• Dóri

  • Beküldte:
  • Dóri reagálása

    Szia Kedves! Nagyon jó érzés olvasni az elismerő sorokat, felelevenítik bennem a csodás élményünket, a találkozás minden percét élveztem veled! :) Várom a legközelebbit!

  • Egyeztetés:

    Már rég készültem Dórihoz, de eddig nem jött össze. Most viszont nagyon hamar találtunk megfelelő időpontot. Egy órán belül már Nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Én tömegközlekedéssel közelítettem meg a kapott címet, de a parkolás sem gond a környéken. Metrotól kb. 8 perc séta.
  • Helyszín:

    A lakás ,ahol Dóri fogadott nagyon barátságos. A masszázs szobában francia ágy van, ami kényelmes. Kis polc van a ruháknak illetve Dóri fogasra tette ingem és kiakasztotta az előtérbe. Kedves gesztus.A fürdőben minden megtalálható, ami ilyen esetben szükséges.A víz hőmérsékletét nem volt egyszerű beállítani,de megbirkóztam vele.
  • Lány külseje:

    Dóri a képeknek teljesen megfelel! Egy nagyon szexi Nő! Én cici fan vagyok és ilyen téren is igen jó helyen találtam magam! Csodásak a keblei (és bátran használja is őket).Ha agyon üttök sem tudom miben fogadott! Teljesen elvarázsolt már az első pillanattól! Rendben van a Hölgy én mondom!!!!
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órára mentem a masszázs a két kényeztetés között zajlott. Az én részemre teljesen kielégítő volt. Sőt! Nem sok helyen kap az ember ilyen profi masszázst! A hátammal kezdte ,majd jött a két karom illetve a nyakam. Megfelelő erősséggel gyúrta végig a testem hátsó részét. Nem vagyok szakértő, de profi elemeket is tartalmazott a masszázsa. Ezután a két lábam következett, melyet szintén a melegített krémmel dolgozott meg. Közben nagyon jót beszélgettünk! Nagyon sok közös pont volt, amit érintettünk. Amikor Dóri úgy érezte jobb a csend, hagyott pihenni .Mikor végzett a lábaim masszírozásával néha be besimogatott az intim területekre is jelezve , hogy kész a következő akcióra. Kaptam csúszka masszázst is, nagyon élveztem kemény melleinek masszázsát! A masszázs rész szerintem időben pont megfelelő volt, így jutott idő az erotikára is.
  • Levezetés:

    Miután letussoltam és visszamentem a szobába, Dóri egy talán piros-fekete tanga-melltartó kombóban várt. Mielőtt bármi másra is gondoltam volna(pedig gondoltam!) az ágyra parancsolt, majd a melegített krémmel elkezdte simogatni a kényesebb részeimet. Pár pillanat múlva levette melltartóját és gyönyörű keblei között tudhattam kicsi ént és mivel igen érzékeny vagyok pár perc alatt a csúcsra simogatott. Miután letisztogatta Magát és engem is következett a fent említett masszázs rész. Mikor végzett a masszázzsal megkért, hogy álljak fel és krémezem be a cicijét és popsiját. Na itt egy kicsit összegabalyodtunk, mert nem csak az általa kért részeket krémeztem, simogattam. Lehet, hogy tévedek, de úgy éreztem Dórinak is tetszik, hogy eltértem az Ő általa javasoltaktól. Csókolgattam, ahol csak tudtam finom testét. Dóri kis idő után leült az ágy szélére és nagyon finoman elkezdett ajkaival kényeztetni! Néha felnézett és megelégedettséggel vette tudomásul, hogy bizony igen csak nagy örömet szerez nekem. Megint hatalmasat élveztem és Dóri hagyott lenyugodni tovább szeretgetve farkamat. Rég volt két ilyen nagy élményem egy Hölggyel! Aranyosan vízzel kínált, amit bizony elfogadtam és fenékig kiittam a poharat.
  • Elszámolás:

    Már időpont egyeztetésnél megbeszéltük, hogy a másfél óra mekkora virág csokorral jár.Dóri ezt előre elkérte, de ezen egy percig sem lepődtem meg hiszen első találkozásunk volt. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb már rendezhetem a végén is. Nekem teljesen megfelelt az ár, sőt !!!
  • Összkép:

    Rég vártam már a találkozást Dórival és nem csalódtam! Kellemes másfél órát töltöttem el egy végtelenül kedves, szexi Hölgy társaságában! Várom következő találkozásunkat és biztos vagyok abban, hogy az még jobban fog elsülni(és persze én is!!)
Happy Massage