• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, minden könnyedén, simán ment. Rugalmasan kezelte apró időpont módosítási kérésem.
  • Megközelítés:

    Újbudán található újépítésű lakóparkban. Két fő út között található, megközelíthető busszal, villamossal majd sétálva. Kocsival mentem, parkolás simán ment.
  • Helyszín:

    Rendkívül igényes, jól felszerelt apartman, finom illatok, hangulatos félhomály. Fürdőszoba szintén patika, tusfürdők, szájvíz, puha törülköző. Francia ágy, gyönyörű nővel.
  • Lány külseje:

    Szexi fehérneműben fogadott, de mondjuk Ő élhetne az öltözködés szabadságával, ha nem volna ennyire igényes. Alettára ránézel és a pulzusod emelkedni kezd. Gyönyörű.
  • Action:

    Szóval miután a welcome puszit megejtettük gyorsan irány a zuhanyzó és alapos mosdás, szájvíz, nagy levegő be, mert tudom a maradék 56 percre 80 évesen is emlékezni fogok. Abban nem vagyok biztos, hogy Aletta is, de az élet nem igazságos. Csókolózással indítunk, igazi, barátnős smárolás, ami tökéletes illúziót nyújtott számomra. Fantasztikusan csókol, közben simogatjuk egymást, csodálatos fenekét markolászom, melleit simogatom. Hamar reagál testem, kis kézi simogatás, majd ágyszélére ül és bekapja gyönyörű szájával farkam. Csodálatos szopásban részesít, pulzusom egekben, beletúrok hajába és élvezem az élet gyönyöreit. Egyszerűen fantasztikus, mivel nem vagyok sok lövetű ezért megszakítom a mámorító utazást és megkérem dőljön hanyatt. Fekve folytatjuk csókolózással és egymás testének felfedezésével, majd gyönyörű melleit követően megérkezem az illatos és frissen borotvált kelyhéhez. Körbecsókolom a combokat, majd vissza a dombra és lesiklással be a punciba. Illatos, finom, egy igazi minta nyaloda. Hosszasan élvezem, hogy kényeztethetem, élvezhetem reakcióit ahogy átéli kedveskedésem. Itt repülnek a percek, teljes idővesztés van, csak a kéjmámor. Simogatom közben melleit, szexi hasát, karját. Elérkezünk a pontra, amikor ismét kényeztetésem következik, és újra szájába veszi a hangszert. Érzéki zsenialitással kezeli, majd gumi húzásra kerül a sor. Szemből majd kutyusba magamévá teszem finom szűk punciját. Ahogy az elején írtam barátnős hangulatú az esemény, így az együttlétünk is ilyen hangulatban telt. Semmi durvaság, csak a finom élvezet. Az aktust követően kértem, hogy ismét gyönyörű szájába tehessem farkam. Végül kis, szexi kézrásegítéssel lett végem, de itt nem az orgazmus volt a lényeg, hanem az út. Úgy repült el az óra, mint egy időutazás. Öltözködés közben beszélgetünk kicsit, törülközőbe tekeri magát, majd búcsú puszival elköszönés. Liftet hívom és nézek magam elé, hogy mit éltem át.
  • Elszámolás:

    A kis asztalra helyeztem, extrát nem kértem. Természetes korrekt.
  • Összkép:

    Aletta fogalom és egy brand. Gyönyörű és kedves nő, akivel élmény együtt lenni. Olvasott, tájékozott, intelligens beszélgető partner, közben még kiválóan masszíroz és bearanyozza a napot. Nem ez volt az első alkalmam nála, ajándék egy teremtés. Életreszóló emlékkel gazdagodtam. Köszönöm! Hamarosan újra randi.
Happy Massage