• LOTTI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre 'egy kolléganő' vette fel a telefont, és mivel halk volt a telefon, azt félreértetem, hogy nem ő és mondtam a mondókám. Amikor kiderült a turpisság jót mulattam magamon és mivel a kért időpont nem volt szabad, újraterveztem és később visszahívtam. Nem vette fel, de rámcsörgött kicsit később. Hívtam ekkor már Lotti vette fel kellemes hangjával, gyors egyeztetés T+2 napra. Szóval minden rendben volt.
  • Megközelítés:

    Egyszerűen ment, BKVval a legjobb, de van környéken utcai parkoló is.
  • Helyszín:

    Bejutás egyszerű, könnyen megvolt az ajtó, ami szezám tárulj nyílt mikor odaértem :) A lakás modern, minimal, szép, újépítésű, célnak tökéletes. Nagy elegáns fürdő minden kellékkel, szépen sorba rendezve a választék. A tetthely egy kis kuckós szoba, annyi berendezéssel amennyi pont kell. Action tatamin, ami kényelmes volt.
    Nekem tetszett a külön fotel a szobában ahova le lehetett pakolni + öltözni.
    Feltehetően a kolléganő is dolgozott a szomszédban, de ebből semmit nem vettem észre, a lányok diszkréten kezelték. Eljövetelemkor egy másik kabát a fogason árulkodott arról, hogy egy makktárs kicsit arrébb most szintén nagyon jól érzi magát :)
    Tisztaság 5*+
  • Lány külseje:

    Lotti, húúú. Nagyon csinos nő, szép arcú és nagyon szexi a tekintete. Az instant KO nekem! :)
    Egy fekete pendelében fogadott, alatta épphogycsak fehérnemű, amiből a mellei buggyantak ki mondván "fogj meg minket, játszani akarunk"!
    Gyönyörű gömbölyded formák mindenütt és mindez karcsúbb derékkal párosul.
  • Action:

    Érkezés, lepakolás, kicsit izgultam, mert igaz, egy órára mentem, de mindig kérdés mennyi idő és hogy megy a ráhangolódás. Meg 2 nappal előre foglalni más, mint amikor úgy ébred az ember, hogy de jó lenne ma.....
    Egy gyors fürdés után a ráhangolódás simán ment. Kérdezte mit szeretnék, javasoltam hogy ő is kezdeményezzen és jeleztem, hogy a kölcsönösség híve vagyok, majd apró puszikkal cirógatásokkal állva kezdtük a mesét. Lotti nemsokára kézbe fogta a célszerszámot és éreztette vele mi a helyzet. A csók nem jött össze, így bár készültem, hogy legyen, ezt inkább elengedtem és másra koncentráltam.
    Teljesen elvesztem teltebb idomaiban így kértem feküdjön hanyatt és kis cirógatás kíséretében viszonylag gyors tempóban érkeztem le a nyaktól a punciig, amit kezelésbe, vagyis nyelvelésbe is vettem. Nagyon szép finom, kicsi puncija van. Élvezet volt nyalogatni. Egy darabig kényeztettem, amit kisebb- nagyobb nyögdécselések kísértek, így nem sokáig bírtam magammal és mivel ő is felajánlotta, hogy kényeztetne ezért gyorsan cseréltünk és egyből rá is vetette magát éledező farkamra. Nagggyon finoman franciázik változatos technikával úgyhogy nem is kellett sokáig mellettem térdelnie, mert gumit kértem és megkérdeztem hogy kezdjük.
    A jó hír, hogy mindenevő, így a végén misziben kezdtük változatos tempóban, nyakát csókolva, amit a csikisség miatt egy idő után kért, hogy most mellőzzem. Egy idő tán váltottunk hátulra. Bámulatosan kezeli a testét így több helyre jól oda lehet férni. Tükör szemben, kutyus, ahogy néha rámpillantott szexi tekintetével az egyből felezte a hátralevő időm, így megint váltottunk, lábközé popsi felemel és úgy mentem bele vissza. Itt már éreztem, hogy nem fogom tudni kitölteni az órát, és kérdeztem hogy lehet végem. Szájba szeretem volna, de még egy tekintet a tükörben Lottitól és végem lett félúton a punci és a szája között. Üzemi baleset, van ilyen..
    Egy jó, lazító, kölcsönös masszázs és egy jó duma után nagyon kedvesen felajánlott egy búcsú franciát amit nagyra értékeltem és adtam neki egy esélyt. Mármint magamnak. Úgyhogy bár brutálisabb franciát kaptam mint az elején, ez most mégsem jött össze... mondtam neki, hogy örülök, hogy nem így kezdte, mert 5 perc alatt kivégzett volna :)
    Nevetés, irány a tus (amihez új törülközőt ajánlott) - figyelmesség megint - tus öltözés még pár mondat, puszi, virágszálak és ellazultan eljöttem.
  • Elszámolás:

    Előre leinformáltam a bővebb infonál - úgy is lett. Én preferálom azon lányokat, akik alapban vállalják a gyakoribb tételeket és úgy érzem nem egy kereskedésben vagyok ahol számolgatom az extrákat. Az alapban minden benne volt ami szem szájnak ingere. Ennek megfelelően tettem le a rózsaszálakat ami bp-i átlagnak megfelelő.
  • Összkép:

    Lotti nagyon figyelmes vendéglátó és amellet, hogy egy szép nő, egy kedves ember is akivel jó beszélgetni. Minőség a mennyiség felett.
    Kellemesen ellazított az aktus után a masszázzsal, abszolút természetes nő aki mellett minden gátlás simán leesik és tényleg a vendégére figyel. Semmi TP, az egész együttlétnek volt egy szép nyugodt ritmusa ami tényleg kikapcsol. A végén szerintem ki is csúsztam az egy órából tán 5-10 perccel, de ezt véletlenül sem éreztette velem.
    Elköszöntünk és megjegyezte, hogy örült, hogy jöttem. Ez megint egy olyan kis apró gesztus, figyelmesség, ami Lotti erőssége és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy aki meglátogatja, feltöltődve és vigyorogva lépjen ki az ajtaján!

    Jó volt Veled! :)
Happy Massage