• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Múlt héten kerestem üzenetben, szinte azonnal válaszolt, sajnos akkor nem tudtuk összehozni a találkozót. Ma kerestem, elsőre nem sikerült elérnem, de szinte rögtön visszahívott. Nagyon egyszerűen és segítőkészen tudtunk egyeztetni még adott napra 2 órával későbbre. Ház elől meg egy hívás kellett és mondta is mit nyomjak.
  • Megközelítés:

    Nagyvárad tér közelében, ahogy írja is, nincs félrevezetés., kocsival mentem, fizetős a parkolás, de ahogy láttam mindig van parkolóhely az utcában. Tömegközlekedéssel is nagyon jó helyen van. Cím egyértelmű, könnyű megközelítés, mindenfajta bonyolultság nélkül, GPS pont oda visz ahova kell.
  • Helyszín:

    Régebbi, jól karbantartott panel ház féle, látásból ismertem már a házat. 1 szobás kis lakás, nem kell liftezni és emeleteket mászni.
    Tisztának láttam mindent, több fajta tusfürdő, kicsit küzdöttem, de az csak a magasságom miatt volt. Tiszta törülköző előre be készítve. 1 szobás lakás lévén egy kinyitható kanapé volt a helyszín, ahogy láttam az is friss lepedővel le terítve.
  • Lány külseje:

    Egy fekete testhez álló ruhában fogadott, nagyon mosolygós, rögtön oldja a feszültséget az emberben, szerintem látta rajtam, hogy nem vagyok annyira rutinos. Nagyon jól elvette az élét a kezdeti feszültségemnek. A leírtak megfelelnek a valóságnak, hatalmas cicik, alkata feszes, aki szereti a nőiesen telt lányokat tetszeni fog neki. Bájos arca van, nagyon rendben van magával. Ő már frissen, illatosan várt. Van pár tetoválása, de én szeretem a tetovált lányokat, úgyhogy nekem plusz pont.
  • Action:

    Ahogy kijöttem a fürdőből, már az ágyon várt. Az elején lehet hogy nem mondtam neki, de ez így szuper volt, hogy volt egy 10 percnyi ismerkedős beszélgetés, ki mit csinál az életében, sokat nevettünk. Nagyon talpraesett lány és igencsak összerakta az életet ezen a szakmán kívül is. Úgyhogy ehhez akkor is és itt is csak gratulálni tudok, szuper volt hallani mennyi mindent elért. Egyáltalán nem unott, amit vállal maximálisan oda is teszi magát. Natúr franciával kezdtünk, nagyon ügyesen csinálta, sokszor szerintem mélytorkozott is. Mivel első alkalom volt ezt inkább csak ismerkedős randinak gondoltam, így igazából hagytam, hogy ő csináljon mindent. Mivel szimpatizált velem, nem is árult zsákbamacskát, meg is dicsért, úgyhogy ezt pozitívan vettem. De szerintem mindenkire könnyen hangolódik. Mivel mondta hogy ma meg én vagyok az első vendége, így missziben kezdtük és úgy éreztem rajta, hogy élvezte is, utána volt egy póz váltás de a preferált gumim okozott egy kis lankadast, amin nevettünk is egy keveset, majd doggyban folytattuk, feszes, szűk volt és a korábbi malőr után eléggé élvezetes volt a hölggyel, az ágy mellett tükör ami plusz pont. Nem akartam így elmenni és megkérdeztem tőle mit szabad és kit preferálna, szeretem ha mindkét félnek kölcsönös az élmény, így a cicikra mentem el, folyamatos kényeztetés közepette. Nem gondoltam volna a randi elején, de totálisan kielégulten távoztam mind lelkileg, mind testileg. Mondhatnám tényleg, ahogy a korábbi beszámolókban is olvastam, ez inkább egy feltoltodessel teli szeánsz. Eltudok képzelni, hogy gyakran beneveznek hozza. Szuper együttlét volt.
  • Elszámolás:

    Régi pesti átlag, de maximálisan többet kapsz, mint itt az oldalon sok lánytól. Nem kelletek extrák, ami az adatlapjain van mindent vállal. A randi elején én kérdeztem, hova tegyem, ő szerintem lehet nem is hozta volna szoba, de első alkalommal szerintem ez így korrekt. Utána többet nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Ha tetszenek a képei és tényleg minden fronton kellemes társaságot szeretnél, nála a helyed. Maximálisan elégedetten távoztam, régóta a legjobb ilyen élményem volt.
Happy Massage