• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Drága! Nagyon szépen köszönöm neked a kedves szavakat. Régóta jól ismerjük egymást.😊
    Örülök hogy jól érezted magad velem én is jól éreztem magam veled újra és újra. 😊
    Várlak vissza szeretettel a sokadik randinkra is🤗💝
    Csókollak😊

  • Egyeztetés:

    Korábban egyeztettünk, de bizonyos elfoglaltságai miatt nem tudtunk akkor találkozni. Korrekten lemondta ezt a találkozót, majd mikor a hosszabb szabadsága után láttam, hogy újra van, írtam neki. Azonnal válaszolt, és leegyeztettük a másnapi időpontot, két órás programra.
  • Megközelítés:

    A címet már ismertem, nem először találkoztunk.Könnyen megtalálható, én autóval mentem, de BKV is tökéletes errefelé. Parkolóhely mindig van, fizetős. (Hol nem?)
  • Helyszín:

    Új építésű lakóparkban, kellemes hangulatú jó berendezett tiszta lakás. Fürdőben szájvíz, tusfürdő számolatlan mennyiségben, mindenki tud választani amit szeretne.
    Szobában kellemes hangulatvilágítás, lágy zene, törölköző meghajtogatva, (kicsi+nagy) rajta egy kis welcome csoki. Kis apróság, de azt hiszem ez mindenkinek jól esik.
  • Lány külseje:

    A képek 100%-ban adják vissza Dominika külsejét, de ezt azért fokozza a személyisége, kedvessége. Nincsenek kitakart tetoválások, ha ez valakit zavarna. Az arca pedig ..... egy angyalka :)
    A friss képeken látható fehér szettben fogadott, nem először láttam, de nem tudok betelni a látvánnyal.
  • Action:

    Megérkezésemkor telefonon hívtam, kaptam kódot, és behopp. Ajtó mögött diszkréten megbújva nyitott ajtót. Nem szokásom ajándékot vinni, de most megleptem egy szeretet csomaggal, amire azt mondta minden betalálat
    Majd szobába be, vetkőzés, és egy kis beszélgetés, kivel mi történt. Nem siettem, hallgattam ahogy beszél és közben néztem gyönyörű testét ahogy elheveredtünk az ágyon. Elképesztő alakja van, hibátlan bőre, szép lapos hasa.
    Lassan elindultam fürdeni, mikor visszaértem, a szobában várt combfixben, és a képeken látható fehér szettben. Odaléptem hozzá, és egy lassú ölelkezés-csókolózásba kezdtünk, csókja nem túl erős, de igazán erotikus. szájáról áttértem lassan a nyakára, amit lágy sóhajokkal hallgatóan őt is kezdte hangulatba hozni. Elkezdtem megszabadítani melltartójától, miközben ő le akart ülni az ágyra elém, hogy a franciába kezdjen. Finoman jeleztem neki, hogy helyezze magát ő kényelembe, mert most én szeretném kényeztetni. Kérdezte Igen?? majd mosolyogva ledőlt, és én pedig a szájától indulva lassan végig csókoltam testét, elidőzve mellénél. A Bimbókat nyalogatva csókolva haladtam lefelé gyönyörű sima borotvált dombja felé. Imádtam kényeztetni, nyalni, finom illatos punciját, ami jól reagált. Óvatosan bevezettem az ujjamat, miközben szívogattam nyaltam csiklóját, miközben a másik kezemmel mellét, hasát simogattam. Halk sóhajokból, és a fejemre tett kezéből tudtam neki is kellemes amit csinálok. Eljuttatni a csúcsra nem tudtam, de megjegyezte, hogy nagyon jól benedvesítettem. Miután abbahagytam, felmentem csókot lopni, eközben kezével játszott a farkamon, nagyon erotikusan, mélyen a szemembe nézve. Mondta, hogy most ő szeretne kényeztetni . Hátamra feküdtem, ő a lábak közé helyezkedett, és kaptam egy mélytorkos franciát, közben a kezével a zacsin ténykedett, mondtam neki, hogy forduljunk 69be, gyorsan rám pattant, istenem, az a látvány, és az egyre intenzívebb francia, jó ritmusban fokozta a tempót (most arra gondolok, így akarok majd meghalni :) )
    Gumit húztunk kértem hogy forduljon hasra, ez a kedvenc pózom, de nem tudtam hozzálátni, mert még nyalni, csókolgatni akartam fenekét. Majd ebben a pózban szeretkeztünk, oldalra fordulva nézheted a tükörben az egészet. Majd fordulás misszibe ahol még fokoztunk a tempón, amit éreztem, én már bírni nem fogok. Így lett végem, utódok gumiban, hagyott lenyugodni, egy nagyon kellemes szeretkezésben volt részem Dominikával. Kis tisztálkodás, romok eltakarítása, majd kaptam egy kis masszázst, beszélgetés a világ dolgairól, ezt nem részletezem. Nem terveztem, de miközben megfordultam, rákérdezett, hogy kényeztessen-e, ki mondana erre nemet :) ismét kaptam egy mélytorkos kellemes franciát. Nem lettem teljesen kemény, ezt érezte ő is, és egy érdekes kézzel masszírozós technikával újra keményre varázsolt. Gumit húztunk, amit kis síkosítóval bekent, éppen csak amennyi kell. Kihúztam az ágy sarkára, a hátán fekve, és szemből támadtam. Itt már intenzíven dugtunk, dugtam, amit nagyon jól bírt, majd fordulás kutyusba, amit lehet már nem kellett volna, mert hiába toltam, már éreztem, hogy nincs több parton, kiürült a tár. Lassítottam, és mondtam neki, hogy ez már nem fog menni, mondta nem baj, ez így volt jó, és egyébként tényleg. Azon már tól vagyok, hogy egy szeretkezés minőségét, csak ebben mérjem. Az élmény
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, a pohár alá tettem, szóban nem került, és nem nézegettem később sem.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves formás lány, én már sajnos régen függő lettem. :)
    Igazán odaadó, maximálisan figyel a vendégére, és meghálálja a törődést.
    Kedves Dominika, kevesebb lenne nélküled a világ!


    Puszi: Gábor
Happy Massage