Örülök hogy megismerhettük egymást.🤗
    Várlak vissza szeretettel.😊 Csókollak💝

  • Egyeztetés:

    Dominikára már a 11.kerületben felfigyeltem és nagyon megörültem amikor átköltözött a 13.kerületbe.Sokszor tervben volt,hogy meglátogatom őt,de mindig közbejött valami.
    Múlt csütörtökön sok sikertelen hívás után végül Fortuna kegyes volt hozzám és sikerült őt elérnem.Sajnos a pénteki táncrendje már betelt,csak egy fél órás lehetőséget tudott volna felajánlani nekem aznapra,de én minimum az egy órát terveztem vele eltölteni,így a részletes információk ismerete után megbeszéltük a hétfői napot.Annyi volt a kérése,hogy aznap délelőtt 10 óráig jelezzem felé egy megerősítő sms-ben látogatási szándékomat.
    Alig vártam,hogy elteljen a hétvége és hétfőn reggel küldtem is az üzenetet,hogy izgatottan várom a találkozót.
  • Megközelítés:

    Annyit már az előző beszámolóiból megtudtam,hogy egyik kedvenc helyemen a Marina parton rendel,így már csak az utcára és házszámra volt szükség amit még a telefonbeszélgetésünk alkalmával Dominika kedvesen a fülembe súgott.
    Autóval mentem,s nagy meglepetésemre a ház előtt a bejárattal szemben sikerült leparkolnom,pedig már a délutáni órákban járt az idő.Parkolójegyet azért még kellett vennem,de nem vészes a tarifa.
  • Helyszín:

    Aki már járt a környéken annak nem kell bemutatni,hogy új építésű,modern házak sorakoznak keresztben s hosszában a Marinán.
    Az itt sorakozó lakótömbök egyikében található Dominika lakása is.
    A lakásba lépve egy pici előszoba fogad melyből egy tágas nappali tárul elénk.Igazából nem nagyon tudtam körülnézni,mert vendéglátóm teljesen elvette a figyelmemet.
    A szobája amiben voltunk kellemes hangulatú,a padlót puha szőnyeg borítja.Nagy franciaágy amin a törölköző formára hajtogatva kis desszerttel a tetején fogadja a vendéget.
    Az ággyal szemben egy komód,rajta mécsesek,egzotikus díszek,finom illat és kellemes,halk zene szól.
    Az ágy mellett a falnál egy szekrény,ajtaján tükörrel,amiből aktus közben lehet mozizni.
    A szekrény előtt egy fotel ahová a ruháimat pakoltam.
    Szobája mellett a fürdő ahol patyolat rend és tisztaság.Kád zuhanyfüggönnyel,száraz kilépő,tusfürdők tömkelege,szájvíz,szóval minden biztosított a tökéletes randihoz.
  • Lány külseje:

    Már a fényképei is sokat elárulnak Dominika tökéletes testi adottságairól,de a valóság minden képzeletemet felülmúlta.Bájos,mosolygós csoda szép arcú lány.
    Mikor megláttam őt elállt a szavam,csak csodáltam némám,s szinte felfaltam a szemeimmel.
    Csodás hosszú szőke haja kecses vállait takarta.Az újonnan feltöltött képein is látható fehér fehérnemű kollekciójában fogadott,éppen ezt szerettem volna látni rajta.:)Hozzá a piros szegélyű fekete necc combfixben teljesen olyan volt,mintha az egyik fotóról kelt volna életre.
    Már a bemutatkozásunk perceiben is megakadt a szemem domborodó mellein és feszes,formás popsiján.
  • Action:

    Előszobában üdvözlő puszis bemutatkozás majd cipőlevétel és kabát a fogasra.
    Bevezetett a szobába,lepakoltam a ruháimat a fotelbe és felvettem az ágyról a törölközőt,a rajta lévő kis welcome csokikat pedig a ruhám mellé tettem.Megkérdezte,hogy mit szeretnék inni,s amíg én levetettem a ruháimat addig ő kiment a nappaliba az üdítőmért.

    Fürdőből visszatérve a szobában várt rám.Becsukta a szoba ajtaját és állva finom puszikat váltottunk.Felém háttal fordítva kikapcsoltam a melltartóját és karjai alatt átnyúlva kezembe fogtam a formás ciciket.Lehajoltam a popsijához és megpuszilgattam roppant feszes gerezdjeit.Ismét felállva popsijához dörgöltem a farkam amire megrázta a hátsóját.
    Szembe fordulva letérdelt elém és szájába vette a szerszámom.Benyálazta teljes felületén és egy isteni jó szopásban részesített.Serényen munkálkodott,mélytorkozott és a zacsit,golyókat sem hagyta árván.Egyenként szívogatta a golyókat,nyaldosta a zacsit.Néhány perc után megjegyezte,hogy ez bizony betonkemény lett.

    Megkértem,hogy feküdjön fel az ágyra én pedig fölé helyezkedtem.Mélyen egymás szemébe néztünk,finom puszikat váltottunk,majd alapos részletességgel végigbarangoltam testének minden részletét.Csókoltam a nyakát,izgattam a cicijeit,lapos hasán táncot lejtettem nyelvemmel.Falatnyi kis tangájától egy mozdulattal megszabadítottam,végigcsókoltam hosszú szexi combfixes lábait,lábfejeit majd széttárt lábai közé hasalva nekiláttam legdrágább kincse kényeztetésének.
    Olyan csodás puncija van,hogy nem lehet vele betelni,jól ki is nyaltam,mint egy mézes csuprot.Nyelvemmel csiklóján játszadoztam miközben finoman bevezettem egy ujjamat hüvelyébe és megjárattam benne.Remek hatást váltott ki belőle nyelvem és ujjam együttes munkája,ugyan is rövid időn belül teljesen benedvesedett a puncija.Mielőtt még összegabalyodtunk volna felkértem egy kis kölcsönös francia játékra.
    Fölém kerekedett és egyből rábukott a farkamra egy igen intenzív szopás keretében.
    Azért én sem tétlenkedtem,széthúzva farpofáit jó mélyen belenyaltam és lefetyeltem nedves nuniját.
    Dominika olyan hévvel szopott,hogy hamar megálljt kellett parancsolnom neki még mielőtt túl késő lenne.Egy hajszálon múlt,hogy kivégezzen,de szerencsére még épp időben leállítottam.Epekedve vágytam rá,hogy magamévá tegyem.Gyorsan felgumizott,némi síkosítóval is bekente az óvszert,s mivel eléggé szűk,így kezdésnek a misszit választottuk.
    Szélesre tárt combjai közé térdelve lassan,óvatosan toltam be kardomat hüvelyébe.Annak ellenére,hogy szűk volt szerencsére könnyen tágult és lehetett neki adagolni.Derekát átfogva,lábait magasba emelve majd fejéhez hajtva váltogattam a pozíció adta lehetőségeket.Tetszett neki a lassabb,lágyabb bánásmód miközben odahajoltam hozzá apró kis csókokért,de nem volt ellenére a hevesebb tempó sem.Sőt csinált egy olyan mutatványt is amit rajta kívül csak egy volt - már nem hirdető - vendéglátóm művelt velem.Mégpedig missziben karjaira támaszkodva felemeli csípőjét mintha egy hidat csinálna torna órán és így tolja csípőből magát rám.Őrület,hogy miket tud ez a lány!:)
    Karjai kezdtek fáradni,így visszaengedte magát az ágyra én pedig a kreatív mutatvány hatására úgy beindultam,hogy nem tudtam tovább türtőztetni magam és egy heves,ágynyekergős menetben meghajtva elélveztem benne.

    Pihenésképpen felajánlotta,hogy megmasszírozza a hátamat és vállaimat.Nedves puncijával ráült a derekamra és ahányszor a vállaimhoz hajolt előre éreztem,hogy puncija hozzádörgölődik a testemhez.
    Még a masszázs előtt megbeszéltük,hogy megpróbálkozunk egy második menettel is,bár ez nekem ritkán szokott összejönni,de próba szerencse.

    Leszállt rólam és egymással szemben térdelve szopni kezdett.Először azt hittem nem lesz itt már újabb menet,de nagyot tévedtem.Dominika olyan ügyesen franciázott,hogy rövid időn belül keményre varázsolta szerszámomat.
    Rám adta a gumit és kutyusba rendeződtünk,természetesen a tükörrel szemben.Csípőjében kapaszkodva húztam magamra,majd megmarkolva popsiját csattogva adtam neki.
    A lovagló póz sem maradhatott ki.Fölém guggolva rám ereszkedett,s míg vágtázott melleit markomba fogva gyúrogattam.Annyira belejött,hogy egyszer ki is csúszott belőle,de hamar visszatért nyergébe,bokáit megfogva segítettem tartani a balancot.
    S ha már pacizás,akkor mehet akár háttal is.Már fordult is és felnyársalta magát.Iszonyat jó volt abban a csodás popsiban gyönyörködni ahogy vonaglott rajtam.Mindezt a tükör is hűen tükrözte.
    Popsija és karcsú dereka annyira csábított,hogy a befejezéshez átkértem magunkat fekvő kutyusba.
    Összezárt lábakkal hasra feküdt én pedig dugtam,dugtam végkimerülésig.A beteljesülés pillanatában ráfeküdtem - szerencsére nem vagyok túlsúlyos - és 4-5 erőteljes döfést mérve rá kiadtam magamból az utolsó szuszt is.Kellemes érzés volt puncijában lüktetni,kedves volt és megvárta amíg az utórengések is elmúlnak és csak ezután bújtam ki belőle.
    Megköszönve a csodálatos élményt a mielőbbi viszontlátás reményében búcsúpuszival és nagy öleléssel köszöntünk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Még a fürdő használata előtt az italom mellé tettem le a komódra egy csokival együtt,ami mint kiderült pont a kedvenc csokija.Távozásomig érintetlenül a komódon maradt a borítékba csomagolt tiszteletdíj.
  • Összkép:

    Dominikával már nagyon régóta szerettem volna találkozni,s most végre összejött.Volt róla egyfajta fantáziálásom a fotói és a jobbnál-jobb beszámolói alapján,de miután személyesen,testközelből is megismertem őt a valóság minden képzeletemet felülmúlta.Még csak először találkoztunk,de már most is olyan hatással volt,van rám,hogy bele sem merek gondolni mi lesz a folytatásban.:)Annyi már tuti biztos,hogy visszajárós vendége leszek.
    Mérhetetlen kedvesség és figyelmesség párosul kifogástalan külső adottságai mellé.Egyszerűen tökéletes!
    Kedves Dominika!Köszönöm szépen a felejthetetlen élményt,teljes mértékben lenyűgöztél!;)
    Legmélyebb hódolattal,imádattal,rajongással: Jony
Happy Massage