• Martina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az élet úgy hozta ,hogy munkám során új területet kaptam kelet-pest megyei Gödöllő-t. Elővettem az itteni kalendáriumot, és megvizsgáltam a lehetőségeket milyen hölgyek is jöhetnek szóba.A szopatószentírást lapozgatva Martina meg volt csillagozva mint kedvenc, ezt el is feledtem, de ha már így van akkor nosza rajta, itt a lehetőség helyben leszek próba cseresznye.
    Nálam sokat nyom a latba a viber használat, sok mindent elárul egy szolgáltatóról számomra.
    Az itteni levelezésre nem reagált,így hát nem voltam rest viber-en írtam , pár perc elteltével válaszolt.Ez határozottan tetszett.
    Jeleztem neki , hogy másnap mennék, kedvesen közölte "szmájli" áradatba csomagolva , hogy fél órával előtte hívjam és egyeztetünk.Így is lett.
    Másnap hívtam, egyeztettünk,megkérdezte előzékenyen csatlakozzon a barátnője is, de mivel kevés időm volt, ezt nem kértem, de valahogy hasznosan akartam tölteni az időt ezért fél órát meg is beszéltünk első alkalomra.Ebben maximálisan partner volt, indulhattam is hamarosan hozzá.
  • Megközelítés:

    Gödöllő belvárosa, egyik híres polgártársunkról elnevezett utca közepe.A térkép gyakorlatilag majdnem pontos ami a hirdetésnél a helyre utal.
    Panel sorház eltéveszthetetlen.A ház előtt is volt parkolóhely kényelmesen , én pár méterrel arrébb parkoltam le ott volt szimpatikus.
    Busz és villamos forgalmat nem fedeztem fel, viszont a Hév megállótól 5 perc gyalog, úgyhogy egy kellemes sétát is be lehet iktatni annak aki Pestről jön, taxi meg a ház előtt tesz le.
  • Helyszín:

    A bejutás teljesen diszkrét, az instrukciókat telefonba kaptam, ment minden flottul.
    A kurókéro a 3.emeleten van, lift nincs úgyhogy bemelegítésnek tökéletes lépcsőzés.
    Szokásos panellakás, szépen felújítva igényes berendezéssel, az előszobába toppanhatsz, cipő le jobbra fürdőszoba, száraz belépővel, káddal, kád szélén tucat tusfürdő, új papírpohárka a szájvíznek, kék Oral-B lehet, szóval minden a rendjén van, tisztaság kimaxolva.
    Jobbra paravánnal leválasztott nappali.Balra az előszoba végén a szúrószoba igényesen berendezve, tükrös gardrób, mozizni is lehet , nagy strapabíró franciaágy, mellette nádfotelke ahova a cuccaidat le tudod tenni.
    Otthonosan ízléses, még is érezteti, hogy érted van berendezve, hangulatfokozónak.
  • Lány külseje:

    Hát ez itt egész érdekes rész lesz...
    Nos miután úgy döntöttem meglátogatom ezt a harmincas éveinek elejét kezdő, vörös stramm csatakanca leányzót,azzal a célzattal hogy az életet is kirántsa belőlem, nos teljesen más kép fogadott.
    Egy negyvenes éveit kezdő, bájos szőkés félhosszú Cleopátra hajú, kedves hangú, barátságos, szolizott ,mosolygós hölgy fogadott két puszival, aki beinvitált. Itt azért elgondolkoztam egy pillanatra...
    Majd szemügyre vettem , és kerestem a hasonlóságokat, majd pár másodperc múlva ezeket felfedezvén,szolidan jeleztem, hogy nem ilyen külsővel hirdet.
    Azt válaszolta megváltoztatta már egy ideje,(de nem cserélte le a képeket itt...) hozzáteszem előnyére, mert ez a látvány jobban tetszett mint a hirdetésben látható opció.
    Szerencsére az előnyös változásnak , úgy döntöttem maradok,megnézem mit rejt az új lehetőség a 2.-es ablak :D
    Mindenképpen kihangsúlyoznám ugyanarról a hirdetőről beszélünk kicsit más performance-al.
    A képek azok retusált képek a diszkréció miatt.Egész testén gyönyörű japán tetoválásokkal díszítve, kicsit olyan gésa stílust kölcsönözve önmagának.
    Arctakarásos fotói vannak, de nem kell tőle tartani kedves mosolygós pofikat rejt a kitakarás, fahéj barna szemekkel.
    Pár kilót felszedett,a képekhez képest de erotikusan gömbölyűnek mondanám, enyhén gravitáló, érzékeny bimbójú kívánatos mellekkel, némileg kisebb fenékkel, teljesen előnyös átalakulás számomra...
    Intim ékszer változatlan, ez is volt az egyik fő ok amiért régen elmentettem , közben bevillant...
  • Action:

    Mivel amúgy is sietős napom volt, és csak fél órára mentem, így nem volt helye a vacakolásnak és teketóriázásnak, ebbe a vendéglátom maximálisan partner volt.
    Mivel először jártam nála, belépés és cipőledobás után gyorsan körbevezetett, ruha ledob, friss törölköző a kezembenyom és máris a fürdő irányába állított, hogy siessek, vár.
    Gyors zuhany, fogmosás, szájöblítés, fürdőben minden adott, csak a fogkefém vittem.
    Ezután szélsebes törölközés, majd vissza a partnernőmhöz aki már teljesen levetkőzve természetes bőrszerkóba várt.
    Megkért , hogy helyezzem magam kényelembe és érezzem jól magam...
    Mire az utolsó szava is tudatosult bennem, másodperc töredéke alatt 2 gyönyörű mellett láttam le fel járni, és a tulajdonosuk szájába voltam.
    Natúr francia percek következtek, nem is akárhogyan.Hibátlanul mélytorokra vett azonnal,pedig átlagméret a kis Hans de olyan életet szopott a fáradt farkamba, hogy magam is meglepődtem.
    Szakszerűen kis kézrásegítéssel ápolta a cerkát, és foglalkozott a zacsival is, minden percben a kedvem kereste, néha rámnézett, majd összepillantással nyugtázódott, hogy minden remekül halad a maga útján.
    Idő szűke miatt csak pár percig hagytam , hogy ezt művelje (sajnos) , mert azért nem gyengén készítette fel a szerszámot a rá váró pinavizitre, nem akartam a szájában elpukkanni.
    Jeleztem neki, hogy megnézném, honnan nő ki a lába , így hamar fordultunk, és már az illatosan puha puncit nyalhattam játszva a piercingjével.
    Ezt az varázst feladva kértem egy gyors felszopást, amit kéz nélkül, hibátlanul teljesített, majd azzal mozdulattal, szájjal fel is szopta rám az esőkabátot , és mosolyogva kérdezte hogy szeretném.
    Az előző rabul ejtő puncikép hatására, a hagyományos formátumot választva szolid dugásra váltottunk.Majd az enyhén nedves puncira rásegítettünk egy pötty síkosítóval az időhiány miatt...
    Nem szeretek fél órára menni, mert én jobban feszülök általában mint a vendéglátó hölgyek, de most csak erre volt lehetőség.
    A szűk finom punci pár perc után éreztette szorongató hatását, és televágtam az esőkabátot.
    Picit egyoldalú volt ez a játszma, de partnernőm, fáradhatatlanul kereste kegyeimet, hogy csavarhasson ki minél jobban.
    Durranás után előzékenyen lehúzta a gumit, gondosan megtörölgetett, és nagy kerek szemek kíséretében kérdezte, hogy tehet -e még értem valamit?
    Megköszöntem, és felöltöztem, majd kikísért, cipő fel, 2 puszi és útnak indultam.
  • Elszámolás:

    Az első találkozás volt így előre rendeztem egy desszert kíséretében,aminek nagyon örült, majd megjegyezte, hogy nőjjön a seggem ? :D Mondom miért ne :D
    Teljesen korrekt , nem óranézős szolgáltató, talán én jobban izgultam az idő miatt mint ő.
    A helyi átlagot nem tudom, de ezen a kalandom létrejöttében három sárga gróf volt a segítségemre.
  • Összkép:

    Gyakorlatilag meglepetésként ért, hogy egy teljesen más kinézetű, 10 évvel idősebb de kívánatos hölgy fogadott.Szinte minden percben a kedvem kereste.
    Nem bántam meg, sőt valószínűleg vissza fogok látogatni egy hosszabb szeánszra, kipróbálva a bővített lehetőségeket is.
    Igazából sem barátnősnek, sem pornósnak nem mondanám, valami ilyesmire volt szükségem.
    Inkább talán az lenne a találó, hogy a szomszéd nagyvállalkozó részéről elhanyagolt, jobb időket megért szuper feleségéhez átugorhattál baszni egy kiadósan gyorsat.
    A végén kiderült , hogy a rosszabbik oldalon is hirdet, ott vannak friss képei.
Happy Massage