• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mar egy jo ideje szemeztem Noraval es eljött a varva vart nap, amikor nekem is volt idöm es ö is felvette a telefont. :) Egy nagyon kedves, csicsergös hölgy vette fel, röviden es velösen tajekoztatott a lehetösegekröl, az altalam ahitott idöpont is jo volt. Pöpec.
  • Megközelítés:

    Az ujonnan epülö MOL szekhaz környeke. BKV megoldhato en kocsival mentem. A parkolas ugyan ingyenes lenne, de mindenhol megallni vagy varakozni tilos tabla van. Van egy parkolohaz en ott tamasztottam le a gepet. Ez egy kulturalt megoldas es csak par perc egeszsegügyi seta, no meg egy kis apro. A cim pontos, könnyü megtalalni es a GPS is pontosan jelöli a haztömböt.
  • Helyszín:

    A lakas egy teljesen uj epitesü, tagas lakas. Harman rendelnek es bar a logisztikara nagyon ügyelnek, de a kollegak a nappaliban ülnek. Ez volt az elsö alkalom, hogy mas lanyokkal szemelyesen talalkoztam többször is a helyszinen. Cserebe megismerkedsz olyan lanyokkal, akik szimpatikusak es felkerülhetnek a latogatasi listara. Fura volt de nem gaz.
    Igenyes a környezet, megfelelö meretü szobak. Pörög a business ennek megfelelöek az allapotok. A fürdöben ipari mennyisegü szajviz, megfelelö szamu tusfürdö, friss törülközö. A vizben tocsogo kilepö pedig elöfordul, na bumm.
    A szobaban a francia agy meretes, lepedö helyett egy takaroval leteritve. Egy szekrenybe tudsz lepakolni, igenyes zene a tv-röl szol.
  • Lány külseje:

    Nora egy nagyon szep, tini lany. A kepek tükrözik a valosagot, ami azert nem minden hirdetöre jellemzö. Amikor beleptem egy szexy, piros fehernemü komboban vart, haj copfban. Az arca nekem bejön, szemüveg volt rajta, ami nagyon jol allt neki. Ez a szeansz idejere lekerült. Apro tetkok diszitik a gyönyörü, vekony testet. Erdeklödö volt, gyorsan oldodott es a kölcsönös szimpatia szinte az elsö pillanattol adott volt. A cicik tinisen aprok es jol reagalnak. De az a popsi...rajzolni sem lehetne szebbet! En korrektül jelzem: függöseget okozhat.
  • Action:

    Amikor a szobaba ertünk, megbeszeltük a reszleteket, a NFVSZ volt az egyetlen felajanlott extra, ezzel eltem is. Rendeztük elöre a piszkos anyagiakat - egy orat voltam - majd irany a fürdö. Visszaerkezesemkor kert egy par percet felfrissülni, ami nagyon szimpatikus volt, hogy nem penzes kezzel akart hozzamerni. Amikor visszatert leheveredtünk az agyra, majd egy ismerkedös masszazs vette kezdetet, amit kremmel csinalt. Kellemes volt, inkabb simogatos, de "egymasrahangolodasnak" tökeletes.
    Amikor megfordultam kezdetet vette egy brutal jo francia. Valtozatos, izgato es nyomokban pornos elemeket is tartalmazo kenyeztetes volt. Viszonoztam a kenyeztetest es vegigcsokoltam a gyönyörü es fiatalos testet, majd egy kis nyelvjatek következett, mert azt a szep es higenikus puncit egyszerüen csokolni kell. Halk sohajok kisertek a tenykedesem, majd gumit huztunk es megallapodtunk, hogy mindketten imadjuk a kutyust. A retinamba egett, amikor bepucsitott elöttem... a mar korabban megenekelt popsit latni es fogni szex közben egy elmeny es a legnagyobb önuralom ellenere se lehet par percnel tovabb birni.
    Ket aktus között egy kis masszazs, sztorizgatas es egy ujabb franciaora, mely ezuttal a szajaban ert veget. A szoba meg forgott utana par percig...
  • Elszámolás:

    Alapbol a budai atlag felsö pereme, öt viragszallal megtoldva az extra elmenyert. Az összeg nem valtozott a helyszinen sem, elöre adtam oda es teljesen korrekt volt az elszamolas.
  • Összkép:

    Nora egy fiatal, nagyon szep tini, hatarozott kiallassal, velemennyel es kedves stilussal. Nem a baratnöd lesz arra a röpke egy orara, hanem egy kedves lany, akik feledteti veled a gondjaidat. Jo szivvel ajanlom mindenkinek, aki ezt a tipust kedveli.
Happy Massage