• LINETT

  • Beküldte:
  • LINETT reagálása

    Kedves Lelkes! 😉
    Köszönöm a dicsérő szavakat és magát az élményt, amit együtt éltünk meg. Emlékszem olyan jót beszélgettünk mindkét alkalommal, hogy rendesen üdítőleg hatott az elmémre az egész.
    Várlak szeretettel legközelebb is. 💕

  • Egyeztetés:

    Telefonon próbálkoztam elég kitartóan, de nem egyszerű elérni. Lehet, hogy a népszerűség átka. Egy jó ideje már a kedvencek között van, nem tudom eddig miért nem látogattam meg?
    Jobb későn, mint soha. Ráadásul 2 nap eltéréssel kétszer is voltam nála. 😁
  • Megközelítés:

    A Papp László stadion melletti utcában rendel. Nem a legújabb ház, de nem is olyan régi. Gps tudja a címet, a parkolás fizetős, de legalább bőven van hely. Mondjuk épp nem is volt rendezvény a stadionban, ami miatt a környék tele szokott lenni autóval. Nekem a ház előtt sikerült parkolóhelyet találnom.
  • Helyszín:

    Könnyű a bejutás és sok emeletet sem kell leküzdeni a lépcsőházban.
    A lakásban labirintusszerű folyosó, több szoba. Első alkalommal majdnem el is tévedtem a fürdőből kijövet. 😃
    A fürdőben sarok zuhanyzó, előtte száraz kilépő. Az ajtó mellett egy kis szekrénykén vannak katonás rendben a tusfürdők. Főleg a férfias, frissítő fajtából valók. Van szájvíz és kis műanyag pohárkák is hozzá.
    A szobában kellemes hangulatfény, balra egy nagy kanapé, mellette kis asztalka. Jobbra egy tatami a sarokban, középen pedig egy masszázságy szépen előkészítve. A hosszanti falon és a tatami mellett is tükör a falon.
  • Lány külseje:

    A hirdetésben szereplő képek sokat sejtetőek, de a valóság általában más szokott lenni. Van némi simítás a fotókon, de nem éri csalódás az embert. Vékony és formás leányzó, szép arccal. Linett kisugárzását nem adják vissza a képek. Engem magával ragadott a személyisége, és az az erotikus töltöttség és vendégorientált hozzáállás, hogyha nem nézne ki úgy ahogy, már akkor is népszerű lenne.
    Szép arca van, és olyan nézése, amiből úgy tűnik, hogy mindent tud rólunk és hogy mire van szükségünk.
    Szőke haj, formás arc, csókra termett ajkak. Kis cicik, de igénylik a kényeztetést. Aztán ott az a formás popsi, amiért szerintem gyorsan rájött, hogy meghülyülök, mert úgy pucsít vele, hogy elmegy az ember esze. Nem fél használni a testét és kihasználni a gyengeségeimet.
    Na meg a csodásan sima bőre, mely mindenhol nagyon sima és selymes.
    Talpraesett és határozott lány, nagyon érett gondolkodással és kiemelkedő szexuális kultúrával.
  • Erotikus masszázs:

    Első alkalommal egy hosszú masszázzsal kezdtünk, mert elfelejtette, hogy másfél órára mentem, második alkalommal a 2 kényeztetés között volt a masszázs, mely mindenre kiterjedő, kellően erős és relaxáló is volt, miközben jól el lehet beszélgetni Linettel, a ténykedést inkább csak éreztem, mert a masszpad mélyedésébe lógattam a fejem ellazulva.
    A vádlik, a combok is rendesen meg lettek masszírozva, betérdelve a lábaim közé a talpak is megkapták a maguk kis masszírozását. A hátam és a karok is rendesen át lettek gyúrva. Erre panasz nem lehet. Mondjuk egy kis csúszkamasszázst is szívesen fogadok legközelebb, meg némi besimítást az érzékeny területek felé. 😉
    A masszázs végén kérte, hogy forduljak meg, addig ő kiszaladt kezet mosni.
  • Levezetés:

    Megérkezésem után a szobában átadtam a vitt desszertet, majd vetkőzés után a kapott friss türcsivel elkísért a fürdőbe. Ott kiválasztottam egy tusit, gyorsan és alaposan lezuhanyoztam, majd a tusfürdőt megtörölgetve visszatettem a helyére. Szájvíz és irány a szobába. Linett egy tálcán hozott egy pohár mentes vizet. Ha kérdezett volna sem kértem volna mást. Nagyon figyelmes.
    Ittam egy kortyot a vízből, majd a masszázspadnak támaszkodva Linett elém lépett és érzéki csókolózásba kezdtünk. Nagyszerű a csókja, nem is nagyon hagytam volna abba, de nekitámaszkodott a masszpadnak nekem háttal, így felkínálva a melltartóját kikapcsolásra, aztán adtam a vállára néhány puszit, majd lejjebb haladva megszabadítottam a bugyitól is. Nem volt rest előre hajolva bepucsítani, én meg nem tudtam megállni, hogy ne nyaljam végig amit ott láttam. Formás kerek gerezdek között egy szép punci és felette a hívogató kis ánusza, mely ritka szép látványt nyújtott.
    Majd puszikkal felállva ismét csókolózás, majd átrángatott a tatamira, ott lefeküdtünk, csókolóztunk, majd eljutottam a csodás kelyhéhez, melyet nyelvvel kényeztetni kezdtem. Tetszett neki, becsukott szemmel élvezte ténykedésem, majd egy ujjammal is elkezdtem cirógatni a punciját, mígnem elért a csúcsra, aztán folytattam még egy kicsit, de magára rántott, egymáson feküdtünk egy percig összebújva, majd a hátamra parancsolt és elkezdte szájjal kényeztetni a farkam. Nem kapja be nagyon, főleg csak a makkot szopogatja nem kis szívóerővel, míg a keze elkalandozik a golyszik felé, aztán meg még lejjebb és arra sem rest, hogy a hátsó kijáratom egy ujjal belülről ingerelje. Nem ellenkeztem, csak jeleztem micsoda piszkos trükkökhöz folyamodik. 😊
    Így ment egy darabig, majd jeleztem, hogy inkább állva folytassuk, így nekitámaszkodtam a masszpad végének, Linett a tatamin térdelve folytatta franciás kivégzésem. Eszméletlen volt az érzés, ahogy a szájával kényeztet, közben egy ujja a hátsómban a mögötte lévő tükörben meg a csodás popsiját láttam. Pár perc alatt el is érte célját és megtöltöttem a kis száját. Kiment a mosdóba, addig én pihegtem a padnak támaszkodva, majd mikor volt egy kis erőm ittam egy kis vizet.
    Irány hasra a padra és jött a masszázs.

    A masszázs után háton fekve vártam, míg visszajött a fürdőből, aztán kezeit bekrémezve a combomat, combom tövét, hasamat kezdte masszírozni, egyre sűrűbben érintve a farkamat, mely már igencsak várta a folytatást. Lassan áttért a testem érzékenyebb területeire, majd a golyszikat simogatta, aztán a rudat többféle módon ingerelte, majd be is kapta és az ágy mellett állva szopta. Eközben én hol a tevékenységet néztem, hol a nagy tükörben vizslattam a popsiját miközben simogattam.
    Egy idő után kezdett fáradni, így áttért a kétkezes kézi kényeztetésre, jobb kézzel ütemesen verte, míg a balla a makkot ingerelte, ez egy pár perc után meg is hozta a kellő eredményt, melyet diadalittasan nyugtázott és jelezte, hogy volt bennem anyag rendesen. 😃
    Egy kis pihegés és törölgetés után újabb folyadékpótlás, majd zuhé és a viszontlátás reményében távozás.
  • Elszámolás:

    Utólag helyeztem el az előre megbeszélt mértékben. Nekem maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Ide mit is írjak? Egy újabb kincsre leltem, akihez bármikor szívesen megyek egy kis lazulásra és nem meglepő módon kujon énem kielégítésére.
    Roppant intelligens, tudja, hogy ki kell a férfinek és tisztában is van a nemek igényeivel. Nem fél használni a testét és átadja magát a pillanatnak. Hozzáállása példaértékű. Szexuális étvágya és a kis perverzitása csábító.
Happy Massage