• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Exkluzív hirdető, ezen az oldalon találtam rá. Előző nap dél körül egyeztettünk telefonon. Elsőre nem vette fel, de volt olyan kedves hogy pár perc múlva viszacsörgetett, miután lefixáltuk az időpontot.
  • Megközelítés:

    Fizetős a parkolás 18 óráig. Pontos a cím, házat könnyű megtalálni, GPS is odavisz. Ház elől hivtam (autóból) mivel nem először voltam nála a bejutás is gördülékenyen ment (elsőre sem volt gond)
  • Helyszín:

    Pici lakás amerikai konyhás nappalival, hálóval fürdőszobával. Tisztaság van, fürdőszoba rendezett, többféle tusfürdővel és szájvízzel. Baszoba célnak megfelel, kemény ágy kis asztalkával az esetleges kellékeknek. Ággyal szemben tükör ajtós szekrény ami tökéletesen be van állítva a vizuális hatás kimaxolása érdekében.
  • Lány külseje:

    Pont mint a képeken, gazella testű szépség. Harisnyában és kis szexy köntösben fogadott. Bőre picit fehérebb, de ez betudható az évszaknak is. Szép, természetes arca van, egy híres amerikai színésznőre emlékeztet.
  • Action:

    Érkezés után rövid csevelyt követően virágok elhelyezése, majd gyors zuhany.
    Miután végeztem már csak a harisnya volt rajta, így invitált be a hálóba. Kicsit itt is beszélgettünk az élet nagy dolgairól (nem először találkozunk) majd megkértem, hogy maszírozza meg a hátam, amit ügyesen csinál (nem túl erősgyenge). Anyira jól esett, hogy mondtam is, hogy kicsit fáradt vagyok, lehet, hogy mindjárt elalszok mire úgy reagált, hogy "Szó sem lehet róla! Fordulj csak meg de azonnal!" Készségesen engedelmeskedtem és azonnal a szájában találtam a velem egykorút. Szépen lassan végignyalta a tövétől a tetejéig, miközben kézzel simogatta a tojásokat. Változatos tempóval ki-be járkált az ezredes a szájában, és a mogyorókat is rendesen megszopkodta. Amikor nem tartottuk a szemkontaktust a tükörben gyönyörködtem a feszes testében. Nagyon jól érzi, hogy mikor kell lassítani, gyorsítani ahoz hogy a határon tartsa a feltörni kívánó forróságot. A technikának és a látványnak köszönhetően javasoltam is hogy húzzunk sapkát az ezredesre és lovagoljon meg. Részemről az orális kényeztetés elmaradt, de nem volt szükség síkosítóra teljesen olajozottan csúsztunk egymásba. Lovaglás közben nyalogattamsimogattam a meredező mellbimbóit és markolásztam a feszes popsiját. Mivel egyre gyorsabb tempót diktáltunk egymásnak, ismét a csúcs közelébe kerültem, mindeközben a hajgumi is lerepült véletlenül, ezért megkértem hogy forduljon meg és menjen le kutyusba a tükörrel szemben, amit készséggel teljesített. Hátulról a csípőjénél fogva lökdöstem a velem egykorúba, majd fenekelgettem is kicsit, de észrevettem, hogy fárad a keze amin támaszkodik ezért beforditottam oldalra és így folytattuk amíg a csúcsra nem juttatuk egymást. Mindketten eléggé kimelegedtünk, ezért rövid szusszanás után kértem egy pohár vizet, és mivel az órámra nézve láttam, hogy igencsak elrepült az idő, gyors zuhany után érzéki búcsút vettünk egymástól és széles mosollyal lifteztem le a földszintre.
  • Elszámolás:

    Nem kértem semmi extrát, a viszonylag alap dolgokkal is teljesen elégedett voltam.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam nála, mivel nem előszőr találkoztunk, már kialakult valamiféle összhang közöttünk és számomra megfelő szexuális inteligenciával rendelkezik ahhoz hogy többször is meglátogassam.
Happy Massage