• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Drága. Nagyon szépen köszönöm pozitív visszajelzésed.😊
    Örülök hogy jól érezted magad velem.😊
    Várlak vissza szeretettel.😊 Csókollak💝

  • Egyeztetés:

    Telefonon az egyeztetés napján is és az azt megelőző napon is több alkalommal kerestem, a sokadik alkalomra sikerült elérni, ekkor könnyedén sikerült tisztázni a tisztázandó kérdéseket, később egy időtartam korrekciót (1 óra helyett fél óra) könnyedén, sms-ben tudtam vele telefonálni, de a randi napjára kért megerősítő sms-t és hívást a randi időpontjában a megadott címre.
  • Megközelítés:

    A cím Marina part, tömegközlekedéssel sétálni kell, autóval viszont könnyű parkolóhelyet találni.
    Dominika a pontos címet adta meg. Nem kellett újabb címekre vándorolni, ezt nagyon köszönöm!. A ház előtt a randi időpontjában találtam parkolóhelyet könnyen. De 50 méter sétával bárki, bármikor talál helyet az autójának.
  • Helyszín:

    A kapuba érve felhívtam, ő megadta azt, hogy melyik lakást kell megkeresni és az elérés módját is. Liftet használni felesleges, egy kis szívecske jelezte az ajtón, hogy ott leszek boldog. Az ajtóba belépve pedáns tisztaság fogadott, mintha a Lakáskultúra magazin fotósát várták volna. Nem egyedül rendel, de a logisztika tökéletes volt. Volt hely lepakolni, elpakolni, leülni.
  • Lány külseje:

    Az ajtóba érve beengedett, majd az ajtót becsukván győződhettem meg róla, hogy Dominika hírét igazolandóan gyönyörű. Dominika ugyan egy vékony, talán, ha 48 kg, de mégis megfelelően domború idomokkal rendelkező lány,a kinek semmi zsírfeleslege nincs. A kebleit mintha rajzolták volna, a feneke annyira remek, hogy ilyen nincs is és boldog vagyok, hogy mégis találkozhattam vele. Hosszú szőke haj és nagyon szép arc. Nem tud nem feltűnően csinos lenni, álomszép a lány. Érdemes felkeresni.
  • Action:

    Dominika határozottan hozzám lépett és megkérdezte, hogy milyennek találom. Ezt nemcsak szavakkal fejeztem ki, hanem a csókjaimmal, melyeket nyelvvel viszonzott és kezemmel felfedeztem. A mellét már magától adja a kezembe. Megtaláljuk a ritmust, szuszogva markolásszuk egymást, ahogy nyelvcsatázunk. Kezdek felizgulni. Lehajolok a szép cicihez, puszit adok a csúcsára. Libabőrös lett a bimbója körül ? körbecsókolgatom, aztán inkább nedvesen beszopom az egészet számba. Felváltva nyalogatom a merev mellbimbóit, miközben a fenekével sem tudok betelni.
    Majd letérdel elém és kapok tőle egy angyalcsókot. Olyan gyönyörűen franciázott, úgy szívta kéjesen, érzéki tekintettel farkam, hogy egy ideig élveztem, majd megkértem, hogy feküdjön hanyatt és én kényeztetem. Ő széttárt combokkal invitál közelebb. Kis hang hagyja el a torkát, amikor először hozzáérek odalenn. Sima, puha és bársonyos a szőrtelen punci. Az ajkai közt forró és nagyon nedves. Leírhatatlanul vonzónak találom. Gondolkodás nélkül felemeli nekem a combját, és ahogy feltárul előttem a csupasz, nedvtől csillogó, csodálatos punci érzem, hogy megérkeztem. Ide kellett jönnöm. Borzasztóan jó. Imádom a punciját, imádom a nyelvét rajtam, nagyon izgalmas így vele lenni. majd megkérdezi, hogy húzzunk-e gumit. Igen, megkérem én hanyatt fekszem, ő abban a speciális lovagló pózban lovagol, közben nem tudom, mit nézzek, a szemét, a kebleit, a nyakát, a derekát, a fenekét, a lábait. Így is ér el a vég. Tökéletesen elfeledkeztem mindenről és ezért vágytam ide, hozzá.
  • Elszámolás:

    A telefonban megadott díjat adom át a randi elején némi kísérettel. Nem tudom hová tette, nem is érdekelt, itt is minden rendben volt. Ajándék egy tüneményért.
  • Összkép:

    Dominika tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Életkort tekintve egy nagyon fiatal, adottságait tekintve egy rendkívül csinos értelmes lány, akivel szeretnék még találkozni.
Happy Massage