• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egészen gyorsan sikerült elérnem,ahol készségesen elmondta a lehetőségeket. Kis egyeztetés után sikerült is közös időpontot találni.
  • Megközelítés:

    A megkapott címre kocsival érkeztem a GPS navigáció alapján. A parkolás meglehetősen nehéz a környéken. Három kör megtétele után,kicsit messzebb sikerült parkolni. Még jó hogy előbb oda értem.javaslom ezt azon társaknak is,akik autóval járnak.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházi lakás,ahol Lilien rendel. Diszkrét,a célnak megfelelő. Én nem találkoztam senkivel a bejutáskor. Annyi zavaró körülmény volt,hogy az egyik alsó lakást épp tatarozàs alatt van,így a véső gép miatt nehéz ellazulni,de Lilien mindent feledtet. A fürdő tiszta,rendezett és megfelelő méretű. A randi szobába matrac van csak,ami jó nagy. Sajnos viszont csak egy tükör van,ami teljesen funkcionálatlan,fekve nem lehet benne mozogni.
  • Lány külseje:

    Vendéglátóm az egyik igazi zsánerem. Ajtónyitás után széles mosoly terült el az arcomon, tudván és látva jó helyen járok és egy remek szeánsz elé nézünk. Pici, vékony lányka, keskeny derék, formás,izmos popsi és peersze azok az irgalmatlan mellek. Meztelenül fogadott,hogy kétség ne férjen hozzá,mennyire fog megőrjíteni.
  • Erotikus masszázs:

    A virágcsokrot előre a kis dohányzó asztalra helyeztem, első randin nálam így szokás. Egy órára jelentkeztem be, már így utólag bánom, hogy nem kettőre. Gyors zuhany után a matracon landoltam. Külön kiemelném,hogy Lilien melegített olajat használ,ami tovább növeli a komfort érzetet. Masszázsa barátnős, finomka,de nyilván ide más akkut problémával jön az ember,nem a mély csomók kidolgozáss a cél.Közben próbáltam beszélgetést kezdeni, de nagy mély interjú helyett inkább át adtam magam az élménynek. Gondoltam nem jövök be neki,de ezt a kételyemet aztán hamar el hessegette... Eszméletlen finom cici masszázs is a program része. Amint már korábban írtam,sajnos nincs tükör a mozi élményhez. De izgató mozdulatokkal dolgozik, huncut be be nyúlàsok jelzik a szeánsz menetét, mire elhangzik a varázs szó...
  • Levezetés:

    Megfordulàs után bő olajat csorgatott rám is,majd azokra a gyönyörű kebleire is és kezdetét vette egy eszméletlen csúszka masszázs. Incselkedve egyre feljebb csúszott,hagyta,hogy taktilis vágyaimat ki éljem. Vissza engedtem a fejemet a matracra,erre még feljebb csúszott és a számra adta a melleit. Már ekkor kezdett a velem egykorú megőrülni. De Lilien tudta fokozni az izgalmakat. A puncival olyan farok csúszka masszázs kaptam,ami az őrület határára vitt. Eddig egy lánynak volt ilyen programja,de ő sajnos évekkel ezelőtt eltűnt. Látta rajtam,hogy igazán kezdtek belendülni az élvezetekbe... mellém térdelt és a szájára vett. Elsőre rá érzett,hogyan szeretem a francia akcentust. Finoman és lágyan forgatta a szavakat. Hosszan lent tartva néha és a végén mélytorkos elemekkel. Mielőtt azonban ki készített Volna jeleztem,hogy én is szeretném megkóstolni.
    Helyet cserélve elém került ez a kis tömör gyönyör. Alsó ajkai illatosak és lágyak. Mélyre ható csupor tisztításnak meg lett az eredménye...egyre tempósabb sóhajok jelezték,hogy közeledik a célom felé. Egy nagy remegés és elfolytott sikolyka jelezte,hogy célt értem. Hagytam lenyűgözni egy kicsit, majd kaján mosollyal az arcán mondta,hogy ezt most kamatostul megadja. Ismét a szájában találtam magam, közbe úgy helyezkedett,hogy el érjem a popsit és a puncit is. A korábban megkezdett bolondító technikája most is hamar eredményt hozott. Meg is jegyeztem neki,hogy ilyenkor sajnálja az ember,hogy nem vállal többet... Huncut tekintettel és mosollyal folytatta a kivégzésem. Óriási erejű orgazmussal a szájába landoltam. Itt sem kapkodott,nem rohant el, hagyott le nyugodni. Kicsi dumcsi közben segített le mosni az olajat és én is éreztem már,hogy időm sajnos le járt. Noha egyszer sem néztünk az órára.
  • Elszámolás:

    Minden a telefonon elmondottak szerint. Egy átlagos ár,de mégis felejthetetlen élményt nyújt Lilien. Én biztos törzs vendég leszek nála és remélem hogy soha nem vonul vissza.
  • Összkép:

    Mindenkinek ajánlom aki szereti a nagy cicis lányokat. Kéretik vigyázni rá még sokáig.
Happy Massage