• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat.
    Örülök hogy jól érezted magad velem😊 Remélem lesz még alkalmunk kellemes pillanatokat okozni egymásnak.
    Csókollak💝

  • Egyeztetés:

    Nem volt egyszerű elérni és időpontot egyeztetni, de csak összejött. Nagyon rég voltam már nála és szerettem volna ismét eltölteni vele egy nagyszerű órát, mert emlékeim szerint mindegyik randink jól sült el. 😉
    Hangja még mindig aranyos, mint ahogy egész lénye. Egyeztettük az időpontot, és a virágszálakat, mást nem is kellett.
  • Megközelítés:

    Marina part, kocsival a legkönnyebb a megközelítés. Pont a bejárat előtt volt is sok hely. Gps természetesen odatalál. Parkolást nem árt odaindítani.
  • Helyszín:

    A lakásban az előtér-konyha-nappali komplexumba érkezünk, majd balra a szoba és a fürdő található.
    A szobában egy nagy komód, rajta hangulatvilágító egységek és díszek. A nagy franciaágyon ízlésesen bekészített türcsi némi desszerttel.
    A bal sarokban egy fotel a ruhák fogadására.
    A baloldali falon nagy szekrény egy tükrös ajtóval, mely igen jó szolgálatot tesz a látvány fokozásában.
    A fürdőben kád, száraz kádkilépő, sokféle tusfürdő, a kád mellett a szinte izzó törölköző szárító radiátor nagyszerű dolog, hogy zuhanyzás után meleg türcsi fogadjon. Akárcsak otthon.
    A mosdónál szájvíz, poharak. Van itt minden, de a lényeg úgyis Dominika! 😊
  • Lány külseje:

    A képek elég sok mindent megmutatnak, mégis valahogy az összkép mindent überel.
    Dominika nem alacsony lány, szép magas teremtés, szép szőke haj, gyönyörű arc, szép fogak, huncut kék szemek, megnyerő mosoly.
    A testéről is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Szerintem tökéletes a teste. Hosszú lábak, gömbölyű fenék, alkatához illó, szép ikrek, lapos has, fincsi punci. (Bár most volt némi borosta, de ez sem hátráltatott).
    A legújabb képein látható fehérneműben fogadott, bár a képeken nem látszik a spagetti tanga. Őrületesen jó segge van! Én imádom minden porcikáját. És nagyon jól el lehet vele beszélgetni, kedves, aranyos, odaadó és figyelmes.
  • Action:

    Megérkezésem után a kölcsönös volt az öröm a viszontlátás miatt. A vitt ajándékokat átadtam, majd bevezetett a szobába. Mondjuk főleg a formás fenekét bámultam, így csoda, hogy nem estem orra út közben. 😃
    A szobában a ruháimat letettem a fotelbe, ő addig hozott egy pohár vizet, amit előtte kérdezett meg.
    Türcsit az ágyról magamhoz vettem, majd elkísért a fürdőig. Gyors zuhé, szájhigiénia, majd vissza a szobába.
    A szobába visszaérve becsukta az ajtót, majd az ágy mellett állva pár finom csók és már vette is le rólam a türcsit. A farkam már igencsak látványos érdeklődést mutatott, főleg miután sikerült eltávolítanom a melltartót és a nyaktól indulva a cicik kényeztetésének is szenteltem időt. Dominika keze már a farkam masszírozta, majd megkérdezte, hogy adhat-e neki pár puszit, de már guggolt is le, hogy ellentmondást nem tűrő hevességgel essen neki a farkam szopogatásának. A látvány és az érzés leírhatatlan, néha kézzel is rádolgozik, míg kiveszi a szájából, aztán már bukik is rá ismét. Egy másodperc pihenés sincs.
    Megjegyezte, hogy nem emlékezett a méretemre, gondolom mélytorok ezért nem volt, én meg nem kérdeztem, de nem volt hiányérzetem emiatt egy pillanatig sem.
    Majd jeleztem, hogy keveredjünk az ágyra. A bugyit lefejtettem róla, kértem, hogy helyezkedjen kényelembe, így párnát tett a feje alá, én meg az ajkaitól csókokkal indulva eljutottam a puncijához, amit kitartó nyelveléssel juttattam minél nedvesebb állapotba, mígnem már túl jó nem lett neki. Aztán jöhetett a gumírozás és missziben helyeztem be farkam a szűk punciba, míg Dominika nagy terpeszben várta ténykedésem. Először térdelve, majd felette támaszkodva dugtam, ágyékunk egyre sűrűbben csattant össze, majd végem is lett. Gumi le, törlés, majd felajánlotta, hogy megmasszíroz. Nem tudom ez hány percig tarthatott, de szinte repült az idő, mert nagyon jól elbeszélgettünk, így féltem, hogy kicsúszunk az időből, de van aki nálam sokkal profibb és ezt is szem előtt tartotta, így rákérdezett a 2. körre.
    Mondtam, hogy naná, aztán hanyatt feküdtem, nekilátott az ismételt nagyszerű franciázásnak. Felvetettem a 69-et, de mondta, hogy most csak ő kényeztetne, aztán mikor már kellően keményre szopta a farkam, akkor rákérdezett a gumira. Helyeseltem és a közös kedvencünket említve, már pucsított is be az ágyon. Mögé térdeltem és ahogy dugtam, közben a látvány a szekrényben sem volt semmi. Na nem én voltam a fő látványosság. 😃
    10 perc után kértem, hogy térdeljen az ágy szélére, én meg az ágy mellett állva dugtam nem túl gyorsan, de ütemesen. Így is dugtunk egy jó ideig, majd megkérdezte, hogy folytassa-e szájjal?
    Természetesen igent mondtam. Gyorsan letérdelt az ágy mellé, én lekaptam a gumit és szopni kezdett elég hevesen. Majd átváltott kézi vezérlésre, amit szerintem én sem tudnék ilyen gyorsan kivitelezni, néha a síkosítás miatt rábukott, aztán mikor érezte, hogy itt a vég, akkor a cicikre irányította a farkam es kifacsarta belőle az utolsó cseppet is. Nagyszerű volt.
    Ezután újabb zuhé, öltözés és vissza a munka világába.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek természetesen a helyszínen sem változtak, utólag adtam oda.
  • Összkép:

    Még mindig gyönyörű, és lehet, hogy az idő előrehaladtával még szebb lesz. Mindenesetre nem árt nyomon követni a fejlődési folyamatot. 😁
    Nem egyszerű vele időpontot egyeztetni, de megéri a kitartás, mert a vele töltött idő minden perce megéri várni rá.
    Voltam már nála néhányszor, de még rengetegszer szeretnék. Remélem még sokáig élvezhetem társaságát.
Happy Massage