• Lara :)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem e rendelési időben ,szerencsémre aznap az általam javasolt időpont megfelelő volt neki is ,mivel már voltam nála a cim ismerős volt.
  • Megközelítés:

    Gépjármüvel is nagyon könnyen megközelithető a 11 kerületben, benzinkút is van, kettő is a közelben, villamos is jár az Allé sincs messze. Parkolás fizetős de mindig lehet helyet is találni.
  • Helyszín:

    Lara egy nem túl magas panelben rendel ,nem a mostani időkben épült de ,nem kell nagyon magasra se lépcsőzni. Amint a kapuhoz értem csörögtem mondta is a kapukódot máris mehettem fel ,azaz bár hamarabb értem oda pár perccel türelmesen vártam az autóban de Lara SMS küldött ha ott vagyok mehetek , plusz pont a kedves hozza állás .A lakás patyolat tiszta ,szerintem nem lakik itt életvitel szerüen csak randikra használja ,de ez igy is helyes szerintem .
    A fürdőszoba káddal rendelkezik temérdek tusfürdő variáció ,száj viz ,pohár, ki volt készitve ,puha jó nedvszivó türcsi, s persze száraz kilépő. A tetthely egy kényelmes franciaágy, fotelek a cuccokat komótosan lepakolni ,hangulatos zene és kellemes fényviszonyok, pont jó , mert nemigen szeretem a sötét félhomályos szobákat.
  • Lány külseje:

    Lara, egy tüneményes hölgyike ,a korából a teste alapján legalább 10 évet letagadhatna ,a puncijából meg talán húszat is .Nekem mindenesetre nagyon bejött, a képeknek teljesen megfelel semmi photoshop előnyös be állitások ,csak a maga természetességében pózól. Egy piros melltartó bugyi kombóban magas sarkúban fogadott, kedvesen puszival üdvözölt .
  • Action:

    Most szerencsémre nem voltam akkora rohanásban, igy hát 1 teljes órát tudtam szánni a randinkra ,amit Laránál szerintem illik is eltölteni. Belépés után puszival üdvözlés cipő le majd beinvitált a szobában,kényelmesen lecuccoltam ,kevés small talk és elvonultam tisztálkodni .Ezt a kört letudva Lara már a szobában várt ,kis időre kiment checkolni a fürdőszobát nem hagytam e rumlit de nem szokásom ,mosolyogva meg is jegyezte, hogy minden ok .
    Ezután állva kezdtük finoman simogatni egymást ,de nem sokára lehuppant a franciaágyra és én állva egy kellemes franciába kezdett ,hagytam egy ideig majd kérdeztem hogy kényeztethetem ,igenlő választ kaptam igy hátára fektettem Larát majd belekezdtem egy lassú minden testrészére való kényeztetésre .Nyakánál kezdtem majd a két gyönyörü cici következett,, has, combok nagyon sima bőre van ,elértem szép lassan a simára borotvált jó illatú puncihoz amit lehelet finoman kezdtem kényeztetni ,finom nyelvcsapásokkal ,lassan felépitve egy hatalmas orgazmust sikerült elérjen Lara, segitségemmel többször is összerándult a hasa, ezt mindig szeretem ha partneremnek örömöt sikerül okoznom.
    Hagytam pihenni majd Lara kérte feküdjek hátamra mert ő következik ,lassan semmi kézimunkával kezdte kóstolgatni a farkincám ,pont olyan kellemes tempóban ahogy én szeretem ,nagyon ki tudta találni mindenféle magyarázat nélkül mi a kedvencem ,kértem a VV mert már nagyon benne akartam lenni ,kérdezte hogy preferálom ,én hagytam hogy szemből lovagoljon meg ,nagyon izgatóan csinálja ,koncentrálnom kellett nehogy idő előtt elmenjek, majd kérdeztem ha neki doggyba jó volna ,lelkesen rávágta ez is kedvenc póza, igy hátulról lassan becsúsztattam a farkam majd lassú de mély mozdulatokkal kezdtünk szinkronban mozogni ,hát nagyon szexi póz ez Larával, egyik kezével a golyókat is tudta simizni ,egy idő után saját csiklóját is izgatta ,sajnos ennyi finom inger hatására szinte egyszerre mentünk el. Szétválás után letisztogatott majd felajánlott egy krémes kellemes masszázst. Eközben kellemesen el tudtunk beszélni ,Lara egy nagyon intelligens hölgy ,hamar találtunk közös témát .Én figyeltem az órát de nem siettetett majd rám kérdezett mehet-e még egy menet ,én rábólintottam ,reménykedve hogy elég volt a regenerálódási idő .Kellemes lingam masszázzsal sikerült életet lehelni a farkincámban és olyan kellemesen csinálta ,hogy mondtam ne változtassunk rajta maradok a lingamnál és itt is ért a vég. Csak annyit sajnálok hogy nincs nála NFVSZ ,mert ez lett volna a non plusz ultra a mai napra, persze azért nem kell telhetetlen lenni.
    Megkinált frissitővel, kávét is ajánlott de én nem szoktam csak reggel egyet inni ,egyszóval marasztalt bár már lejáróban volt az óra.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt és baráti ,főleg ha az átélteket nézzük, én sem vagyok már egy fiatal legény, de kevéske itteni tapasztalatomból elmondhatom hogy a 35+ koru hölgyek a legkedvesebbek és legodaadóbbak legjobban átérzik mit is óhajt az emberfia .
    Laránál ez hatványozottan igaz. ami az adatlapján szerepel nekem bőven megfelelt tehát extrát nem óhajtottam semmit nem is igen néztem van e egyeltalán.
  • Összkép:

    Messzemenően Lara egyik legjobb hölgy e honlapon ,szivesen visszamennék hozzá, amint akad rá lehetőségem ,nincs futószalag effektus ,megérzésem szerint kevés és válogatott vendéget fogad ,igy a maximálist tudja mindig nyújtani.
Happy Massage