• Gréti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A párjával hirdető hölggyel az oldalon, üzenetben tudtam egyeztetni, nagyon rugalmas volt és kényelmes.
  • Megközelítés:

    Csendes, jó környéken a XIII. kerületben.
  • Helyszín:

    A lakás pedáns, tiszta, modern. A fürdő szintén, volt ugyan tusfürdő, de talán a lányoknak érdemes lenne beszerezni férfi tusfürdőt. :)
  • Lány külseje:

    Gréti és Andrea is észbontóan jól néznek ki, tiszták, frissen borotváltak, arcuk bűbájos, a fotók egyértelműen a valóságot tükrözik.
  • Action:

    Gréti és Andrea közösen vártak, pendelyben, mosolygósan és nagyon kedvesen. Hamar feloldódtam, tisztáztuk a már üzenetben is lefixált részleteket így gyorsan a lényegre térhettünk. Átadtam az ajándékaimat és a rózsaszálakat, majd ők elkísértek a fürdőbe. Ott hagytak pár percet nekem, míg lezuhanyoztam, aztán visszatértek a szobába, immár csak fehérneműben. Elképesztően formás alakjuk beindított teljesen, a kánaán szabadult rám, amikor lefektettek az ágyra. Gréti azonnal kezelésbe vette szájával a betonkemény farkamat, csodásan, finoman de határozottan tolta a szájába. Andrea közben megcsókolt és pajzán szavaival tovább oldotta a hangulatot. Kértem, hogy cseréljenek, ezt szó nélkül és lelkesen meg is tették. A fordított felállás után immár mindketten lebuktak az ágyékom köré, és felváltva kényeztették a farkamat és a zacsit. Kellő mennyiségű nyállal (amit imádok) segítették elő a sikamlós érzést, mennyei volt ahogyan a látvány is. Két ilyen szép arcú lány játszik a farkaddal... ezt minden férfinek át kéne élnie.
    Majd Gréti felvetette, hogy húzzunk gumit a szerszámra, mert kívánja a behatolást. Hülye lettem volna nemet mondani erre, így hagytam, hogy kibontakozzon, és hopp... míg Andrea csókolt, addig Gréti ráhuppant friss, fiatal puncijával a farkamra és lovagolt is. (Ha naplemente lett volna, lehet hogy szerelembe is esek...) Közben Andrea finom csókokkal illette a lázasan lovagló Grétit, én pedig fürödtem a látványban.
    Nem csoda, hogy hamar megkívántam Andrea punciját is, így Gréti készségesen átadta a nyerget neki. Gumicsere után Andreát is megküldtem, míg Gréti simogatott az aktus közben.
    Sajnos a gumi nem az én világom, így az aktust nem folytattam sokáig, de ez egyértelműen nem miattuk volt, ők mindent megtettek. Gumiban nem érzek szinte semmit, így kértem, hogy folytassuk franciával.
    No problem... Gréti ismét kezébe (szájába) vette az irányítást, én pedig mellétoltam Andrea fejét és állva néztem le rájuk, ahogy várják a mannát.
    Arcra élvezést kértem, és nem csalódtam, a lányok hatalmas élménnyel ajándékoztak meg, a végén még jókat nevettünk is, minden rózsaszálat megért az egy óra. Ha tehetném Istennő értékelést adnék, nem is értem, hogy csak azért mert kezdő a rangom, ezt miért nem tehetem meg.
  • Elszámolás:

    Én egyedül az arcra/szájba élvezést kértem extrába, azt meg is kaptam extrán! ;)
  • Összkép:

    Összességében egy nagyon kellemes, izgalmas élmény volt. Két fiatal, hamvas, szexi lány kényeztetése földöntúli öröm. Zökkenőmentes volt a randiszervezés üzenetben, meglepően kedvesek, barátságosak és odaadóak voltak, a lakás 1. osztályú, tiszta, komfortos. A lányok nem pironkodnak, kezdeményeznek, férfinak éreztem magam akit imádnak, kényeztetnek. Tudták a dolgukat az első perctől az utolsóig, mégsem éreztem úgy magam, mint egy a sok vendég közül, megkaptam a figyelmet a törődést, ami abszolút őszintének hatott. Csak ajánlani tudom őket!
Happy Massage