• Gréti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eljött a születésnapom ideje : -) Mondom meglepem magam valamivel. Hamar ki is találtam mi lesz jó nekem......

    Mindkét csajszi hirdet itt, így itten leltem rájuk de nem mostanság. Nem most volt az első alkalom egyik leányzóval sem .. :) Voltam mindkettővel de külön külön az egyeztetés viber / telefonon így elég gördülékenyen ment Grétivel kommunikáltam ami általában remek élmény, mert kedves aranyos hangja és stílusa van most annyi volt a különbség most azt találtam ki hogy mindkettővel szeretnék lenni egyszerre. ÉS ennek részükről se volt semmi akadálya, sőt igen lelkesek voltak a projektem hallatán.
  • Megközelítés:

    Elegáns autóval,csinos sofőrrel érkezett a két kimondottan jó csaj hozzám. Majdnem a megbeszélt időben ami szintén értékelendő. Gyorsba lekaptam egy csókra mindkét szerelmemet majd pár szót váltottam a szőke sofőr hölggyel.
  • Helyszín:

    Sikerült takarítónőt találjak így végre a lakás majd makulátlan volt az ágy feletti tükör is meg volt tisztítva aminek mindenki jó hasznát vette :D
  • Lány külseje:

    Egyenként se a light - os rovat, egyik csaj se, de így párba állva különösképp látványos, fantáziát nyomban beindító bombázókról van szó.
    Grétinek van kint más néven arcos képe is róla annyit hogy tökéletes külső mellett velem egy nagyon figyelmes kedves fiatal létére okos csajszi, már első alkalommal is szívembe zártam. Andi aki nálam a komolyabb csajt képviseli szintén remek megjelenésű fotói őt mutatják neki az arca ki van takarva de dögös csinos neki is a pofija. Kék szemekkel fekete hajjal szép szájjal. Mindkettő hölgyről sugárzott az ápoltság és tisztaság de ezt már ez előtt is megállapítottam mindkét esetben. Öltözetük dögös volt de nem túl kurvás. Nekem ez baromira bejött. Szóval örültem nekik mint majom a farkának.
  • Action:

    Már a telefonon is be lett ígérve, hogy feldobják a szülinapomat ...állták is a szavukat.
    A rezidencia körbemutatása után betereltem mindkét hölgyet a háló/stúdió helységbe ahol szépen helyet is foglaltak. Itt már a beszélgetés alatt se tudtam megállni hogy ne fogdossam meg alaposan mindkét formás popót, és miután Grétike megmutatta hogy csak a harisnya fedi bugyi nincs gyorsan ölembe is ültettem megsimogatván a két combfix között megbúvó pofás punciját. Meglehetősen oldott állapotba kerültem minkét mosolygós lánnyal meg is kértem őket jöjjenek ide az ágyba mellém a maradék ruhadarabok elhagyása mellett.
    Hát meg kell mondani magáért beszélt a két leány látványa... A babapofijával szép szőke hajával csodálkozó kislányos tekintetével és Andi a szintén formás gyönyörű cicikkel megáldott állat kék szemű komolyabb bombázó. Az ágyban rövid tanakodás után arra jutottak Andi kezd szopni elsőnek. A művelet előtt az ágy szélére lett készítve 2*3 db óvszercsomag .... meg is köszöntem hogy így betáraztak minden eshetőségre.Szóval Andi elkezdett ténykedni a lábam között, de nem ügyetlenül, kellemes puha vastag szájával valami fenomenálisan kezdett egyből, meg lett a gyümölcse rendesen kimerevedett a dákóm és hogy fokozzam közbe elkezdtem Gréti tündéri pofikáját cicijeit csókólgatni .. Némi idő után Gréti mondta most ő akarja megpróbálni .
    Ellenvetésem nem volt annyival kiegészítettem, viszonoznám Adni remek NF jét ezért mondtam közben jöjjön csak, üljön a számra. Őszintén megmondani se tudom melyik csaj volt a jobb, mert inkább két első helyezett lett valamiképp így éreztem az frankon a rangsorolást. Grétike is lelkesen szenvedélyesen kapott el ...illetve be engem:) Isteni is volt közben alulról nyaltam Andi pofás jól borotvált csinos punciját aljától a tetejéig roppant odaadással.
    Meg is kaptam rá nemsokára ezeket a dicsérő szavakat " Ejj te aztán jó vagy " mivel tele volt a szám igazán nem tudtam meg köszönni, így minden tudásom és technikám megmutatva folytattam nyelves barangolásomat amit kéjes nyögés kísért fekete hajú szerelmemtől.
    És mivel úgy volt igazságos, ezután Grétit is rendesen kinyaltam.Közbe visszavette Andi kicsit a szerszám karbantartását. Mindkét csajszi jól ápolt rendbe tartott csinos jó illatú puncival érkezett hozzám. És ahogy azt mondtam az elején is velem nem lesz 5 perc a kaland és az ígéret szép szó ha betartják úgy jó ....Kértem a csajokat rendezzünk lóversenyt mert azt igen szeretem. Andi miután felkerült a gumi hamar nyeregben érezhette magát amíg szőke barátnője hátulról tett vett a zacskóm körül nagy szemekkel lesve az amúgy elég megkapó közös látványunkat ahogy tövig toltam Andiba és lovagolni nem kezdett és ebben se volt hiba. Kellett némi síkosítás úgy nézett ki elég passzos lesz a szituáció kettőnk közt. Én meglehetősen élveztem a szűk de befogadó lányt miután siketült rendesen utat törnöm belseje felé, ezután kékszeműm felszabadult és élvezetes lovacskázásba kezdett ez után kérhetett Andi is ő a misszionáriust kérte és mert annyira kedves volt ő is örömmel kerültem felülre. Egészen addig toltam míg a verejték csobogni nem kezdett rólam ...Ezt még váltotta egy stabil oldalfekvésből indított hátulról támadásom ami szintén jól sikerült. Ekkor jött a pit stop .
    Az gumicsere és már Gréti gyönyörű pofikáját láttam ahogy lelkesen beleült a farkamba és az remek, profi lovasokat megszégyenítő technikával lovagolta. Andit meg odahúztam magamhoz rendesen smárolni kezdtünk. Nem nagyon volt olyan, hogy a két lány közül az egyik csak úgy lazított volna nagy részben mindkettő lelkes odaadó volt teljes mértékben. Grétit is megcsináltam meg missziben is közben rá rá csókoltam a feketém szájára.

    Majd végül ismét én kértem : Jó ötletnek tűnt hogy szőke szépségem csodás szájának munkájától gumi nélkül élvezzek el. Átpattantunk a kanapéra ott Gréti kapott egy szivacsos párnát a térde alá mert, féltettem azt a szép lábát, igy szépen elém térdelve bekúszott a lábam közé kislányos de mindent vivő mosolyával ülő pozitúrámban fejet hátrahatva a kanapé puha párnákának , eszméletlenül szopni kezdett ... Hát a fináléba mindent beleadott, én már csak egy dologgal tudtam megpúpozni az amúgy igencsak komoly feel-inget :
    Andival egy meglehetősen hosszú smárba kezdtünk ami magában is vad erotikával meg volt spékelve addig amig Gréti szenszációs NF finálájával be nem terítettem mindkét csajt kicsi"én"ekkel.
    Tán el is ment a kép kicsit. Még utána 5 perccel is rángatóztam úgy sikeredett. Kérdezték milyen volt amire csak annyit reagáltam hogy megcsókoltam mindkét lány száját egymás után és vigyorogtam csak mindkettőre. .. Egy szó amit ki tudtam nyögni : KÖSZÖNÖM :)
    Hát emiképp alakult hármunk sorsa ezen a születésnapomon kötetlen beszélgetésben még megbeszéltünk , hogy elég jók voltunk mindhárman, és hát ezt a két órát nagyából ki MAX - oltuk. Majd jött az elegáns autó a csinos sofőrrel és lekísértem őket búcsúzásul felkaptam egymás után a két csajt, és mindegyiknek dobtam egy smárt.

    Köszönöm lányok ! Eszméletlenül jók voltatok ,maradandó élmény ez amire mindig is jó lesz visszagondolni. Odatettétek magatokat le a kalappal :D
  • Elszámolás:

    Extra volt mert ez egy Igazi élmény , valóban nem szotyiért .
    De a jót érdemes megfizetni annak aki teheti.
    Én olyan élményt kaptam ami még engem is meglepett nem is a bemutatott figurák sokszínűsége miatt hanem a kezdettől meglevő kölcsönös szimpátia, közvetlenség, és az hogy egymásra figyelés közben adjuk a lehető legtöbbbet.
    Ők képesek az ilyesmire, gondolom kell hozzá szimpátia, és tudás egyben..... X rózsa nagy csokor de percet se bántam meg, hogy ők kapták.
  • Összkép:

    Ezt ki kellett próbálni !
    Még a végén hülyén halnék meg :)
    Van az egészben még egy visszavágó szerintem.
    Imádom mindkettő szépségemet ......
    Egyértelmű ajánlom a hozzáértő és nem pár ezren fent akadó makktársaknak. pontok szerint 10 ből adom a 10 et. Perfekt.
Happy Massage