• LOTTI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt előző nap tájékoztatott kedvesen a csokrok számáról megegyeztünk hogy fél órára nevezek be majd mondta a címet. Másnap pedig 9-ig várt megerősítő SMS-t.Mikor odaértem hívtam felvette és mondta a csengő emelet ajtót.
  • Megközelítés:

    Főútvonal mellett található tömegközlekedés a közelben. Parkolás fizetős azon részen teljesen lehetetlen megúszni. Abszolút könnyű megtalálni a címet.
  • Helyszín:

    Újépítésű luxus lakás kívül belül szép. Zuhanyzós a fürdő abszolút full szép és tiszta minden. Kis szobába mentünk miután zuhanyoztam majd kényelembe helyeztem magam ahogy kérte. Kellemes melegség és csend semmi zavaró tényező így szeretem pont.
  • Lány külseje:

    Őszintén szólva mikor megláttam tudtam jó kezekben leszek. Első benyomásom nagyon kellemesre sikerült. Szerintem ő is ugyanezt érezte. Fekete fehérneműben fogadott. Bájos arc és kiváncsi érdeklődő tekintet amit nagyon szeretek ha látok. Teljesen hibátlan imádtam minden testrészét. Popsi szép kerek formás puha selymes. Erről majd az action részben. Nagyon kedves tisztelettudó okos lány. Úgy éreztem mikor megérkeztem mintha a barátnőmhöz jöttem volna szokás szerint. Amúgy bájos a nevetése nekem nagyon bejön.
  • Action:

    Szóval miután tusiztam szobába be mindketten meztelenül le feküdtem majd egy nagyon lágy meleg lassú natúr franciába kezdett. Kicsit amúgy izgultam de pár másodperc után teljesen ellazultam. Egyszerűen mikor már a szájába vette ott már azt hittem eldurranok nehéz volt megállni hogy mégsem annyira tökéletesen csinálta. Amúgy egész nap tudnám tűrni de ki nem?! Francia után felhúzta a védőfelszerelést ahogy ő mondta és beleült. Mondanom sem kell azt hittem kiugrik a szemem olyan forró és nedves puncija van hogy atya úr isten elmondani nem lehet egyszóval isteni. Majd kértem dőljön rám teljesen szeretem így jobban érzem. Imádtam fogni a popsiját miközben dugtam nekem az volt a fenomenális. Adtam neki rendesen de gyorsan sem akartam elmenni belassultam mikor éreztem vége. Nyögtünk mindketten rendesen a vége fele majd jött a hatalmas spricc a gumiba de jól esett istenem. Kicsit még benne ült hagyott le nyugodni. Kérdezte egyben vagyok e megszólalni nem tudtam gondoltam most vagyok csak igazán. Síkositot egyáltalán nem használt ez tetszett.
  • Elszámolás:

    Semmi extrát nem kértem talán legközelebb maximálisan kielégített amit nyújtott és ígért az adatlapján. Végén fizettem nem kérte előre ez pozitív számomra tehát kölcsönös a bizalom. Azt bánom már hogy csak fél órára neveztem be. Többre kellett volna. Sebaj majd legközelebb.
  • Összkép:

    Igazából még fogok jönni biztosan nagyon jól éreztem magam szinte újjászülettem utána bár ezt ő is látta rajtam. Remélem lesz lehetőség még. Míg élek mindig emlékezni fogok rá. Csak ajánlani tudom.
Happy Massage