• NINA

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Korábban többször beszéltünk telefonon, de sajnos nem találtunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Ma reggel hívtam, érdeklődtem hogy mennyire van betelve a napja, aztán dél körül leegyeztettük az időpontot.
 • Megközelítés:

  Kondorosi lakópark, előtte ingyenesen lehet parkolni. Nekem szerencsém volt, pont találtam egy helyet, de munkaidő után bajos lehet kocsival megállni. Érdemes rászámolni némi plusz időt. Tömegközlekedést nem tudom, mindig kocsival járok.
 • Helyszín:

  Többen is rendelnek, de nem találkoztam senkivel, jó a logisztika. Dominikáé a fürdővel szemben lévő szoba, szóval nem kell a folyosón bolyongani. Rend volt, de egy porszívózás ráfért volna a lakásra... Ejnye-ejnye. A fürdőben néhány tusfürdő, szájvíz műanyag poharakkal, ez rendben. A szobában félhomály, kicsit nyikorgós franciaágy, szobainas.
 • Lány külseje:

  Képeknek tökéletesen megfelel, magas, vékony, fehérbőrű lány. Szép formás, kisebb méretű, de nagyon érzékeny cickók, kis fokhagymapopsi (ami komoly ámde kellemes meglepetéseket okozott később). Haja szőke, arca karakteres, de szép, erős szem körüli sminkkel. Egyben van a lány, nekem nagyon tetszett. A képeken is látható fekete szettben fogadott, a harisnya végig a lábacskáin maradt.
 • Action:

  A könnyű, és egyértelmű bejutást követően a lakás előterében levettem a cipőmet, majd Dominika szobájában a szobainasra pakoltam a ruháim. A fürdő meglátogatása után Dominika a folyosón várt, immár csak harisnyában. Gyönyörű mellecskéi hetykén szemeztek velem. A szobába térve egymás mellett fekve visszafogott csókolózásba kezdtünk, nem volt fenomenális, de azért kellemesnek mondanám. Mikor rámarkoltam a mellére, ő elkezdte simogatni a farkam, ami már nyakát nyújtogatva érdeklődött a továbbiak felől.

  Kisvártatva elkezdtem nyalakodni, a hanghatások kedvezőek voltak, de éreztem, hogy elmenni nem fog vendéglátóm, így kértem forduljon és mutassa meg mit tud a szájával. átlagos franciát kaptam, nem volt virtuóz, de jól esett. A nyelvpiercing-je kimondottam izgatóan hatott rám. Rákérdeztem, hogy a popsizás fog-e menni ezzel a (kicsit vastagabb) mérettel, amire megnyugtatóan annyit mondott: persze. Ezután kértem a 69-et, ami nagyon fincsi volt, a nyalakodás mellett itt már elkezdtem benyálazott ujjammal simogatni az ánuszát, amire heves reakciókat kaptam nyögések és apró rándulások formájában. Ez a lány imádja, ha a popsija rejtekében matatnak.

  Gumihúzást követően először hátulról kezdtem tömögetni a punciját, lábai között benyúlva pedig ingereltem a csiklóját. A reakciók itt is pozitívak voltak, aztán misszibe fordítva adtam tovább az ívet aprócska puncijának. Néhány perc elteltével átkértem magam a kettes vágányra, amit csont nélkül megtehettem. Síkosításra nem volt szükség, ilyet nem is tapasztaltam még. Először kutyapózban kezdtem pumpálni a kis seggét, a hanghatások alapján jobban élvezi a popsizást, mint a punciszexet. Utána háttal meglovagoltattam, farpofáit széthúzva csodáltam a gyönyörűen kitágult ánuszban dugattyúzó kardomat. Utána a szekrényhez állítottam, és hátulról reszeltem tovább kicsit, itt azonban elkezdtem felpuhulni (stresszes nap, kevés alvás, és nem is ebédeltem), de nem estem pánikba. Kértem egy kis szünetet, gumi le, egymás mellé fekve csókolóztunk, szopogattam a bimbóit, közben előszö a csiklóját masszíroztam, majd a popsiját ujjaztam. A lőcsöm ismét életre kelt, kértem az új gumit és missziben végső rohamra indultam, természetesen a popsijában. Néhány perc lassabb töcskölés után magasabb ütemre váltva szúrtam tovább a popót, majd pedig egy extázisos orgazmust átélve az ánuszába élveztem magoncaimat.

  Utána összebújva simogattuk egymást, megvolt a veszélye, hogy be is alszunk kicsit, de időm lejárta előtt észbe kaptam, leöblítettem testem és koppra 60 perc elteltével léptem ki a ház kapuján.
 • Elszámolás:

  Az elején rendeztük a popsi extrával együtt, abban maradva, hogy ha az meghiúsul akkor visszaadja. De tudta ő nagyon jól, hogy nem lesz itt semmi gubanc. :) Az extrás órája annyi, mint a pesti átlag, nagyon jó ár-érték aránnyal dolgozik.
 • Összkép:

  Rendkívül kellemesen kielégülve távoztam, Dominika egy anál fenomén. Jól iránytható, viszont kevésbé kezdeményező. A franciáján még lehetne csiszolni, de azzal sem volt baj (csak vannak jobb élményeim ezügyben).
Happy Massage