• LARA38

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismerjük már egymást így vele az egyeztetés valóban egyszerű. Bár nem mindig érhető el telefonon, de visszaír, így most is ezen a módon egyezettük le az időpontot. Vtr-en is megerősítem mindig.
  • Megközelítés:

    A Budai oldal egy csendes még régebbi lakó parkjában van a lakótömb, egy ideális búvóhely, főleg nyáron mikor az ingyenes parkolás árnyékos fák alatti. Behunyt szemmel is odatalál már a Waze is, a Rákóczi hídtól 10 perc ! BKV járat is van a közeli főúton. Érkezésem után smsben jelzek, s ha elkészült vendéglátóm, visszajelez, majd a kapu is megnyilik.
  • Helyszín:

    Egy rendbe tartott lakást képzeljünk el, nem mai, de tiszta, csendes, télen meleg, nyáron hideg(légkondi). Pár lépcső s ott találjuk magunkat vendéglátónk résnyire nyiló ajtaja előtt. Bent egy fejedelmi jelenség! Ő a Lara... Bár többen többször is megemlítették, jó magam szintén, ismét leírom: sudár termetű, arányos alkatú, természetes hosszú feketehajú, piros szájú, mosolygó Hölgy. De most a lakás leírása kéretik, íme : előszoba, onnan a tényleges 'játszótér' nyílik melyet egy kényelmes franciaágy úral. Kanapé a ruhának, kis asztalka rajta az ideillő kis kellékek. Az ágy tiszta huzattal, kis párnákkal várja a fürdőszoba megtisztult vendégét. Magam is egy alapos tússolás után, a bőséges tisztító szerereket használva, pihe puha törölközővel megszáritkozva, egy kis pohárkával gargalizálva rohantam vissza Larához. Mondanom sem kellene, de már várt !
  • Lány külseje:

    Elfogult vagyok, így szerény véleményem szerint kedves vendéglátom szép. Csak így egyszerűen. Már említettem alakját, melyet a szokásos fogadószett hálóba bújtatott melltartó és bugyi kombó takart. De ami alatta van az már nem a szokásos.... Anyaszülten egy kivánatos puha, meleg testű, hosszú combú, csodálatos fenekű, körte mellű Nő ! S mindez úgy, hogy természetes, minden művi praktika nélkűli.
  • Action:

    Erről könnyű is és nehéz is írni ! Könnyű mert mindig hozza a formát, ugyanakkor nehéz is mert mindig picit más, több... Kettönk között kialakult az a formula mely mindkettőnk kedvére való. Ezért lenne ez egy könnyű eset. De nem mert mindig meglep apró kis plusz kedvességekkel. Ma pl.a golyókezelésben alkotott maradandót. Természetesen nem ezzel indított, a kezdeti hosszas simogatások, sokszor csak érintések annyira felspanolnak- szerintem neki sem könnyű közben hűvösnek maradni-, hogy lábaimon egyre nehezebben állok,s próbálok az ágy felé araszolni, fekve ugye könnyebb. De nem !
    Ő leűl, s bekap. Persze a sikosság már adott, hiszen eddig sem hagyta finom ujjaival szárazon. Makramézott odalenn. Egyik kezével számolgatta a golyszikat, oda - vissza megingathatatlanul. Másik keze s szája felváltva méregette falosszom. Mindezt úgy sikerült remegő lábakkal átvészelnem,hogy ráborultam hátára,kapaszkodtam fejébe, kebleit is keresgéltem támaszúl. Ez volt az entre... Erőt véve magamon váltást kértem, így eldőlve elém tárult a vágyak vágya a teremtett Nő! Kezdeti simogatásaim,csókjaim,nyalakodásba fordultak, így a kedvenc 96 következett. Felűl lévén mindenéhez hozzá fértem, s miközben remélhetőleg csúcsra jutott, benne voltam..
    Így hang nehezen jött ki a száján, de mocorgása, kicsiny nyögései, megfeszűlése igaz volt. Többszörősen visszakaptam. Minden elképzelhető módon kényeztetett, szájával kezeivel, keblével, s mindezt megállás nélkül. Bevillant hogy bizony így a legfinomabb falat a punci árván marad, ezért kértem a felszerelést, a bebocsátó kódot. Megkaptam.
    Lassú missziós pozíció melyben mindent látni, érezni. S ismét megjutalmazott egy rőpke megfeszűléssel, ami annyira felspanolt, hogy a lovak kőzzé dobtam a gyeplőt. Hadd vágtassanak ! Mármint én s elmaradhatatlan társam aki most a főszereplő volt.
    Micsoda élvezetes lehetett neki, sokáig nem is bírta... Ezt már én is éreztem, erőtlenűl rogytam Kedvesem testére. Mikor felnéztem rá szemei ragyogtak. Ennyi nekem elég.
    Kis összebújás ,pár mondat után feltette az íre a pontot. Egy nagyon bölcs dolgot mondott. Intelligenciája az a plusz melynek nincs ára. Ezért is látogatom néha.
  • Elszámolás:

    Fennebb említettem már, nála tudtommal minden alapban van. A bővebb infó segít.
    Érkezésem első mozzanata a kis csomagocska átadása. Így korrekt, mindvégig ott van.
  • Összkép:

    Benyomás? Örülök hogy anno megismerhettem. Annak különösen, hogy az a bizonyos kémia is működik közöttünk. Kell ennél több? De tessék elolvasni bemutatkozását. Való igaz minden szava,tanusíthatom.
Happy Massage