• Vica

  • Beküldte:
  • Vica reagálása

    Köszönöm szépen eme kedves beszámolót, nagyon kellemes volt olvasni, elejétől a végéig. Örülök, hogy jól érezted magad nálam/velem. Ez kölcsönös. Amennyiben hasonló élvezetes kikapcsolódásra vágysz , örömmel látlak vendégül legközelebb is. Millio puszi : Vica😉

  • Egyeztetés:

    Régóta nézegetem itt a képeit, olvasom a besziket . Felhívtam , 2-3 csöngés után már beszéltünk is. Lefixáltunk egy délutáni időpontot. De azért VTR-t is használtam . Kedves hangja van, jól lehet vele beszélgetni. Korábban értem oda, de rugalmasan kezelte. Fél órával korábban kezdtünk.
  • Megközelítés:

    A térkép bejelölés kissé csuszik, de a VTR-en megkaptam a pontost. Nagy királynőnk utcája. Itt már ingyenes a parkolás, ezért boldog-boldogtalan erre felé teszi le a járművet. Villamos majdnem a ház előtt áll meg. Én kissé távolabb tudtam parkolni. De spongyát rá. Kicsi séta soha nem árt.
  • Helyszín:

    Jó lakás. A fürdőszoba elég nagy benne kád, kézmosó , WC. Több tusfűrdő, szájvíz. A melegvízet cirkó adja. Megbízható minőségben.A tethely, egy kis szoba. benne egy masszáspad, és egy keskeny tatami. Ami praktikus is, mert jobban össze tud bújni az ember. Van másik szoba is, ahol a kollegina részesíti az MT-ket örömökben. Az előszobában láttam egy férfi cipőt, de sem hangot, sem mást nem tapasztaltam.
  • Lány külseje:

    Vica külsőleg egy nagyon vonzó milf. Finom úrinő külsővel. Prívát találkozásnál csak álmodozna az ember arról, amit itt kap az ember. Mert soha nem merném megkérni társaságban, hogy .........! Szép szökés barna haja van. Csodás kerek, feszes popó. Igazi saját cicik. Amik alig érezték meg a gravitációt.
  • Erotikus masszázs:

    Tud masszírozni. Bár engem elég nehéz. Mindenfelé klf fémek vannak belém szerelve. + elég sok operációs vágás is. De amit masszirozott az tökéletes volt. Ezért nem is írok többet erről.
  • Levezetés:

    A kényeztetés nagyon finom. Megemlítettem, hogy én pucér vagyok, Vica meg melltartó-bugyi harisnyában. Rögtön le is dobta a fehérneműt (ami piros volt) harisnya maradt. Azt szeretem is. Mondtam, had kezdjem én a kényeztetést. Ilyen érzékeny puncit ritkán talál az ember. Siker koronázta tevékenységemet, amit szájjal és egy ujj begy behatolása volt. Én cici, és francia fan vagyok. A cicik eredetiek, kb mint egy 20 éves lányé. Sok még azok közül is irigyek lennének.
    A franciája nagyon finom. Lágy de nagyon izgató. lehet a fejét irányítani. Kérésve átfordult 69-be. . Végén elhörgtem: mehet a szádba?? Aha! volt a teli szájas válasz.
    Nem kapkodva felkelt, és Szilviának adta át a gyereket.
    Mivel nagyon finom volt, rákérdeztem : lehet még +fél óra? A beleeggyzés után ismét kényeztetett de már csak meleg levegő jött a bőrtömlőből. Ez az öregedés miatt.
  • Elszámolás:

    Korrekt pesti átlag alatti a hozzájárulás, de a "bővebb infó " mindet elmond
  • Összkép:

    Egy kellemes majdnem másfél órát töltöttem egy finom szépasszony karjai (ajkai) között. Felkerekitettem a rezsi hozzájárulást természetessen. Szerintem megyek még. Megkérdeztem, azt mondta: beenged.
Happy Massage