• Amina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon egyszerűen ment az egyeztetés. Amikor felhívtam, egy végtelenül aranyos hang szólt bele a telefonba, megkérdeztem hogy mikorra mehetnék, és már sorolta is a lehetőségeket. Mivel aránylag a közelben lakom, így a hívástól számítva egy egész korai időpontot meg is tudtunk beszélni. Akadt egy kis komplikáció, mert volt egy kis csúszás a szalonban, ezért egy kicsit várnom kellett, de igazából kontextusát tekintve teljes mértékben eltörpül ez a kis kellemetlenség.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel, és autóval is nagyon egyszerű. A BKV szinte az ajtóban tesz le, és parkolók is vannak a közelben.
  • Helyszín:

    Erről a szalonról több beszámolót is írtam már, így csak azt tudom ismételni. Hangulat, fények a tetőfokon, igényes rendben tartott fürdővel, és sok-sok tükörrel a szobákban.
  • Lány külseje:

    Amikor megláttam a hirdetését, arra figyeltem fel igazán, hogy kínai szépség. Ez adott Aminának egy kis plussz misztikumot ami miatt még érdekesebbé vált számomra. Mindenképp ki akartam deríteni, hogy pontosan mit is takar ez a jelző. És el kell hogy mondjam, egyáltalán nem csalódtam. Sokszor aki beszámolót ír, akkor is egekbe magasztalja a randipartnerét, ha a képkitakarás mögött valami jobbra számít, hiszen ki akarná megbántani ezeket a lányokat, akik csak örömet szeretnének szerezni nekünk. Na én nem emiatt írok, hanem mert meg akarom osztani itt mindenkivel, hogy Amina mennyire jó választás. Én úgy érzem tisztában vagyok a szépség fogalmával, így azt tudom mondani, hogy Amina egy gyönyörű fiatal lány, aki nagyon igényes magára, és hihetetlenül vonzó személyisége van. Bár való igaz, hogy meg kell találni a közös kapcsolódást, és hagyni kell, hogy kialakuljon a kémia, de mégis én azt tudom mondani, hogy szerencsére nálunk ez egész hamar létrejött. Ha az ember nem egy kuka, akkor Amina egy olyan csodás utazásra tudja elvinni, amire utána örökké emlékezni fog.
  • Erotikus masszázs:

    Ebben a szalonban a tapasztalataim alapján, az egyetlen negatívum, (ha lehet ilyet mondani) az az, hogy a hölgyek mindig a vendég után érkeznek meg a szobába fürdés után, de lehet csak én fürdök túl gyorsan. Ez csak mint információ, gondoltam leírom. Miután megbeszéltük a részleteket, illetve visszaértem a fürdőböl, és Amina is megérkezett, egy csodálatos másfél óra vette kezdetét. Bevallom, kissé kezdeményező voltam, mert amikor Amina belépett az ajtón lassan odaléptem hozzá, és elkezdtem simogatni. Erre ő tökéletesen vette a lapot, és viszonozta közeledésem, szépen lassan tolt hátra, kisebb csokok közepette majd valahogy leheveretdünk. Folyamatosan kisebb-nagyobb csókok csattantak el, majd végül hátra nyomott, és megkérdezte, hogy szeretnék-e csúszka masszázst. Erre én nyílván igennel válaszoltam, így a lehető legerotikusabban, folyamatos szemkontaktussal Amina el is kezdte a csúszkát. Nagyon lassan, és érzékien csókolgatott, illetve egymást, majd lentebb vette az irányt. Azonban erről majd a következő részben bővebben beszámolok. Másfél óra két kényeztetést takar, így az első után fordultam hasra és kezdetét vette a masszázs. Megint csak arra tudok hivatkozni, hogy a nagy egészet nézve a masszázs is teljesen kieléégítő volt. Kellően alapos, erős és határozott. Mégis amikor egy ilyen helyen jár az ember végig arra vár, hogy az érzékenyebb területekre mikor kalandozik el a hölgyek keze. Ez Amina esetében elég korán eljött, bár ennek az átlagosnál talán hosszabb előjáték volt az oka. Elég hamar elérkeztünk az érzéki benyúlások időszakához, ami miatt talán a "megfordulhatsz" varázsszó is korainak tűnt, de már én sem bírtam magammal szóval már nem számított.
  • Levezetés:

    Most egy kicsit visszaugranék a randi elejére ahol először háttal, csúszka masszázsból, Amina kezei, illetve szája, teljesen körülvettek. Előbb lassan majd fokozatosan gyorsulva izgatott néha teljesen leengedve a szájában. Nyalt falt teljes erőbedobással. A hatásra nem igazán kellett sokáig várni, hiszen egy ekkora határozottsággal szemben az ember nehezen marad talpon hosszan. Végem is lett, bár fogalmam sincs hogyan. Annyira el voltam ámúlva, hogy egyáltalán nem figyeltem. Ezútán jött a masszázs majd az újabb "kör".
    "Megfordulhatsz... vagy szerinted még korai?" hangzott el a mondat, de már én is teljesen be voltam feszülve, szóval akár az volt akár nem megfordultam. Amina folytatta azt amit elkezdett, és ugyanazzal a határozottsággal elkezdett velem foglalatoskodni. Ennek őszíntén az lett a következménye, hogy nem bírtam visszatartani, és másodjára viszonylag hirtelen mentem el. Emiatt többször bocsánatot is kért, de mivel volt még 20 percünk vissza, így felajánlotta, hogy én is megmaszírozhatnám, mert be van állva a nyaka. Erre se tudtam ellent mondani, hiszen egy ilyen gyönyörű női testet kedvünkre simogatni, igazán mennyei érzés. Telt múlt az idő, majd felült, és megköszönte a törödést. Ennél a pontnál azt hittem, hogy itt a vége, és kicsit csalódottan kell távoznom. Azonban amikor ott térdeltünk egymással szemben, megint elkezdtem bekeményedni, gondolom a látványtól. Amina a szemembe nézett, és megkérdezte... "Szerinted eltudnál menni harmadjára?" Én konkrétan csak pislogtam, hogy tényleg ezt hallom. Őszintén nem voltam benne biztos, hogy menne-e, de mindenképp megakartam próbálni. Így Amina harmadjára is nekilátott, ezúttal bevetve mindent amit csak tudott. Kézzel, szájjal, nyelvel, mindennel. És a végeredmény pedig sikeres volt, így harmadjára is kiterültem, amire ő, és én is büszke voltam.
  • Elszámolás:

    A találkozó elején elkérte az összeget. a csók, és a NFVSZ extra, de ennél extrább élményt nem is kaphattam volna, szóval teljesen megérte.
  • Összkép:

    Nagyon jót beszélgettünk, és nagyon érzéki volt végig az együtt töltött idő. Én tényleg csak ajánlani tudom.
Happy Massage