• KARINA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A rendelő felé volt dolgom, így reggel menet közben , gondoltam teszek egy próbát. Elsőre felvette kedves hangján tájékoztatott a lehetőségekről, és 40 perc múlva érkezhettem is.
  • Megközelítés:

    Parkolás szuper, több hely is van a ház előtt,
  • Helyszín:

    Lakásban többen vannak, kultúrált szép, tiszta. Szobában masszív masszázságy és tatami is van.
  • Lány külseje:

    Egy szál tangában, és melltartóban csókkal fogadott, már az ajtóban amin kicsit meg is lepődtem, mert nem vagyok hozzászokva. Teste arányos, popsija kerek, extra szexi! Szemüvegét amíg lehet fenttartotta, így volt egy kicsit titkárnős feelingje is az eseménynek.
  • Erotikus masszázs:

    Hozzáállás: Popsit hívogatóan illegetve besasszézott előttem a szobába, ahol még egy csókot csent, miközben megmarkolta a fenekemet. Másfél órára mentem, amely nagyon jó döntésnek bizonyult.: Azonnal eltüntem a fürdőbe, ahonnan visszatérve ismét csókcsatába, és ölelkezésbe bonyolódtunk. Javasolta, hogy feküdjek fel és megmaszíroz, de annyira beindított a tényleg barátnős típusú kezdés, hogy mohón kihámoztam a melltartójából és csókolgatni kezdtem formás melleit, amelyet nagyon élvez, és ezt egyre hevesebb sóhajtozások, és nedvesedő puncija jelzi is. Nem volt kérdés, hanyatt döntöttem, és kihámoztam a tangájából, és mohón kényeztetni kezdtem. Karina az a lány, aki tényleg imádja ha kényeztetik, és be is tud teljesülni, uh volt szerencsém hosszasan időzni gyönyörű puncijánál, amelynek sikerességéről többször is heves visszajelzés érkezett. Kért egy pár percet, amíg összeszedi magát a masszázságyon fekve, azonban, már közben elkezdte simogatásom, illetve farkamat a szájához húzva elkezdett lassan nyalogatni és franciázni.

    bezár
  • Levezetés:

    Hát ami ezután következett, azt még nem sok helyen tapasztaltam. Amit franciázás címszóval meg lehet tenni azt mindent megtett, lelkesen, ügyesen, mintha az élete múlna rajta. :) Miután kivégzett, javasolta, hogy egy kis masszázst is építsünk be a programba, melyet elfogadtam, jó érzéke van a masszázshoz is, ellazított, elpilledtem, de fordulás után ismételten hamar harckészültségi állapotba hozott. Kértem, hogy én is had kényeztessem még, így egy őrületes 69 -es szeánszot kanyarítottunk még zárásnak.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás az előre megbeszélt csokorral.
  • Összkép:

    Karina fantasztikusan hozza a kiéhezett barátnőd csak rád vár érzést, amely nagyon jól áll neki, én pedig erre vágytam, így egy csodás másfél órát töltöttem nála. Biztos, hogy megyek még, addig is vigyázzatok rá, hogy megmaradjon a tűz benne..:)
Happy Massage