• Liza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap délután hívtam, ő vette fel, nem sok kérdésem volt, az adatlapján minden kérdésemre már ott volt a válasz, tehát csak az időpontot egyeztettük tulajdonképpen. 1 órás programra mentem.
  • Megközelítés:

    Boráros térhez közeli társasház, könnyű megtalálni, telefonon mondják az emelet ajtóra vonatkozó számot hogy a panelra beírd és már nyitják is neked a kaput.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelel, jól felszerelt, az előszobából nyílik minden helyiség, itt cipőlevétel, majd bevezetett a tatamis szobába. Van egy másik szoba is, ahol kinyitott kanapé van, mivel a lakásban több lány is rendel.
    A szobában csak kis piros hangulatfény van bekapcsolva, eléggé sötét van, de a hangulatot megadja. A tatami mellett a falon tükör, jól lehet látni benne mindent a masszázs közben. A szoba ajtó alatt kicsit nagy a rés, úgyhogy eléggé beszűrődött a nyüzsi kintről, de megpróbáltam nem törődni vele.
    A szobában fotelba lehet a holmit lepakolni.
    A fürdőszoba sarokkádas, nagy tusfürdő választékkal, szájvízzel és eldobható műanyag pohárral, illetve kis szemetessel.
  • Lány külseje:

    A többi beszámoló tartalmával nagyrészt egyetértek, valóban sportos teste van, alakra a képeknek megfelel, semmi tetoválás, kis, talán már közepes mellek, formás fenék. Zöld szeme, és szőkésbarna haja van, amit felkötve viselt. A bőre tapintásra tényleg finom és selymes, de a fotókon eléggé megszaladt a photoshop a textúráját illetően.
    Sima fekete bugyiban és melltartóban fogadott.
    Sajnos arcra egyáltalán nem az volt a benyomásom, hogy egy 26 éves nő áll előttem.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor végeztem a fürdőszobában bementem a szobába és leültem a tatamira. Kértem hogy hadd vetkőztessem le én, erre elég furcsán nézett rám, hogy miért, majd leveszi ő. Levette, majd nyomtam egy csókot a testére ráhangolódásként, de nem nagyon tetszett neki. Majd elfeküdtem hasra, visszavette a bugyiját, pedig a hirdetés szerint nem marad fennt a fehérnemű.
    Elkezdte olajjal a masszázst, a vádlimtól haladt felfele a nyakamig. A masszázs technikája szuper, nagyon gyakorlott, minden izmot megtalál és kilazít a kis erős kezével.
    Nem volt egy beszélgetés kezdeményező, úgyhogy én próbáltam meg small talkolni, de sajnos nem volt vevő rá, alig-alig mondott pár szót közben.
    Végig néztem őt a tükörből, ahogy csinálja a masszázst, és azt láttam, mintha egyáltalán nem is akarna rám nézni közben, olyan, mintha unná és direkt félre fordította a fejét miközben masszíroz, és mintha direkt ügyelt volna rá, hogy még véletlenül se érjen hozzám semmilyen testrészével a kezén kívül. Mintha szándékosan távol akarta volna tartani magát tőlem. Semmi erotikus érintés, semmi játékosság nem volt benne.
  • Levezetés:

    Fordulás után belekezdett a kényeztetésbe kézzel. Nekem oldalt térdelve ült a tatami mellett, és ügyelve hogy minél kevesebb testrészünk érintkezzen, csinálta a kezével. Alapvetően jó a technikája, meg-megpróbált érzékien hozzányúlni, de itt is lejött a totális kedvetlenség, láttam az arcán az unottságot, nulla mosoly, a szemembe se akart belenézni. Megkértem, hogy mellém feküdne-e hogy a teste az enyémnek simuljon kényeztetés közben, de vonakodott. A popsiját se tudtam így megmarkolászni. Ezek a dolgok nekem fontosak, így nehezen tudok hangulatba kerülni. A kezem ügyébe vettem a cicijét, elkezdtem csókolgatni is, de mondta hogy érzékenyek úgyhogy abbahagytam.
    Hát végül elélveztem, adott pár papírtörlőt és mentem a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem kérdeztem, és még az áremelés előtt voltam nála.
    A fürdőszobából visszatérve a fotel melletti kisasztalra helyeztem el a rózsákat.
  • Összkép:

    Ilyen kedvetlen hozzáállással még nem találkoztam sajnos, pedig már sok lánynál jártam. Egy mosoly nem jelent meg az arcán egész végig. Nem tudom, hogy külsőre ennyire nem tetszettem neki, vagy rossz napja volt éppen, vagy nem volt kémia, de ennyi pénzért nem ezt várná az ember.
    Nekem már kb 1 éve volt egy élményem ebben a lakásban ugyanebben a szobában egy Nina nevű lánnyal, tőle tényleg egy örök emlékkel távoztam, úgyhogy egész nap izgatott voltam, hogy újra átélhetek végre valami hasonlót, sajnos nem így lett. Úgymond lelkileg kielégítetlen maradtam ezúttal.
Happy Massage