• Mia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés. Néhány csengő után vette fel és kellemes hangján egyeztettük a részleteket. a megbeszélt időpontban rohantam hozzá.
  • Megközelítés:

    Forgalmas helyen van a rendelő. BKK-val is könnyen megközelíthető, busz, villamos a közelben. Gk-val is lehet parkolót találni, bár kis finesz kell hozzá. A gk elhelyezése ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházban található a szépen berendezett, modern lakás. Mindenhol rend, fegyelem, tisztaság. A fürdő is szépen be van rendezve és fel van szerelve a szükséges anyagokkal. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos leányzó Mia, elsőre kis ártatlan kislánynak tűnik,. Bájos az arca, gyönyörű ikrekkel van megáldva, izmos de nagyon kívánatos teremtés. A popó is kemény a rés pedig csalogató és izmos. Jó nő!!!!!
  • Action:

    Megérkezésem után a feszültség oldó beszélgetés után megkaptam a törölközőmet és irány zuhizni. megérkezésem után nem teketóriázott egyből szájába vette az irányítást és kellemes NF-el felkeményítette a répát. Lassítottam kicsit a tempót és én is el kezdtem kényeztetni. Simogatások, csókok a testén mindenfelé, különösen az ikreket vettem kezelésbe, majd irány délre. Nuni, csikló nyalogatás után kértem egy kis bátorító orált majd a védelmemet. Kértem, hogy lovagoljon meg. megtette és beleült a velemegykorúba. Mélyen belehatoltam és a csípőjét fogva irányítottam a tempóját, na meg persze közben az ikreket, popót, miegymást simogattam. nagyon kellemes volt ahogyan mozgott a gyönyörű teste rajtam. Megfordult fejemben egy-két gondolat, hogy mit kellene még csinálni, de elkapott a hév és egy erőteljes mozdulat sorozat után már nem tudtam visszatartani és beledurrantam a gumiba. Nem bántam meg és kellemesen ernyedtem el amikor leszállt rólam. Némi tisztálkodás után irány tusolni és öltözés. Némi kis duma még és indulás a nagy kerek, hideg, téli világba.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint történt a pesti átlagnak megfelelő csokor átadása az aktus után. Amit a hirdetésében megjelölt mindent megkaptam korrekt módon. Az ajándékot az aktus után adtam át.
  • Összkép:

    Nagyon csinos és bájos, kívánatos lány Mia. Kislányos külsővel, határozott személyiséggel rendelkezik. Kellemes félórát töltöttem el Miával.
Happy Massage