• Kriszta

  • Beküldte:
  • Kriszta reagálása

    Köszönöm a beszámolót! :)

    Becsületességed kifizetődőt így egymásra találtunk :), soha nem tennék olyat lebeszélek egy találkozót és eltűnök, ilyen nálam nem fordulhat elő, köszönöm a megelőlegezett bizalmat is.

    Technikai oka volt annak, hogy az SMS-re várnod kellet, egy banális hiba, lemerült az egyenlegem.

    Parkolás nem egyszerű és ahogy írtad a Corvin pláza parkolójában is lehet de van közelebb is parkolóház ami csak 2-3 perces sétatávolság.

    Figyelmességed és az ajándék csokoládé nagyon jóleset. :)
    Köszönöm

  • Egyeztetés:

    Szombat délelőtt nyitás után tíz-tizenöt perccel hívtam. Nem sikerült elérni, de tíz-tizenöt perccel később megcsörgetett. Visszahívtam: bemutatkozás, időpontfoglalás komplikációk nélkül, emlékeztető a bővebb infóból már ismert tiszteletdíjról. Ő kezeli a telefonját.
    Annyi negatívum volt, hogy a címet-környéket nem adta meg a telefonban, úgyhogy egy-másfél órát izgultam, hogy eltalálom-e a kerület közeli környékét.
  • Megközelítés:

    Találkánk előtt fél órával külön kérés nélkül érkezett SMS az utca nevével és a házszámmal. Őszintén megmondom, meglepődtem: miután telefonos egyeztetésünk után nem érkezett öt-tíz percen belül útbaigazítás, inkább becsületből indultam el a 9. kerület felé, és fogadtam volna rá, hogy ebből egyeztetési problémás beszámoló lesz.

    A véletlen úgy hozta, a múlt évtized elején öt évig pont ugyanabban az utcában laktam, amiben a rendelője van. - Higgyétek el, a parkolás esélytelen, de siker esetén is fizetős. Ha nem lehet megúszni az autózást, akkor javaslom az öt-tíz perc sétára lévő Corvin pláza parkolóját.
    Egyébként jó környék, aki itt lakást ad ki, annak csak félgőzzel kell dolgoznia. - Ez összefüggésben van azzal, hogy busszal-metróval-villamossal alaposan ellátott környék: én is ezekkel éltem. (És lesz ez jobb is, amikor a 3-as metró ismét teljes szakaszon járni fog.)

    Találkánk előtt húsz perccel SMS-ben jeleztem, hogy negyed óra késés esélyes: ez egy helyes becslés volt, úgyhogy először nem írhatom a beszámolómba, hogy óra-perckor felhívtam a kapu előtt.
    Annyi óvatos csalás van az útbaigazításban, hogy az utca túloldalán lévő házszámot adta meg. Telefonban odanavigált a helyes házszámhoz, elmondta milyen számot üssek a kaputelefonba, nyitotta a kaput, és mondta, hogy X-ik emeleten lifttől Y irányban vár egy résnyire nyitott ajtó. - "Várlak!"
  • Helyszín:

    A lányoktól megszokott sztenderdeknek megfelelően a rendelő a valószerűtlenség határát súrolóan tiszta és rendezett volt. - Ha ilyen lakásban járok, akkor tudom: vagy fogorvos, vagy örömlány rendelőjébe tévedtem.
    Előszobában más vendégnek semmi nyoma (cipők és kabátok hiánya). Az előszoba mellet egy stratégiai ponton elhelyezett spanyolfal mögül TV-műsor hangjait fedeztem fel: ott lehet a lányok szociális helysége.
    A kicsi baszobában szinte az egész helységet betöltő friss lepedős-törülközős franciaágy. - Nyugalom: az "egynyolcvanas" átlagosságommal kényelmesen elfértem rajta.
    A fürdőszobában zuhanykabinban lehet tisztálkodni. Csakis a drogéria-fetisiszták kedvéért: hét-nyolcféle tusfürdő, kétféle szájvíz állt rendelkezésemre. Plusz az elmaradhatatlan műanyag felesespoharak, és a kifogástalanul friss és illatos nagy törülköző.
    A WC a szomszédos helyiség, de a logisztika ügyes volt, és Krisztán kívül nyomát se láttam másnak.
  • Lány külseje:

    A képeken látható hölgy fogadott, alig valamit takaró, és inkább dísznek felvett necc testharisnyában és fekete magassarkúban. Sminkje is ízléses volt: operában sem keltett volna feltűnést sem a hiánya, sem a túlzása.
    Vagány rövid vörös festett haj, egyetlen diszkrét orrpiercing, csinos fülbevaló, zöld szemek, kedves arc. - Hogyan mondjam el, hogy ne legyen felismerhető, de megnyugtassam az izgatott leendő vendégtársaimat? Sandra Iront és Erős Antóniát így képzelem el nőiesen telt MILF-ként.
    Mert egy csinos érettebb és tapasztaltabb hölgy fogadott: az életkor passzolt.
    A képeivel sem csalt: nőiesen telt "alma" testalkat, gigászi keblekkel. (Tapintatosan: uraim, Önök se kérjék számon a fizika megcsúfolását. Itt nem járt szike.)
    Összkép: egy nagyon csinos és igényes, "töltött galamb", fiatalos anyuka.
  • Action:

    Gyors és diszkrét bejutás után köszönés, bemutatkozás, és…
    "Ne haragudj, hogy késtem, megfeledkeztem valami fontosról. Csokit venni Neked!" - Egyébként sem volt harag, szóba és éreztetésre se került a tíz-tizenöt perces késésem.
    Cipőt le, baszobába be: megkérdezte, akarok-e zuhanyozni. Indulás előtt zuhanyoztam otthon, nem volt túl megerőltető a metrózás-villamosozás, de a mosdót használni szerettem volna és utána tiszta műszerrel megtisztelni. Megmutatta a fürdőszobát, és kaptam egy friss törülközőt.

    Visszatérve nem húztuk az időt: csókolózni és ölelkezni kezdtünk egymás mellé heveredve, előbb lelkesen ismerkedve, majd bemelegedve kis nyelvjátékot bevetve.
    "Most már Téged is csomagoljunk ki a textilből!" - és kiszabadult addig is keveset fedő necc testharisnyájából. Csókolóztunk még egy kicsit, majd megkértem franciázzon.
    Finoman nekilátott: pornós kivégzésnek nem nevezném - vagy csak lehet, hogy túl durva pornót nézek? -, de nem is azt a monoton szűzlányos szájjal simogatást kaptam, amitől akár háromnegyed órán át sem érez semmit vendég. Kellemes, technikákkal, célterülettel, vadító gesztusokkal kísérletező franciát kaptam, aminek minden motívuma pont "olyan" jó volt.
    Pár perces bevezető után indítványoztam, hogy hatvankilencezzünk. Pózváltás, kis igazítás, rajt, és… Te jó ég, Kriszta pár perc múlva már menekítette örömmámortól érzékeny kelyhét nyelvem elöl.
    Kis szusszanás után kértem tőle gumit, és azt, hogy ő legyen felül. Magába vezetett, megkapaszkodott az ágy fejtámlájában, és elkezdett "rúdtáncolni". Extázisközeli arca és gigantikus mellei fantasztikus kilátást nyújtottak nekem… Nem túl sokáig. Egek, már kettő-nullra vezet?
    "- Ilyen könnyen élvező típus vagy?
    - Csak ha fent lehetek."
    Mit tagadjam: jól esett, hogy ő is megtalálja az örömét velem.
    Megkértem, hogy popsiban folytassuk. Előkerült a síkosító, kent rám és kentem rá, majd a hasára feküdt. - Végül is eddig ő tornászott.
    Őszintén bevallom, popsijába nem jutottam be: ez a többedik hasonló alkalom, a gumi és az anális örömök nálam ütik egymást. Türelemmel állt próbálkozásomhoz: három kísérlet, három ajkakkal felkeményítés - "De egyébként működik neked!" -, három póz (kutyus, lovagló, fordított lovagló).
    Inkább még egyszer kértem fincsi franciájából. Az előzőekhez hasonló kísérletező változatossággal kényeztetett, míg váratlan felfedezést tettünk. Kényeztetésem közben ujjai a nyílásomhoz jutottak, és még kívülről is fantasztikusan jól esett. Kértem, hogy így folytassa, és meg is lett az eredménye: eddig sem volt mostoha sorom kezei és ajkai közt, de csak pár percet adtam magamnak, hogy ezt bírni fogom. - Ez bejött. A számításom is, és Kriszta kényeztetése is. Perceken belül ajkai közé lövelltem.

    Diszkrét és gyors tisztálkodás mindkettőnk részéről, majd egymás mellé heveredve csókokkal kísért társalgásba kezdtünk.
    Kis idő múlva megkértem, hogy masszírozzon meg.
    "Krémmel vagy krém nélkül?" - Fogalmam sem volt, melyik opciónak mi az előnye, Kriszta tájékoztatott, és választásom után ismét a kezei közé kerültem.
    Mindig isteni, amikor dögönyözik az ember hátát, fűszerezve ezzel társalgásunkat, és eddigre ellazítva görcseimet.
    Annyit talán elpletykálhatok: tanult és tapasztalt hölgy, felelősségteljes munka mellet vállalja ezt a másodállást, és bizony aznap a vendégek után várta az éjszakai műszakos "rendes" állása. - Minden lánynak jár a tisztelet, de arra kérem vendégtársaimat, Krisztát különös tisztelettel rajongják körül. Ő nem egy gaz közül kinőtt vadvirág, akiről minden lepereg.

    "Egészségedre!" - ilyen tapintatosan és kedvesen még nem adták tudtomra, hogy letelt az időm.
    A felajánlott búcsúzuhany lehetőségével nem éltem: nem izzadtam bele abba, hogy szokásom szerint kiszolgáltattam magam. :-)
    A kapun kilépve rápillantottam az órámra: Kriszta megajándékozott azzal, hogy a késésem nem vonta le az időmből. - Ezúton köszönöm ezt is Neki.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor és bemutatkozás után átadtam az ajándékba hozott csokival - figyelem! Az adatlapján ott van a kedvence. - együtt a bővebb infóban és a telefonban megadott tiszteletdíját rejtő borítékot, amiről egy árva szó sem esett.
    Ez két-három éve az új pesti átlag, talán a sáv alsó része.
    Az alap menü mindent tartalmazott ami ahhoz kell, hogy egy "normál" együttlét során ellazulva önfeledten átadhassam magam kettőnk játékának. (Az elmúlt pár évben a NFVSZ egyre több lánynál extra. Ahogy a joghurt sem kerül többe, csak kisebb a pohár.) - Sőt, egy kicsit több is: a popsi az alapban van, és az alap tényleg alap, nincs egy extrányival az átlag fölé emelve markecing-trükként.
    Természetesen se TP, se időhúzás, se infláció.
  • Összkép:

    Igényes és figyelmes hölgy, színvonalas szolgáltatás: bátran ajánlom mindenkinek, akit elvarázsolnak Kriszta képei. - Utána garantáltan Kriszta fogja elvarázsolni.
Happy Massage