• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem már az előző héten is,először nehezen értem el,de aztán flottul ment minden.Miattam nehéz volt időpontot találni,de végül sikerrel jártam.Nagyon kedves volt a hangja már a telefonban is.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem,a Puskàs stadion környéke,a parkolás fizetős de sok szabad hely volt.
  • Helyszín:

    Eléggé sötét volt,de végül is rendben volt minden,1 dolgot kivéve,nincs pohár a szájvízhez.Új épitésű társasház,vszinű többen rendelnek.Friss tiszta törülközőt kaptam,kétszer is.A fürdő is tiszta volt.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel,hajszint váltott,most nem szőke de ez látható is.Nagyon szép fiatal teste van,formás és feszes mindenhol.Arca is rendben van.Teste nagyon szép,popsi,punci,mell tökéletes.Egy fekete bugyi melltartó komboban fogadott,amelyből kérésemre gyorsan megszabadult.Másfél órára mentem,2szeri NFVSZ-ba kértem,ami extra.
  • Erotikus masszázs:

    Nem ezzel kezdtünk:),fürdés után egyből kezelésbe vett:).Az első akció után megmasszírozott,nem profi benne,de jól esett.Érzéki simogatàsnak mondanám inkább,a hátammal kezdte,végig ment rajtam teljesen.Ezután én masszíroztam a csodás tini testét,sajnos csak a hátát,kezeit,popsiját tudtam,megfordulni már nem volt idő,mert lassan lejárt az időnk és szerettem volna még 1 levezetést.Sokat beszélgettünk,volt témánk,aranyos és oda figyelő volt végig,vendégcentrikus teljesen.
  • Levezetés:

    Ezzel kezdtünk,úgy fordult hogy közben a szoba tükörjében csodálhattam gyönyörű popsiját,NFVSZ- t szerettem volna,mely teljesült is,teljesen jól csinálta,kérésemre kölcsönös franciába folytattuk (nagyon finom a puncija,igazi tinis,fiatalkoromra emlékeztetett,akkor volt hasonló élményem ilyen ízvilágra) mely során vègem is lett,hagyott lenyugodni a szájában,nem siette el,aztán a papirtörlő volt a legjobb barátunk:(.
    Ezután jött a kölcsönös masszázs,amit már írtam.
    Majd a sok beszélgetés közben észre vettük hogy már csak 10 perc maradt,de ez nem tántoritotta el kedves vendéglátómat a 2ik körtől;)
    Öszintén kicsit féltem,hogy nem jön össze de megint nagyon ügyes volt,nagyon érzékien csinálta,màs lánynál ez még soha nem jött össze,általában 1 lövetű vagyok,de ő ezt is megoldotta Szinte végig szájjal csinálta,pár perc alatt elérte a célját,amivel nagyon nagy örömet okozott nekem:).
    Gyors tusolás,öltözés és bucsú.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt,megérte a rózsaszálakat.Az extrát az elején megbeszéltük,le is tettem a rózsaszálakat az asztalra,ami a randi végéig ott is maradt.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt minden,rangom miatt csak jó értékelést tudok adni,de ennél ez sokkal magasabb volt,felejthetetlen érzésekkel,élménnyel távoztam.Csak ajánlani tudom,csodás csaj,aki érti a dolgát,jó kezekbe kerülsz ha őt választod.
Happy Massage