• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fanni már régóta a kedvencek között van, de eddig csak az oldal másfajta szolgáltatást hirdető hölgyeknél jártam. Most úgy gondoltam teszek egy próbát, amit nagyon nem bántam meg. Telefonon hívtam, a hangja kedves volt, gyorsan sikerült másnapra találnunk egy időpontot ami mindkettőnknek megfelelt.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a Lurdy ház melletti parkolóban bőven van hely. Kb. 10 perc séta, de az utcában is láttam néhány szabad helyet. Úépítésű tömb, könnyű megtalálni. A cím pontos, a házszám ki van írva, és a folyosón is jelzik, hogy merre melyik lakás.
  • Helyszín:

    Újépítésű tömb, portaszolgálattal. Célnak teljesen megfelel, amúgy egy szépen berendezett lakás. Fürdő tiszta, tusfürdő, szájvíz, tiszta törölköző.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljes mértékben megfelel. Retusált képekkel hirdet a tetoválások vannak csak eltüntetve rajta, szerintem nagyon jól áll neki. Gyönyörű, kedves arc. Csodás alakja már a képeken is látszik és a hihetetlenül szép mellek. Az ajtó mögött várt egy fekete köntösben.
  • Action:

    Ajtónyitás után amikor megláttam Fanni két puszival üdvözölt aztán beinvitált a szobába. Ahogy előttem ment én csak a csodás fenekét tudtam nézni. Leültünk az ágyra egy kicsit beszélgetni, nagyon zavarban voltam, de Fanni kisugárzása és kedvességét hamar átlendített rajta. Ezután kaptam egy törölközőt és irány a zuhany. Amikor visszatértem már csak a fekete köntös volt rajta, alatta semmi, hamar lekerült róla és megjegyezte viccesen, hogy egy kicsit túl vagyok öltözve, hamar lekerült rólam is a törölközőt. Így állva néhány csók közben végig simogattam csodás testét, nagyon finom bársonyos bőre van. Masszázzsal kezdtünk, hogy teljesen feloldja a zavaromat. Egy kellemes masszázs után az ágyon fekve beszélgettünk egy kicsit aztán elindultam felfedezni csodás testét. Csókoltam ahol csak lehetett, egy kicsit elidőztem azoknál a fantasztikus melleknél aztán elindultam dél felé. Amint leértem a combjai közé egyből bevetettek nyelvtudásomat, szerintem tetszett neki a kényeztetésem, ezt jelezte is és néhányszor kérte, hogy lassítsak egy kicsit. Ezután helycsere én kerültem a házakra és kezdődött egy fantasztikus francia óra. Finoman bekapta, igazi barátnő feeling. Egész nap el tudtam volna ezt viselni, de olyan hihetetlenül jó a technikája, hogy nem akartam idő előtt elmenni, inkább kértem a védőfelszerelést. Hamar fel is került rám, ezután beleült. Csodás látvány ahogyan mozogott rajtam közben hol a melleit, hol a fenekét simogattam. Helycsere után Fanni került alulra és így is lett végem. Kis tisztálkodás és beszélgetésbe kezdtünk. Az időnk vége felé Fanni egy újabb francia leckébe kezdett, de ez sajnos nem jött össze ami természetesen nem Fanni hibája volt, bevetett mindent. Az időnk végén egy gyors zuhany és öltözés, közben beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    A végén helyeztem a szekrényre a csokromat. Közben nem is került szóba.
  • Összkép:

    Fanni nagyon kedves lány. Nem tudok rá rosszat mondani. Végig figyelt rám, mindent a vendégért, igazi barátnő feleli g érzésem volt.
Happy Massage