• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel annyi áradozó írás született, így gondoltam hiszem, ha látom elv mentén teszek egy látogatást nála.
    Nem volt egyszerű időpontot egyeztetni, de sikerült egy 10 órai randit leegyeztetni másfél órás programra. Annyi volt a kérés, hogy 9-kor erősítsem meg érkezési szándékomat.
    Ezt sajnos csak 9:15-kor tudtam megtenni, mivel a telcsit éjszakára kint felejtettem az autóban és a -10 fokban olyan szinten lemerült, hogy 1 óra kellett a kocsiban az usb töltőnek, hogy bekapcsolható állapotba kerüljön az akksi töltöttsége. Ekkor már 2 nem fogadott hívásról kaptam sms-t, igaz nem Amina számáról. A bekapcsolás után az első dolgom volt Aminát hívni, hogy elmondjam a fenti problémát és megkérdeztem, hogy tudok-e még menni 10-re vagy nézzünk másik időpontot? Határozottan az volt a válasz, hogy mehetek 10-re. Majd felhívtam a másik számot és ugyanaz a telefonos kisasszony vette fel, akivel Amina számán előtte beszéltem. Én közben úton voltam, mert nem terveztem változtatást a tervhez képest, így 9:45-kor le is parkoltam a jól ismert FKF épülettel szemben.
    9:56-kor telefonáltam, hogy megérkeztem, de a telefonos lány kért még pár perc türelmet.
    Pontosan 10-kor megállt egy ezüst Avensis kombi a ház előtt és a jobb egyből kiszállt egy teltebb ázsiai vonásokkal rendelkező lány.
    Na mondom, lehet hogy ő lesz az, bár a téli öltözet kicsit terebélyesebbnek mutatta, mint a képeken sejthető, gondoltam hátha tévedtem.
    Aztán 10:08-kor hívott a telefonos, hogy mehetek. Kóddal belépve felmentem, majd kopogtattam. Semmi reakció. Kopogtattam újra. Semmi. Már kezdtem kínosnak érezni az üres folyosón való kopogást. Bent hangosan trécseltek a lányok, így gondoltam felhívom, hogy itt vagyok, így 10:15-kor sikerült is bejutnom a lakásba.
  • Megközelítés:

    Kocsival egyszerű a megközelítés és a parkolás is. Pont a bejárat előtt álltam meg most is, mint legutóbb, mikor itt jártam, így ezzel sem volt gond. Parkolás fizetős, de van hely bőven az utcában.
  • Helyszín:

    Az előszobából jobbra lévő helyiség egy függönnyel volt leválasztva a telefonos és a kolléganők ott beszélgettek, míg én a cipőmet vettem le az előszobában lévő padra ülve. Az előszobából nyílik a fürdőszoba ajtaja.
    A fürdőben kád van zuhanyfüggönnyel, amit nem ártana cserélni vagy kimosni, mert elég poshadt szaga van.
    Balra fordulva a folyosó végén lévő szobába vezetett Amina, mely szoba már igencsak ismerős, mert pár lánynál már voltam itt. (Eddig Barby volt a csúcs, de sejtem miért állt tovább ebből a szalonból.)
    A szoba közepén egy nagy matrac. Az ajtóval szemben egy fekete bőr kanapé, sok-sok tükör a falon.
    Van szobainas a ruháknak. A szoba ablak bukó állásban nyitva volt, így a kinti mínuszok mellett nem volt túl meleg a szobában. Értem én, hogy szellőztetni kell, de jobb helyeken a vendég érkezésekor egy masszázs előtt-25-28 fok szokott lenni a szobában, nem 15.
  • Lány külseje:

    A képeken látható fekete szettben fogadott. Fekete csipkés fehérnemű, fekete neglizsé.
    Arca kerek, ázsiai vonásokkal, ami a thai és magyar felmenőkkel nem meglepő. Szép szemek és csodás mosoly, tetszettek a fogai és a szája is. Nagyon intelligens lány.
    Az alakja már messzebb van a tökéletestől. Comb és has mérete nem az ideálom, viszont nagyon szép és hibátlan bőre van.
    A cicik inkább csak jelzés értékűek, így aki kebelszexre vágyik, az ne Aminánál próbálkozzon.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után, mikor sikerült bejutnom, Amina elnézést kért, hogy várnom kellett, de későn jeleztem vissza. Én is elnézést kértem, hogy kint felejtettem azt a rühes telefont a kocsiban, de az Istennek sem tudtam előbb bekapcsolni. A vitt desszertet odaadtam, majd cipő le és bekísért a szobába. A szobába érve Amina mondta, hogy vetkőzzek le, addig hoz egy tiszta türcsit. Ruháimat elhelyeztem a szobainason, majd Amina is megérkezett a türcsivel és elkísért a fürdőbe. (A kádkilépő csurom víz volt, így ezt a kádba belépéskor tapasztalva kiszálláskor már megpróbáltam átlépni, ebből majdnem egy nagy perecelés lett, de megúsztam szárazon. 😃) Gyors és alapos zuhé, szájhigiénia után mentem is vissza a szobába. A lányok a függöny mögött csacsogtak.
    A szobába belépve egy szál derékra tekert türcsivel még hidegebbnek éreztem a szobát, így első dolgom volt becsukni az ablakot. Micsoda figyelmesség tőlem. 😊
    A magamra tekert türcsivel leültem a kanapéra és vártam Aminát. Kb. 1 perc ücsörgés után felpillantottam az órára, ekkor 10:24-nél jártunk. Amina 10:30-kor meg is érkezett és először résnyire nyitva akarta hagyni az ajtót, mert félt, hogy a LED világítás kábelét odacsípi, de némi noszogatás után sikerült becsuknia. Ekkor azért szétnéztem, hogy van-e kandikamera. 🤣
    Leült velem szemben a kis szekrénykéhez és kérdezte mit szeretnék, majd egyeztettük a programot és a díjakat. Itt kiderült, hogy nem minden alap, ami annak van megjelölve az adatlapon, merthogy nem ő készítette. Így a 2 kényeztetéshez kétszer kell az extra NFVSZ-t számolni. Így szép kerek lett az összeg, melyet előre elkért, én meg elhelyeztem a kisszekrényen. Mondjuk ezt fürdés előtt célszerűbb lenne, mikor még kézközelben van az embernek a pénztárcája. Na mindegy.
    Uzsgyi a következő fejezethez, aztán majd innen folyt.köv.
    A masszázs a felvezető kényeztetés után jött, ami igen kellemes volt. Nagyon jól megmasszírozott. Közben jól elbeszélgettünk. Nagyon okos lány. Erotikus rész nem volt, benyúlkálások elmaradtak. Aztán mikor jött volna a fordulás, ért a hidegzuhany, hogy 11:20-kor közölte, neki ilyenkor kell elküldeni a vendéget zuhanyozni a szalon protokollja szerint.
    És hiába nem én érkeztem későn, de ő azért tudott később fogadni, mert az előzetesen lefikszált időpont előtt csak 45 perccel jeleztem, hogy nincs változás és megyek 10-re.
    Úgyhogy a masszázs után újabb zuhé, majd öltözés. Persze a szobában már rég fel voltam öltözve, mikor már majdnem nem bírtam magammal és megindultam volna a folyosóra, akkor jött vissza, így együtt mentünk az előszobába, cipő fel és pá.
  • Levezetés:

    Hanyatt feküdtem és vártam az első kényeztetést. Kértem, hogy dobja le a textilt, de szégyenlős volt és mondta nem nagyon szokott vetkőzni. Azt kérte, hogy csukjam be a szemem. 😃 Ekkor pillantottam meg a melltartóban megbújó ciciket. Egy kis krémezés után nekilátott a feladatnak. A kényeztetés főleg kézi húzogatás, nem is az az éréki, szenvedélyes fajta. Kértem, hogy szájjal is ügyködjön, mert azt jobban szeretem, de ez főleg a makk nyalogatására korlátozódott, asszem kétszer kapta be kicsit jobban.
    Jeleztem, hogy cseréljünk helyet, egy kicsit kényeztetném, gondoltam hátha attól jobban feloldódik és egy kicsit odaadóbb lesz.
    Levettem a fekete csipkés bugyit és fentről indulva eljutottam a sima punciig, de itt meggondolta magát és jelezte, hogy szájjal majd inkább ne kényeztessem, hanem csak kézzel. Ezen meglepődtem, de természetesen egy szót sem szólva a cicik nyalogatása közben a kezem a puncit simizte, majd a nedvesedés növekedésével egy ujjamat be is csusszantottam, majd a másik kezemmel a csiklót ingereltem. Ügy tűnt nincs ellenére a dolog, mert csukott szemmel vonaglott és a hangja sem árulkodott másról, majd megmutatta, hogy hogyan szereti mégjobban. Természetesen már csináltam is a csikló izgatást abban a formában, ahogyan kérte, közben a keze a farkamat húzogatta.
    Aztán jeleztem, hogy jobban örülnék, ha a száját használná, így közelebb térdeltem a fejéhez, hogy hozzá férjen.
    Így voltunk egy darabig, én simogattam a ciciket meg a csiklót, ő meg cuppogott a makkomon.
    Majd maradtam térdeplő helyzetben, ő feltérdelt és úgy kezdte szopizni a farkam, kezével eltévedt a golyszikhoz is egy kis cirógatásra, majd verte én meg jeleztem, hogy ideje lenne bekapni, mert itt a vég. Na az NFVSZ olyan jól sikerült, hogy egy szép vastag fehér csíkot lőttem végig az alkarján, meg egy egy kisebb tócsát létesítettem az utódokból a matracon.
    Kaptam törlőkendőt a tisztogatáshoz, majd hasra feküdtem a masszázshoz.
  • Elszámolás:

    Előre elkérte a másfél órás program ellenértékét, majd még 2 olyan extra NFVSZ-t, amiből egy sem valósult meg.
    A másfél óra nálam 90 perc, nem 65., de ha 10-től nézném, akkor is csak 80 lett volna.
    Ez így sima lehúzás. Nekem nem kenyérre kell. De ezek szerint van akinek a becsülete csak ennyit ér.
  • Összkép:

    Nem tudom mit írhatnék még. A képek retusáltak, az előre megbeszélt program hossza rövidebb, az elkért ősszeg nem, az extra vállalások elsunnyogva. Az elszámolás korrektségét inkább hagyjuk is, kezdve az alapként hirdetett, helyszínen extrának számító vállalással.
  • Webi megjegyzése:

    A lány jelezte, hogy az nfvsz visszajárót te nem kérted, ő felajánlotta. De ezt majd lereagálja. Amiért nem tartjuk vissza addig a beszámolót amíg erről egyeztetünk az íróval , és kimegy a beszámoló, az az adatlapi valótlanság, javítjuk az nfvsz-t extrára.
Happy Massage